menu ?

Gorinchem

Haydnstraat 8

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 229.500,- k.k.


4 355 m³ 122 m² 107 m²

VRIJ UITZICHT OP GROENVOORZIENING, EXTRA GROTE DAKKAPEL, 4 SLAAPKAMERS!

 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 1
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 2
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 3
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 4
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 5
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 6
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 7
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 8
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 9
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 10
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 11
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 12
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 13
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 14
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 15
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 16
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 17
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 18
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 19
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 20
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 21
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 22
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 23
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 24
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 25
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 26
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 27
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 28
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 29
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 30
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 31

Eengezinswoning met grote dakkapel, berging en 12 meter diepe tuin! Deze keurig onderhouden woning is gelegen op beslist één van de leukste schilderachtige plekjes aan de buitenrand van Gorinchem-Oost en op loopafstand van alle voorzieningen en het centrum! De autovrije, groenrijke omgeving maakt het wonen hier ronduit plezierig. Aan de voorzijde geniet uw blik vrij spel over een groenvoorziening. Met een maatvoering van 9.34 meter lang en 5.40 meter breed is dit de grootste eengezinswoning van Gorinchem-Oost. De woning is voorzien van 4 comfortabele slaapkamers en een ruime en brede tuingerichte woonkamer met half open keuken en prachtige wit gelakte hoogglans inbouwkeuken. De woning is rondom voorzien van rolluiken. Welkom!

INDELING BEGANE GROND

Hal – ca. 4.3 m²
Deze entree is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en verleent toegang tot de woonkamer. Daarnaast is er plaats voor het toilet en de meterkast (6 groepen + 1 aardlekschakelaar). Vloer: laminaat, Meister licht eiken vloerdelen dessin. Wanden: structuur gesausde wanden, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Toilet – ca. 1 m²
Deze toiletruimte is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Vloer: witte tegels. Wanden: witte tegels. Plafond: spuitwerk, wit.

Woonkamer – ca. 38.2 m² (inclusief keuken)
In deze zonnige woonkamer kunt u een geheel eigen leven leiden, waarbij twee grote verdiepingshoge ramen in de achtergevel en de deur richting de achtertuin voor de daglichttoetreding zorgen. De genoemde raamopeningen zetten deze besloten woonkamer in een grote dosis daglicht. Meteen zorgen ze ook voor een gezellig uitzicht in de eigen achtertuin. De woonkamer staat in een halfopen verbinding met de aan de voorzijde van de woning gelegen prachtige keukenruimte. De trapkast zorgt voor extra bergruimte. Vloer: laminaat, Meister licht eiken vloerdelen dessin. Wanden: structuur gesausde wanden, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Keuken – ca. 6.2 m²
De keuken ruimte bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft door het gevelraam een mooi uitzicht op de voorgelegen groene woonomgeving. De keukenruimte biedt plaats aan een strakke design Schüller (degelijke Duitse kwaliteit) hoekkeuken met hoogglans wit gelakte kastfronten en een donker composiet aanrechtblad. Ook is er tegen de wand een extra keukenelement geplaatst met apparatuur. Zo is bij de indeling van deze keuken de werkdriehoek (koken, spoelen en koelen) zeer praktisch ingedeeld. De kastjes en laden hebben een zeer geruisloze loop en zachte sluiting. De unit is verder voorzien van diverse inbouwapparaten van Siemens;
●inductie kookplaat;
●koel-/vriescombinatie;
●combimagnetron;
●geïntegreerde afzuigkap.

INDELING 1E VERDIEPING

Overloop – ca. 6.2 m²
Deze overloop verleent toegang tot een drietal slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: laminaat, lichte kleurstelling. Wanden: structuur gesausde wanden, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 1 – ca. 12.3 m²
Deze riante (ouder) slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en er is een ruime kastenwand aanwezig (4 x 80 cm.). Vloer: laminaat, licht eiken. Wanden: behang, licht beige. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 2 – ca. 10 m²
Deze tweede slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een dakkapel. Vloer: laminaat, licht eiken. Wanden: behang en sauswerk, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 3 – ca. 6.6. m²
Deze derde slaapkamer is eveneens gesitueerd aan de achterzijde van de woning en ook voorzien van een dakkapel. Vloer: laminaat, licht eiken. Wanden: structuur spuitwerk, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Badkamer – ca. 4.3 m²
De badkamer is voorzien van een douchebak, tweede toilet en een wastafel. Mechanische ventilatie en een raam. Vloer: tegels, wit. Wanden: tegels, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

