menu ?

Gorinchem

Annie M.G. Schmidtlaan 74

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 289.500,- k.k.


4 445 m³ 151 m² 132 m²
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 1
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 2
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 3
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 4
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 5
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 6
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 7
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 8
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 9
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 10
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 11
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 12
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 13
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 14
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 15
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 16
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 17
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 18
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 19
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 20
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 21
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 22
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 23
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 24
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 25
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 26
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 27
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 28
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 29
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 30

We hebben weer een nieuwe parel in ons aanbod! De Annie M.G. Schmidtlaan 74 in Gorinchem Oost is met heel veel liefde van een huis veranderd in een thuis met een hart, een plek waar je je snel op je gemak zult voelen. Behalve super praktisch, is dit geschakelde woonhuis ook nog eens super stijlvol. Wat dacht je bijvoorbeeld van de flink uitgebouwde woonkamer over de volle breedte aan de achterzijde met dubbele deuren naar de tuin, de praktische woonkeuken, mooie massief eiken vloerdelen op de begane grond, de 4 slaapkamers, rondom rolluiken en de privacy biedende zonnige tuin op het zuidwesten? Er valt hier veel moois te bekijken en dat laten we je met veel plezier zien tijdens onze virtuele rondleiding. Loop je met ons mee?

INDELING BEGANE GROND

Entree - ca. 3.2 m²
De auto parkeer je op het eigen erf. Hang je jas even op in de hal en kijk rustig rond op de begane grond. De hal verleent toegang tot de meterkast (meer dan voldoende groepen + aardlekschakelaar 1998, aangepast in 2006) en er is nog een aparte (schoenen) bergkast naast de meterkast gerealiseerd. Tevens is er via de deur met 4 glasruiten toegang tot de woonkamer. Vloer: massief eiken vloerdelen en deels tapijt. Wanden: structuurverf in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk.

Woonkamer - ca. 44.2 m²
Het eerste wat opvalt als u deze woning betreedt is de geweldige ruime woonkamer! Deze kamer is in 2006 met 2,5 meter uitgebouwd. Er is meer dan voldoende ruimte voor een zitgedeelte en een eetgedeelte. Door de grote raampartijen met dubbele openslaande deuren betreft het een heerlijke lichte kamer. Op warme dagen doe je de openslaande tuindeuren lekker open en loop je zo de zonnige tuin in. De keuken, gelegen aan de voorzijde, staat in half open verbinding met de woonkamer. Vloer: massief eiken vloerdelen. Wanden: structuurverf in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk.

Keuken - ca. 10 m²
De keuken is gesitueerd aan de voorzijde en voorzien van een L-vormige landelijk keuken met camee kleurige kastfronten gecombineerd met een kunststof aanrechtblad in antraciet gemêleerde kleurstelling. De keuken staat in half open verbinding via een rechte toog met de woonkamer, u kunt hier kokkerellen terwijl de gasten gezellig aan tafel zitten. Aan apparatuur is aanwezig; een 4-pits gascomfort, oven, afzuigkap, koelkast met vriezer (3 laden) en een vaatwasmachine (Whirlpool). Vloer: massief eiken vloerdelen. Wanden: structuurverf in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk.

Tussenhal - ca. 1 m²
Vanuit de woonkamer is via een deur met 4 glasruiten de tussenhal bereikbaar. De tussenhal/trapportaal geeft toegang tot de eerste verdieping en het toilet. Vloer: massief eiken vloerdelen. Wanden: structuurverf in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk.

Toiletruimte - ca. 1 m²
De geheel betegelde toiletruimte is voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Merk sanitair: Sphinx. Vloer: tegels in een lichte camee kleurstelling. Wanden: geheel betegeld in lichte camee kleurstelling. Plafond: spuitwerk.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop - ca. 5.5 m²
De overloop verleent toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: vinyl, eiken vloerdelen dessin. Wanden: structuurverf in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 1 - ca. 15.5 m²
De ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De kamer is royaal opgesteld en voorzien van een leuke nis en een inbouw 3-deurs schuifwandkast. Vloer: vinyl, eiken vloerdelen dessin. Wanden: structuurverf in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 2 - ca. 11.8 m²
Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is ook heerlijk royaal. Vloer: vinyl, eiken vloerdelen dessin. Wanden: structuurverf in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 3 - ca. 9 m²
De derde slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning met leuk uitzicht in de achtertuin. Vloer: vinyl, eiken vloerdelen dessin. Wanden: structuurverf in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk.

Badkamer - ca. 6.5 m²
De badkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De badkamer is royaal opgesteld en voorzien van een ligbad, een douchecabine, een wastafel meubel en een tweede staand toilet. Bouwjaar badkamer: 1998. Merk sanitair: Sphinx. Mechanische ventilatie en er is een raam aanwezig. Vloer: tegels in lichte camee kleurstelling. Wanden: geheel betegeld in een lichte camee kleurstelling. Plafond: spuitwerk.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Overloop - ca. 5.1 m²
Via de vaste trapopgang is de opnieuw ingedeelde tweede verdieping bereikbaar. De overloop verleent toegang tot een mooie vierde slaapkamer en de aparte wasruimte. Tevens is er bergruimte aanwezig (nis). Vloer: vinyl, eiken vloerdelen dessin. Wanden: structuurverf in een lichte kleurstelling. Plafond: structuurverf.

