menu ?

Gorinchem

Eposhof 13

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 229.500,- k.k.


4 333 m³ 110 m² 99 m²

Energielabel A

 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 1
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 2
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 3
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 4
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 5
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 6
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 7
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 8
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 9
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 10
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 11
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 12
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 13
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 14
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 15
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 16
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 17
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 18
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 19
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 20
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 21
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 22
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 23
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 24
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 25
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 26
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 27
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 28

LICHTE WOONKAMER – MODERNE BADKAMER (2016) - 4 SLAAPKAMERS - ROLLUIKEN EN ZONWERING – ZONNIGE ACHTERTUIN – GUNSTIGE LIGGING!! Dat zijn dé kenmerken van dit perfect afgewerkte woonhuis in een eigentijdse en moderne stijl. Deze super netjes en strak afgewerkte woning is gelegen in de kindvriendelijke en autoluwe muziekwijk in Gorinchem-Oost en is zo te betrekken. Het woonhuis is gebouwd in 1998 in een witte breuksteen met grijze accenten. Hierdoor is de uitstraling fris en modern. De woning heeft een praktische indeling en is onder ander voorzien van 4 slaapkamers en een ruime en brede tuingerichte woonkamer met half open keuken. De keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur. Met de tuin op het zuidwesten is het heerlijk vertoeven op deze zonnige plek. Alleen nog je spullen pakken en je kunt verhuizen, want deze woning is klaar om bewoond te worden.!!

INDELING BEGANE GROND

Hal – ca. 4.2 m²
Deze entree is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en verleent toegang tot de woonkamer en de trapopgang. Daarnaast is er plaats voor het toilet en de meterkast (voorzien van 9 groepen + 2 aardlekschakelaars). Vloer: hout, white wash. Wanden/plafond: spack, lichte kleurstelling.

Toilet – ca. 1.25 m²
Keurige toiletruimte, gemoderniseerd in 2016, welke is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Vloer: tegels, donkere kleurstelling . Wanden: volledig betegeld, lichte kleurstelling. Plafond: spack.

Woonkamer – ca. 22.8 m²
In deze zonnige woonkamer kunt u een geheel eigen leven leiden, waarbij twee grote ramen in de achtergevel en de deur richting de achtertuin voor de daglichttoetreding zorgen. De genoemde raamopeningen zetten deze besloten woonkamer in een grote dosis daglicht. Meteen zorgen ze ook voor een gezellig uitzicht in de eigen achtertuin. Vanuit deze woonruimte is overigens ook nog een vaste kastruimte toegankelijk, welke zich ophoudt onder de trap van de verdieping. De woonkamer staat in een halfopen verbinding met de aan de voorzijde van de woning gelegen prachtige keukenruimte, tevens voorzien van veel daglichttoetreding. Verwarming door middel van een radiatoren en een sfeervolle strakke gashaard. Vloer: hout, white wash. Wanden/plafond: spack.

Keuken – ca. 7.8 m²
De keuken ruimte bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft door het gevelraam een mooi uitzicht op de voorgelegen woonomgeving. De keukenruimte biedt plaats aan een Mandemakers keuken in een L-vormige keuken opstelling en is uitgevoerd in een lichte kleurstelling gecombineerd met roestvrijstalen grepen en een kunststof licht houtlook aanrechtblad. De keuken is verder voorzien van diverse inbouwapparaten, waaronder een gaskookplaat met 5 kook zones; een heteluchtoven; een vaatwasmachine en een koel-/vriescombinatie. Boven het kookgedeelte is een afzuigkap gesitueerd en de achterwand is betegeld. Verwarming door middel van een radiator. Vloer: hout, white wash. Wanden: tegels in de kleurstelling zand en spack. Plafond: spack, wit.

INDELING 1E VERDIEPING

Overloop – ca. 4.4 m²
Deze overloop verleent toegang tot twee slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: vloerbedekking. Wanden: spack in de kleurstelling zand. Plafond: spack in de kleurstelling wit.

Slaapkamer 1 – ca.14.7 m² (van origine 2 slaapkamers)
De zeer royale hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een grote schuifwandkast. Door de twee raampartijen is dit een heerlijk lichte kamer. Toch is in de kamer gehele zonsverduistering mogelijk door middel van de rolluiken. Deze hoofdslaapkamer is nu als 1 riante slaapkamer ingedeeld, maar van origine zijn het 2 slaapkamers. Vloer: tapijt. Wanden: spack. Plafond: spack.

Slaapkamer 2 – ca. 11.7 m²
Deze tweede slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Rolluiken zijn aanwezig waardoor de kamer volledig geblindeerd kan worden. Vloer: laminaat, kastanje bruin. Wanden: spack. Plafond: spack.

Badkamer – ca. 5.00 m²
De moderne badkamer is in 2016 volledig gerenoveerd en is voorzien van een hoekbad, een inloopdouche, een wastafel met spiegel, planchet en een tweede staand toilet. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch. De badkamer is verwarmd door middel van een radiator. Vloer: tegels, donkere kleurstelling. Wanden: tegels, tot aan het plafond. Plafond: spack.

INDELING 2E VERDIEPING

Voorzolder – ca. 6.00 m²
Middels een vaste open trap is deze voorzolder toegankelijk, alwaar de witgoedaansluitingen, de mechanische ventilatie-unit en de combiketel (type Nefit) zijn gerealiseerd. Achter de knieschotten is bergruimte aanwezig. Vloer: laminaat in de kleurstelling noten. Plafond: latex, witte kleurstelling.