INDELING 2E VERDIEPING

Voorzolder – ca. 7.8 m²
Middels een vaste open trap is deze voorzolder toegankelijk. Hier treft u aan de aansluitingen voor de was-/droogapparatuur, de mechanische ventilatie-unit en de cv combiketel (Nefit HR Ecomline, bouwjaar circa 2003). Vloer: laminaat.

Slaapkamer 4 – ca. 12.9 m²
Een mooie vierde slaapkamer met groot Velux dakraam. Vloer: laminaat.

Tuin
De totale kavel meet circa 22.18 x 5.50 m breed. De achtertuin is circa 12 meter diep en is onderhoudsvriendelijk ingericht , grotendeels bestraat, een rond terras van gebakken klinkers, borders met vaste planten en een sfeervolle bolacacia boom. De erf afscheiding bestaat uit houten schuttingen met klimop en er is een poort naar de Puccinistraat aanwezig met ruim voldoende openbare parkeervakken, hier kunt u gemakkelijk u boodschappen in- en uitladen.

Berging – ca. 6.2 m²
Achter in de tuin is een houten (fietsen) berging gesitueerd met een afmeting van 2.03 x 3.03 m

Rolluiken
De woning is op de begane grond en de 1e verdieping rondom voorzien van rolluiken (3 x handbediening, 3x elektrisch bedienbaar).

Schilderwerk
Kozijnen zijn buitenom geschilderd in 2015.

Isolatie
De woning heeft ankerloze spouwmuren en is volledig geïsoleerd en geheel voorzien van dubbele beglazing.

Fundering
De woning is gefundeerd op betonnen heipalen waaroverheen een raster van gewapend betonnen funderingsbalken.

Gevelkozijnen
De kozijnen en ramen in de gevels zijn gemaakt van Dark Red Meranti.

Voordeur
Geïsoleerde metalen deur.

Begane grondvloer
De begane grondvloer is opgebouwd uit voorgespannen liggers met isolerende vul elementen en een druklaag en is afgewerkt met een 5 cm dikke cementdekvloer.

Verdiepingsvloeren
De vloeren van de verdiepingen zijn van gewapend beton, dik 17 cm.

Voor- en achtergevels
Deze bestaan uit een geprefabriceerde betonnen binnenspouwblad met een dikte van 8 cm, een luchtspouw waarin 8 cm mineraalwolplaten, een gemetseld buitenspouwblad van gevelsteen, moduulsteen.

Schuine daken
Het schuine dak van de woning bestaat uit een geïsoleerde sporenkap met een binnen bekleding van multiplex en is afgewerkt met betonpannen.

Kasten
Losse kasten op de overloop en slaapkamer blijven achter.

Omgeving
De woning is gelegen in het ruim opgezette en groene deel (aan de buitenrand) van Gorinchem-Oost. Gorinchem Oost is een kindvriendelijke wijk met basisscholen, kinderopvang en speeltuinen in de nabije omgeving. Op enkele minuten afstand vindt u een winkelcentrum met o.a. twee supermarkten, een drogist, bakker, slager, slijterij en kaasspeciaalzaak. De woning is gelegen op loop-/fietsafstand van de gezellige, historische binnenstad van Gorinchem met een ruim winkel- en restaurantaanbod. Openbaar vervoer en uitvalswegen zijn in de nabijheid. De ontsluitingswegen A27 en A15 liggen op enkele autominuten van de woning.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM

Papendrecht

Gorinchem - Wijnkoperstraat 373

Vraagprijs: €213.000 k.k. meer

Werkendam - Wierinxwal 13

SUPER SFEERVOL!

Vraagprijs: €209.000 k.k. meer

Gorinchem

Twee balkons aanwezig, hartje binnenstad!

Sleeuwijk - Waterlinie 144

Koopprijs: €232.500 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 146

Koopprijs: €237.500 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 148

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 150

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 152

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]