Wasruimte - ca. 2.9 m²
Vanaf de overloop is de aparte wasruimte bereikbaar met opstelplaats van de combiketel (Intergas HRE 28/24, bouwjaar 2012), de wasmachine en droger aansluitingen en de mechanische ventilatie unit.

Slaapkamer 4 - ca. 9.6 m²
De ruime vierde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer, verleent toegang tot de bergzolder via een vlizotrap. Vloer: vinyl, eiken vloerdelen dessin. Wanden: structuurverf in een lichte kleurstelling. Plafond: structuurverf.

Bergzolder
Vanuit slaapkamer 4 is de bergzolder bereikbaar via een vlizotrap en meet circa 3.21 x 3.47 m.

Tuin - ca. 43.8 m²
De achtertuin meet circa 7.30 x 6 m is gelegen op het zonnige zuidwesten en voorzien van sierbestrating. Door de geplaatste schuttingen geniet u hier van optimale privacy en is het na een drukke werkdag heerlijk onthaasten. Opvallend is ook dat er eigenlijk geen inkijk van omwonende is door de laag gebouwde woningen aan de achterzijde, waardoor je hier ook nog eens met volop privacy kunt genieten. Buitenkraan aanwezig. Achter in de tuin bevindt zich de stenen(fietsen)berging, tevens is er een achterom aanwezig.

Stenen(fietsen)berging – ca. 7.9 m²
De berging is voorzien van elektra. Hier is voldoende ruimte voor het stallen van een aantal fietsen.

ALGEMEEN – TECHNISCHE OMSCHRIJVING

Rolluiken
De woning is geheel rondom voorzien van rolluiken (handbediening).

Fundering
De woning is gefundeerd op betonnen heipalen.

Begane grondvloer
De woning is uitgevoerd met een systeemvloer, type ribcassette, aan de onderzijde voorzien van isolatie (Rc=2,5² K/W), aan de bovenzijde afgewerkt met een cementdekvloer, dik 50 cm.

Verdiepingsvloeren
De vloeren van de verdiepingen en de zolder van de woning zijn gemaakt van gewapend beton.

Bouwmuren
De woningscheidende wanden zijn gemaakt van beton, dik 230. De eind- en dilatatiewanden van beton, dik 160.

Voor – en achtergevels
Deze zijn opgebouwd uit: - geprefabriceerde, houten binnen spouwbladen, bestaande uit een vurenhouten regelwerk waartussen isolatie. Aan de binnenzijde een gipsplaat, aan de buitenzijde gewapende folie; - een luchtspouw; - een gemetselde buiten spouwblad van gevelsteen. De totale Rc-waarde van de constructie bedraagt 2,5 m² K/W.

Binnenwanden
De binnenwanden zijn uitgevoerd in gipsblokken, dik 70. Op de zolder is een wasruimte gerealiseerd met de mechanische ventilatie-unit en de aansluitingen t.b.v. de wasmachine en droger.

Ventilatie
De keuken, het toilet en de badkamer zijn middels een ventilatiekanaal aangesloten op een mechanische ventilatie-unit die nabij de c.v. ketel is geplaatst.

Verwarmingsinstallatie
Gasgestookte cv-wandketel met ingebouwde warmwatervoorziening type combiketel type Intergas type HRE 28/24, bouwjaar 2012 (locatie 2e verdieping in de aparte wasruimte).

Entree
Ten plaatse van de entreedeur is een luifel aangebracht.

Eindgevels
Deze zijn opgebouwd uit: -een binnen spouwblad van beton, dik 160; -mineraal wol, dik 75; -een spouw, breed 100, waarin de mineraal wol is opgenomen; -een gemetselde buiten spouwblad van gevelsteen.

Gevelkozijnen
De kozijnen en ramen in de gevels zijn gemaakt van vurenhout en de kozijnen en ramen in de uitbouw (bouwjaar 2006) op de begane grond zijn uitgevoerd in hardhout (Meranti).

Beglazing
Alle glasopeningen in de gevelkozijnen, inclusief de bewegende delen zijn voorzien van isolerende beglazing.

Binnentrappen
De verdiepingstrap is van vurenhout en is uitgevoerd als een gesloten trap met stootborden in brandvertragende uitvoering. De trap naar de 2e zolderverdieping is uitgevoerd als open vurenhouten trap.

Schilderwerk
De woning is in 2012 buitenom geschilderd. De zolderkamer in 2015 en slaapkamers in 2013.

Ligging
De woning ligt in een kindvriendelijke wijk, dichtbij diverse scholen en sportverenigingen. Ook winkels, het openbaar vervoer en de uitvalswegen zijn op korte afstand.

Oplevering
In overleg medio begin 2019

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Werkendam

Gorinchem

Een buitenkans. Nu in prijs verlaagd en hierdoor is dit een ongekende lage vraagprijs voor een vorstelijk woonhuis van 564 m³.

Sleeuwijk - Waterlinie 142

Koopprijs: €270.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 29

Koopprijs: €280.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 103

Koopprijs: €264.950 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 107

Koopprijs: €266.950 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 109

Koopprijs: €269.950 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 115

Koopprijs: €269.950 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 119

Koopprijs: €264.950 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 121

Koopprijs: €264.950 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]