Slaapkamer 3 – ca. 11.00 m² (gebruiksoppervlakte volgens "NEN 2580" meting tot hoogte 1.50 m). Een mooie derde slaapkamer met dakkapel waardoor de kamer voorzien is van veel daglichttoetreding. Daarnaast is er extra bergruimte gecreëerd achter de knieschotten d.m.v. schuifkastjes. Vloer: laminaat in de kleurstelling noten. Wanden: glasvezelbehang, zwart-wit. Plafond: glasvezelbehang, kleurstelling wit.

Slaapkamer 4 – ca. 3.7 m² (gebruiksoppervlakte volgens "NEN 2580" meting tot hoogte 1.50 m). De vierde slaapkamer beschikt over een dakkapel. Daarnaast is er extra bergruimte gecreëerd achter de knieschotten d.m.v. schuifkastjes. Vloer: laminaat in de kleurstelling noten. Wanden: glasvezelbehang, kleurstelling wit. Plafond: glasvezelbehang, kleurstelling wit.

ALGEMEEN

Achtertuin
De tuin heeft een optimale bezonning op het zuidwesten. De totale kavel meet circa 21.56 m x 5.10 m (lengte x breedte). De achtertuin is circa 10 meter diep, is onderhoudsvriendelijk ingericht met siertegels en een grijs split. De erf afscheiding bestaat uit houten schuttingen. Tevens is er een achterom aanwezig met afgesloten poort naar de brandgang. Aan de achtergevel is een buitenkraan gemonteerd, buitenverlichting, een stopcontact en een groot zonnescherm. De voortuin (5 m x 5.10 m) is strak ingericht met grijs split en is voorzien van grote grijze tegels.

Berging – ca. 7.4 m²
Achter in de tuin is een stenen (fietsen) berging gesitueerd.

Omgeving
De woning is gelegen in het ruim opgezette en groene deel van Gorinchem-Oost met de naam “Intermezzo”. De straat is autoluw en er is voldoende parkeergelegenheid. Gorinchem Oost is een kindvriendelijke wijk met basisscholen, kinderopvang en speeltuinen in de nabije omgeving. Op enkele minuten afstand vindt u een winkelcentrum met o.a. twee supermarkten, een drogist, bakker, slager, slijterij en kaasspeciaalzaak. De woning is gelegen op loop-/fietsafstand van de gezellige, historische binnenstad van Gorinchem met een ruim winkel- en restaurantaanbod. Openbaar vervoer en uitvalswegen zijn in de nabijheid. De ontsluitingswegen A27 en A15 liggen op enkele autominuten van de woning.

Rolluiken
De eerste verdieping aan de achterzijde en voorzijde zijn voorzien van rolluiken.

Zonwering
Aan de achterzijde is een groot zonnescherm aangebracht.

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

Fundering
De woning is gefundeerd op betonnen heipalen, waarover een raster van betonnen funderingsbalken.

Begane grondvloer
De woning is uitgevoerd met een systeemvloer type ribcassette, aan de onderzijde voorzien van isolatie (Rc = 2,5 m² K/W), aan de bovenzijde afgewerkt met een cementdekvloer dik 50.
De vloer is voorzien van een kruipluik (hal), dat aan de onderzijde geïsoleerd is.

Verdiepingsvloeren
De vloeren van de verdiepingen en de zolder is uitgevoerd van gewapend beton en afgewerkt met een cementdekvloer dik 50.

Bouwmuren
De woningscheidende wanden zijn gemaakt van beton dik 230. De windwanden van beton dik 160.

Voor- en achtergevels
Opgebouwd uit geprefabriceerde, houten binnenspouwbladen, bestaande uit een vurenhouten regelwerk, waartussen isolatie. Aan de binnenzijde een gipsplaat, aan de buitenzijde een gewapende folie – een luchtspouw. Bij de voorgevel een gemetseld buitenspouwblad van kalkzandsteen, in 2 kleuren. Bij de achtergevel een gemetseld buitenspouwblad van gevelsteen, in 2 kleuren.

Binnenwanden
De binnenwanden van de woning zijn uitgevoerd in gipsblokken dik 70.

Inspectiepaneel
De leidingkoker is gesitueerd in de slaapkamer aan de voorzijde en voorzien van een inspectiepaneel van wit spaanplaat.

Gevelkozijnen
De kozijnen en ramen in de gevels zijn gemaakt van verduurzaamd vurenhout en afgewerkt met een dekkende beitsverf. De ventilatie geschiedt door thermisch gescheiden aluminium ventilatieroosters.

Beglazing
Alle glasopeningen in de gevelkozijnen inclusief de bewegende delen, behoudens de bergingsdeur, zijn voorzien van isolerend dubbel glas van ongelijke dikte volgens het zogenaamde “droge beglazingssysteem” (glas geplaatst met behulp van kunststof profielen zonder gebruik van kit).

Daken
De schuine daken (zadeldak) van de woning zijn opgebouwd uit een geïsoleerde sporenkap met een binnenbekleding van houtvezelplaat, aan de bovenzijde een mandragende folie, en afgedekt met betonpannen, type sneldek.

Schilderwerk
In 2013 binnen geschilderd en in 2015 buitenom geschilderd.

Oplevering
In overleg

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM

Papendrecht - Zuurbeshof 25

Vraagprijs: €225.000 k.k. meer

Gorinchem

Twee balkons aanwezig, hartje binnenstad!

Sleeuwijk

Sleeuwijk

Sleeuwijk

Sleeuwijk

Sleeuwijk

Gorinchem

Unieke locatie gelegen aan waterpartij en pal tegen de oude vestingwal!

Werkendam

Een huis met de X factor! Super mooi verbouwd, als nieuw!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]