menu ?

Gorinchem

Multatulistraat 72

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.


4 390 m³ 153 m² 120 m²

HAGELNIEUW EN ZO TE BETREKKEN! OPTIMAAL WOONGENOT!

 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 1
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 2
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 3
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 4
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 5
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 6
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 7
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 8
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 9
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 10
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 11
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 12
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 13
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 14
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 15
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 16
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 17
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 18
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 19
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 20
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 21
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 22
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 23
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 24
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 25
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 26
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 27
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 28
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 29
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 30
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 31
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 32
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 33
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 34

Verrassend en heel mooi! Wat een fijn (t)huis! Zoekt u een in-stap-klaar huis waar u van onder de indruk bent? Dan moet u dit van binnen gezien hebben! Dit is nu werkelijk een huis waar u uw spullen maar hoeft in te zetten en wonen maar.... Deze charmante en perfecte woning heeft recent een ware metamorfose ondergaan en is weer helemaal hagelnieuw en zo te betrekken. Deze woning is sinds de verbouwing nog niet bewoond geweest, dus alles is écht helemaal nieuw! Eigenlijk zeggen de foto's genoeg: deze woning is het binnenkijken meer dan waard.

De recente vernieuwingen geven deze woning een absolute wow-factor!

Onderstaand treft u een opsomming van de gedane werkzaamheden, te weten;
- 2017 nieuwe strakke stucwanden + sauswerk, gehele woning
- 2017 nieuwe laminaatvloeren inclusief ondervloer, gehele woning
- 2017 nieuwe luxe hoge plinten, gehele woning
- 2017 nieuw schakelmateriaal, gehele woning
- 2017 alle deuren nieuw hang- en sluitwerk, gehele woning
- 2017 alle binnen raamkozijnen, trappen en houtwerk geschilderd
- 2017 compleet nieuwe badkamer met inloop douche, ligbad, wastafelmeubel en toilet
- 2017 compleet nieuw toilet begane grond
- 2017 achtertuin opnieuw aangelegd, onderhoudsvrij
- 2017 gehele woning is buitenom professioneels gereinigd inclusief aluminium delen aan de zijgevel
Kortom een woning die helemaal in balans is en optimaal woongenot garandeert

INDELING BEGANE GROND

Entree - ca. 4.9 m²
Bij binnenkomst van de woning heeft u direct een goed beeld van deze keurig verzorgde woning. De entree verleent toegang tot de meterkast (voorzien van een aardlekschakelaar en voldoende groepen), de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vloer: stijlvolle nieuwe laminaatvloer met een eiken dessin + ondervloer + mooie hoge plinten. Wanden: nieuw stucwerk, wit gesausd. Plafond: nieuw stucwerk, wit gesausd.

Toilet - ca. 1.3 m²
Het toilet is geheel vernieuwd en mooi strak afgewerkt in een modern design. Hier is gekozen om het toilet en de badkamer aan te kleden in dezelfde sfeer, zo is er eenheid in de woning gecreëerd. Vloer: tegels, betonlook grijs/antraciet kleurstelling. Wanden: tegels, wit gecombineerd met grijze betonlook wandstroken achter het toilet. Plafond: nieuw stucwerk, wit gesausd.

Woonkamer – ca. 27.8 m²
Bij binnenkomst maakt deze woonkamer ongetwijfeld een buitengewone indruk. De woonkamer is tuingericht met groot lichtraam in de achtergevel en terrasdeur naar de tuin. De keuken en de woonkamer worden deels van elkaar gescheiden door de trappartij met praktische trapkast, met voldoende berg-/provisieruimte. Vloer: stijlvolle nieuwe laminaatvloer met een eiken dessin + ondervloer + mooie hoge plinten. Wanden: nieuw stucwerk, wit gesausd. Plafond: nieuw stucwerk, wit gesausd.

Keuken – ca. 10 m²
Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft door het flinke roede verdeelde gevelraam een mooi uitzicht op de voorgelegen woonomgeving. De L-vormige keuken is uitgevoerd in een landelijke lichte kleurstelling gecombineerd met een antracietkleurig hardsteen aanrechtblad. De spoelunit is onder het raam gesitueerd met leuk zicht op de straat. De keuken beschikt over een 4 pits gascomfort (Bosch) met afzuigkap, een vaatwasmachine (Bosch) en een oven (Bosch). De achterwand is voorzien tegels. Vloer: stijlvolle nieuwe laminaatvloer met een eiken dessin + ondervloer + mooie hoge plinten. Wanden: nieuw stucwerk, wit gesausd. Plafond: nieuw stucwerk, wit gesausd.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop - ca. 8.1 m²
De overloop verleent toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: stijlvolle nieuwe laminaatvloer met een eiken dessin + ondervloer + mooie hoge plinten. Wanden: nieuw stucwerk, wit gesausd. Plafond: nieuw stucwerk, wit gesausd.

