menu ?

Gorinchem

Eposhof 18

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 239.000,- k.k.


4 419 m³ 161 m² 120 m²

Uitgebouwde HOEK-woning met verhoogde kap, dakkapel en uitgebouwde woonkamer!

 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 1
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 2
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 3
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 4
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 5
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 6
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 7
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 8
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 9
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 10
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 11
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 12
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 13
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 14
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 15
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 16
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 17
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 18
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 19
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 20
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 21
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 22
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 23
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 24
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 25
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 26
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 27
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 28
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 29
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 30
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 31

Een unieke HOEK-woning met lekker veel woonruimte, verhoogde kap, extra dakkapel, 4 mooie slaapkamers, naast speeltuintje en een grote uitgebouwde (2.50 m) woonkamer. Dat zijn dé pluspunten van dit perfect afgewerkte woonhuis in een eigentijdse en moderne stijl. Deze super netjes en strak afgewerkte woning is gelegen in de kindvriendelijke en autoluwe muziekwijk in Gorinchem-Oost en is zo te betrekken. Het woonhuis is gebouwd in 1996 in een witte breuksteen met grijze accenten. Hierdoor is de uitstraling fris en modern. Met de tuin op het zuidoosten is het heerlijk vertoeven op deze zonnige plek. Alleen nog je spullen pakken en je kunt verhuizen, want deze woning is helemaal af.!!

INDELING BEGANE GROND

Hal – ca. 4.2 m²
Deze entree is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en verleent toegang tot de woonkamer en de trapopgang. Daarnaast is er plaats voor het toilet en de meterkast voorzien van 7 groepen en 1 aardlekschakelaar. Vloer: PVC-vloer met houtstructuur. Wanden: spachtelputz. Plafond: spuitwerk.

Toilet – ca. 1.25 m²
Keurige toiletruimte uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Sanitair is van het merk Sphinx. Vloer: tegels, lichte kleurstelling . Wanden: deels tegels, lichte kleurstelling, deels structuurverf. Plafond: spuitwerk.

Woonkamer – ca. 34.9 m²
In deze spectaculair uitgebouwde (2.50 m) zonnige woonkamer kunt u een geheel eigen leven leiden, waarbij een grote schuifpui met rolluik in de achtergevel voor de daglichttoetreding zorgen alsmede toegang tot de achtertuin. Ook is er een extra zijraam met rolluik aanwezig. Het zitgedeelte heeft een gezellig uitzicht op de eigen achtertuin. Vanuit deze woonruimte is overigens ook nog een vaste kastruimte toegankelijk, welke zich ophoudt onder de trap richting de verdieping. De woonkamer staat in een halfopen verbinding met de aan de voorzijde van de woning gelegen prachtige keukenruimte. Vloer: PVC-vloer met houtstructuur gecombineerd met vloerverwarming. Wanden: spachtelputz in wit/grijs. Plafond: spuitwerk en deels kunststof delen met inbouwspots.

Keuken – ca. 7.8 m²
De keuken ruimte bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft door het gevelraam (voorzien van een rolluik) een mooi uitzicht op de voorgelegen woonomgeving. De keukenruimte biedt plaats aan een L-vormige keuken opstelling en is uitgevoerd in een lichte crème/witte kleurstelling gecombineerd met roestvrijstalen grepen en een kunststof gemêleerd zwart/grijs aanrechtblad. De unit is verder voorzien van diverse inbouwapparaten, waaronder een keramische kookplaat met 4 kook zones (Siemens); een oven (Atag) en een vaatwasmachine (Siemens). Boven het kookgedeelte is een roestvrijstalen schouw afzuigkap gesitueerd en de achterwand is betegeld. Vloer: PVC-vloer met houtstructuur gecombineerd met vloerverwarming. Wanden: tegels achterwand, wit en spachtelputz. Plafond: spuitwerk, wit.

INDELING 1E VERDIEPING

Overloop – ca. 4.4 m²
Deze overloop verleent toegang tot twee (voorheen 3) slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: vinyl, hout dessin. Wanden: spachtelputz. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 1 – ca. 20.2 m²
De zeer royale (ouder) slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een 4-deurs schuifwandkast. Door de twee raampartijen (met rolluiken) is dit een heerlijk lichte kamer. Deze hoofdslaapkamer is nu als 1 riante slaapkamer ingedeeld, maar van origine zijn het 2 slaapkamers. Vloer: laminaat, licht Ahorn. Wanden: behang, licht geel. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 2 – ca. 8.6 m²
Deze tweede slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en ook voorzien van een rolluik. Vloer: vinyl, hout dessin. Wanden: glasvlies behang, gesausd in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk, wit.

Badkamer – ca. 5.00 m²
De nette badkamer is voorzien een douchecabine, een wastafel met spiegel en planchet en een tweede zwevend toilet. Verwarming door middel van een radiator. Mechanische ventilatie en een raampje in de voorgevel. Vloer: tegels, lichte kleurstelling. Wanden: tegels tot aan het plafond betegeld in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk, wit

INDELING 2E VERDIEPING

Het surplus aan ruimte zet zich voort over de tweede verdieping waarop een overloop en twee slaapkamers zijn gerealiseerd.

Overloop – ca. 10.2 m²
De overloop verleent toegang aan twee slaapkamers. Kast met louvredeuren waarin de opstelling van de gasgestookte c.v.-combiketel, type Intgergas combikompakt HRW 36/30 CW5, bouwjaar 2010 en de mechanische ventilatie-unit. Ook zijn hier aanwezig de witgoed aansluitingen met werkblad. Door middel van een luik is de bergzolder bereikbaar. Vloer: vinyl, steen dessin. Wanden: behang. Plafond: gipsplaten.