Slaapkamer 1 - ca. 12.4 m²
Deze royale (ouder)slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. In deze slaapkamer is meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een ruim tweepersoonsbed en een grote kast. Vloer: stijlvolle nieuwe laminaatvloer met een eiken dessin + ondervloer + mooie hoge plinten. Wanden: nieuw stucwerk, wit gesausd. Plafond: nieuw stucwerk, wit gesausd.

Slaapkamer 2 - ca. 10.2 m²
Slaapkamer 2 is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Vloer: stijlvolle nieuwe laminaatvloer met een eiken dessin + ondervloer + mooie hoge plinten. Wanden: nieuw stucwerk, wit gesausd. Plafond: nieuw stucwerk, wit gesausd.

Slaapkamer 3 - ca. 10.2 m²
De derde slaapkamer is eveneens gesitueerd aan de achterzijde van de woning en is een kopie van slaapkamer 2. Vloer: stijlvolle nieuwe laminaatvloer met een eiken dessin + ondervloer + mooie hoge plinten. Wanden: nieuw stucwerk, wit gesausd. Plafond: nieuw stucwerk, wit gesausd.

Badkamer - ca. 4.9 m²
Deze nieuwe (2017) strakke badkamer is afgewerkt in een neutrale kleurstelling en beschikt over een inloop doucheruimte, een ligbad, een wastafelmeubel met kastje en spiegel, een tweede zwevend toilet en een design radiator. In de badkamer is mechanische en natuurlijke ventilatie mogelijk. Deze woning is sinds de verbouwing nog niet bewoond geweest, dus alles is écht helemaal nieuw ook de badkamer! Vloer: tegels, betonlook grijs/antraciet kleurstelling. Wanden: tegels, wit gecombineerd met grijze betonlook wandstroken. Plafond: nieuw stucwerk, wit gesausd.

Bergkast/technische ruimte
Ruime c.v.-bergkast waarin de Nefit combiketel, bouwjaar 2011 is geplaatst alsmede de opstelplaats van de Itho mechanische ventilatie unit en de witgoed aansluitingen.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Zolder - slaapkamer 4 - ca. 19.4 m²
Deze open zolderruimte is voorzien van roede verdeelde ramen in de achtergevel en heeft een mooi hoog plafond met balken. Vloer: stijlvolle nieuwe laminaatvloer met een eiken dessin + ondervloer + mooie hoge plinten. Wanden: nieuw stucwerk, wit gesausd. Plafond: plaatwerk + balken.

BUITENOM

Tuin
De woning beschikt over een royale voor- en achtertuin. De achtertuin (10 x 6 m) is recent opnieuw (onderhoudsvrij) aangelegd. Direct bij het betreden van de tuin is een terras aangelegd van rood genuanceerde trommelbestrating gecombineerd met een groot formaat grijze betontegels, een pad van sierklinkers, kunstgras, grijs split en een tweede terras van grote grijze betontegels. U kunt door de diverse terrassen elk moment van de dag van de zon genieten. Doordat de achtertuin op het zuidwesten is gesitueerd, heeft u de gehele dag door zon in de tuin. Door de hoge schutting en groene haag heeft u optimale privacy in uw achtertuin. Een poort brengt u naar de brandgang achter de woning. Het is mogelijk om in de voortuin (6 m x 5/6 m) uw auto op eigen terrein te parkeren. De achtergevel is voorzien van een groot zonnescherm en er is een buitenkraan aanwezig.

Berging - ca. 5 m²
Achter in de tuin is een stenen berging gesitueerd.

TECHNISCHE INFORMATIE

Fundering
De woning is gefundeerd op betonnen heipalen, waar over een raster van betonnen funderingsbalken.

Begane grondvloer
De woning is uitgevoerd met een systeemvloer, type ribcassette, aan de onderzijde voorzien van isolatie (Rc= 1,5 ² K/W), aan de bovenzijde afgewerkt met een cementdekvloer dik 50. De vloer is voorzien van een kruipluik dat aan de onderzijde is geïsoleerd.

Verdiepingsvloeren
De vloeren van de verdiepingen en de zolder zijn gemaakt van gewapend beton en afgewerkt met een cementdekvloer dik 50.

Bouwmuren
De woningscheidende wanden zijn gemaakt van beton, dik 230. De eind- en dilatatiewanden van beton, dik 160.

Voor- en achtergevels (recent gereinigd)
Deze zijn opgebouwd uit geprefabriceerde, houten binnenspouw bladen, bestaande uit een vurenhouten regelwerk, waartussen isolatie. Aan de binnenzijde een gipsplaat, aan de buitenzijde een gewapende folie – een luchtspouw – een gemetselde buitenspouw blad van gevelsteen. De zijgevels zijn voorzien van aluminium beplating.

Gevelkozijnen
De kozijnen en ramen in de gevels zijn gemaakt van dark red meranti. De ventilatie geschiedt door thermisch gescheiden aluminium rooster en/of in het kozijn opgenomen multiplex kleppen. De in de kozijnen opgenomen panelen zijn uitgevoerd als sandwich paneel, bestaande uit een binnen- en buitenplaat van kunststof waartussen isolatie.

Beglazing
Alle glasopeningen in de gevelkozijnen inclusief die in de bewegende delen, behoudens de bergingsdeur, zijn voorzien van isolerend dubbel glas van ongelijke dikte volgens het zogenaamde “droge beglazingssysteem” (glas geplaatst met behulp van kunststof profielen zonder gebruik van kit).

Gevelbekleding
De gevelbekleding boven de kozijnen, zijn gemaakt van onderhoudsarme kunststof platen.

Schuine dak
Het schuine dak van de woning is opgebouwd uit geschaafde gordingen waarop prefab dakplaten bestaande uit houten regels, aan beide zijden een bekleding van houtvezelplaat, waartussen isolatie en afgedekt met betonpannen, type sneldek. De totale Rc-waarde van de dakconstructie bedraagt 2,5 m² K/W.

Platte daken
De platte daken van de woning zijn van beton, aan de bovenzijde voorzien van afschotisolatie platen waarop een 2 laagse bitumineuze dakbedekking.

Binnenwanden
De binnenwanden van de woning zijn uitgevoerd in gipsblokken, dik 70.

Binnenkozijnen en deuren
De binnenkozijnen zijn uitgevoerd als montagekozijnen van plaatstaal, afgewerkt met een p.v.c. coating. De binnendeuren zijn opdekdeuren.

Binnentrappen
De verdiepingstrap is van vurenhout en is uitgevoerd als gesloten trap in brandvertragende uitvoering. De zoldertrap is uitgevoerd als open vurenhouten trap. Recent opnieuw geschilderd.

Ventilatie
De keuken, het toilet en de badkamer middels metalen ventilatiekanalen aangesloten op een mechanische ventilatie-unit gesitueerd op zolder. De bedieningsschakelaar t.b.v. de regeling van het toerental op de wand in de keuken (3 snelheden: hoog, laag en spaarstand).

Omgeving
De woning is gelegen in het ruim opgezette en groene deel van Gorinchem-Oost met de naam “Ouverture". De straat is autoluw en er is voldoende parkeergelegenheid. Gorinchem Oost is een kindvriendelijke wijk met basisscholen, kinderopvang en speeltuinen in de nabije omgeving. Op enkele minuten afstand vindt u een winkelcentrum met o.a. twee supermarkten, een drogist, bakker, slager, slijterij en kaasspeciaalzaak. De woning is gelegen op loop-/fietsafstand van de gezellige, historische binnenstad van Gorinchem met een ruim winkel- en restaurantaanbod. Openbaar vervoer en uitvalswegen zijn in de nabijheid. De ontsluitingswegen A27 en A15 liggen op enkele autominuten van de woning.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem

Een buitenkans. Nu in prijs verlaagd en hierdoor is dit een ongekende lage vraagprijs voor een vorstelijk woonhuis van 564 m³.

Sleeuwijk - Waterlinie 169 6

Koopprijs: €255.000 v.o.n. meer

Geertruidenberg - Walgang 15

Geweldig vrij uitzicht en groot zonnig dakterras op woonniveau + eigen parkeerplaats (carport)!

Vraagprijs: €259.500 k.k. meer

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]