Slaapkamer 3 met dakkapel – ca. 10.5 m²
Deze stoer ingerichte jongenskamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van een grote kunststof dakkapel met 4 ramen (waarvan twee draai-/kiepramen) en bergruimte achter de knieschotten door middel van deurtjes. Vloer: vinyl zwart/wit print. Wanden: glasvlies behang. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 4 – ca. 8.3 m²
Een geweldige vierde slaapkamer gesitueerd aan de voorzijde van de woning en afgewerkt in een leuke jungle stijl. Vloer: vinyl. Wanden: (foto) glasvliesbehang. Plafond: gipsplaten.

ALGEMEEN

Achtertuin
De tuin heeft een optimale bezonning op het zuidoosten. De totale kavel (161 m²) meet circa 21.46 m x 7.50 m breed. De achtertuin is circa 7.50 meter diep, is onderhoudsvriendelijk ingericht met sierbestrating. Ook is er een extra zij-tuin met poort welke uitkomt aan de voorzijde. De erf afscheiding bestaat uit hardhouten schuttingen en een gemetselde (geheid) tuinmuur aan de noordzijde. Aan de achtergevel is een buitenkraan gemonteerd. De voortuin (3 m x 7.50 m) is strak ingericht met grijs Ardenner split. Naast de woning is een klein speeltuintje gesitueerd.

Berging – ca. 6.71 m² (afmeting 2.60 x 2.57 m)
Achter in de tuin is een stenen (fietsen) berging gesitueerd met extra brede deur geschikt voor de motorfiets.

Omgeving
De woning is gelegen in het ruim opgezette en groene deel van Gorinchem-Oost met de naam “Intermezzo”. De straat is autoluw en er is voldoende parkeergelegenheid. Gorinchem Oost is een kindvriendelijke wijk met basisscholen, kinderopvang en speeltuinen in de nabije omgeving. Op enkele minuten afstand vindt u een winkelcentrum met o.a. twee supermarkten, een drogist, bakker, slager, slijterij en kaasspeciaalzaak. De woning is gelegen op loop-/fietsafstand van de gezellige, historische binnenstad van Gorinchem met een ruim winkel- en restaurantaanbod. Openbaar vervoer en uitvalswegen zijn in de nabijheid. De ontsluitingswegen A27 en A15 liggen op enkele autominuten van de woning.

Rolluiken
Nagenoeg de gehele woning is voorzien van rolluiken m.u.v. badkamer en voordeur.

Aanvulling roerende zaken
De magnetron en koelkast zijn los geplaatst in de keuken en gaan mee.

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

Fundering
De woning is gefundeerd op betonnen heipalen, waarover een raster van betonnen funderingsbalken.

Begane grondvloer
De woning is uitgevoerd met een systeemvloer type ribcassette, aan de onderzijde voorzien van isolatie (Rc = 2,5 m² K/W), aan de bovenzijde afgewerkt met een cementdekvloer dik 50. De vloer is voorzien van een kruipluik (hal), dat aan de onderzijde geïsoleerd is.

Verdiepingsvloeren
De vloeren van de verdiepingen en de zolder is uitgevoerd van gewapend beton en afgewerkt met een cementdekvloer dik 50.

Bouwmuren
De woningscheidende wanden zijn gemaakt van beton dik 230. De windwanden van beton dik 160.

Voor- en achtergevels
Opgebouwd uit geprefabriceerde, houten binnenspouwbladen, bestaande uit een vurenhouten regelwerk, waartussen isolatie. Aan de binnenzijde een gipsplaat, aan de buitenzijde een gewapende folie – een luchtspouw. Bij de voorgevel een gemetseld buitenspouwblad van kalkzandsteen, in 2 kleuren. Bij de achtergevel een gemetseld buitenspouwblad van gevelsteen, in 2 kleuren.

Binnenwanden
De binnenwanden van de woning zijn uitgevoerd in gipsblokken dik 70.

Inspectiepaneel
De leidingkoker is gesitueerd in de slaapkamer aan de voorzijde en voorzien van een inspectiepaneel van wit spaanplaat.

Gevelkozijnen
De kozijnen en ramen in de gevels zijn gemaakt van verduurzaamd vurenhout en afgewerkt met een dekkende beitsverf. De ventilatie geschiedt door thermisch gescheiden aluminium ventilatieroosters. De dakkapel is uitgevoerd in kunststof. Aan de bovenzijde van de voorgevel is een luifelconstructie aangebracht, opgebouwd uit een verzinkt stalen frame waarin opgenomen een kunststof beplating.

Beglazing
Alle glasopeningen in de gevelkozijnen inclusief de bewegende delen, behoudens de bergingsdeur, zijn voorzien van isolerend dubbel glas van ongelijke dikte volgens het zogenaamde “droge beglazingssysteem” (glas geplaatst met behulp van kunststof profielen zonder gebruik van kit).

Daken
De schuine daken (zadeldak) van de woning zijn opgebouwd uit een geïsoleerde sporenkap met een binnenbekleding van houtvezelplaat, aan de bovenzijde een mandragende folie, en afgedekt met betonpannen, type sneldek. Dakbedekking op de aanbouw is in 2013 vervangen.

Vloerverwarming
Keuken en woonkamer.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Papendrecht

Gorinchem

Twee balkons aanwezig, hartje binnenstad!

Sleeuwijk - Waterlinie 144

Koopprijs: €232.500 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 146

Koopprijs: €237.500 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 148

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 150

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 152

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 154

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 156

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 105

Koopprijs: €259.950 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]