menu ?

Gorinchem

Anna Roemers-Visscherpad 30

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 215.000,- k.k.


3 351 m³ 130 m² 98 m²

Uitermate geschikt voor starters op de woningmarkt!

 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 1
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 2
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 3
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 4
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 5
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 6
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 7
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 8
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 9
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 10
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 11
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 12
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 13
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 14
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 15
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 16
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 17
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 18
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 19
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 20
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 21
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 22
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 23
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 24
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 25
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 26
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 27
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 28
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 29
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 30
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 31
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 32

Zeer comfortabele eengezinswoning voorzien van een zonnige en privacy biedende achtertuin. De woning is gelegen in een autovrije straat aan een voet- en fietspad vlakbij alle (winkel)-voorzieningen en scholen. De woning heeft een tuingerichte woonkamer die overgaat in de open keuken. Op de eerste verdieping zijn thans 2 ruime slaapkamers (twee kamers samengevoegd) aanwezig en een complete badkamer. Wat verder opvalt is de ruime tweede verdieping. Indien gewenst kan men hier gemakkelijk een extra slaapkamer realiseren. Voorzien van twee dakramen. Kortom: leuk huis met veel mogelijkheden. Enthousiast geworden? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. U bent van harte welkom!

INDELING BEGANE GROND

Hal – ca. 4.7 m²
Deze entree is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en verleent toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de verdieping. Daarnaast is er plaats voor het toilet en de meterkast. Naast de entree is ook de berging/bijkeuken aan de voorzijde bereikbaar met binnendoor bereikbare keuken. Vloer: Essen houten vloerdelen. Wanden: spachtelputz, wit. Plafond: aluminium lamellen plafond met inbouwspots.

Mat glazen deuren
De begane grond is grotendeels voorzien van design matglazen deuren met rvs grepen en beslag. Deze matte glassoort laat wel licht door, maar is niet doorzichtig.

Toilet – ca. 1 m²
Keurige toiletruimte uitgevoerd in een neutrale zwart/witte kleurstelling. Voorzien van een zwevend toilet. Sanitair is van het merk Grohedal. Vloer: tegels, zwart/wit geblokte kleurstelling. Wanden: deels tegels in een lichte kleurstelling met zwarte rand en deels spachtelputz.

Woonkamer – ca. 26.8 m²
In deze zonnige woonkamer kunt u een geheel eigen leven leiden, waarbij twee grote ramen in de achtergevel en de deur richting de achtertuin voor de daglichttoetreding zorgen. De genoemde raamopeningen zetten deze besloten woonkamer in een grote dosis daglicht. Meteen zorgen ze ook voor een gezellig uitzicht in de eigen achtertuin. Vanuit deze woonruimte is overigens ook nog een vaste kastruimte toegankelijk, welke zich ophoudt onder de trap richting de verdieping. De woonkamer staat in een halfopen verbinding met de aan de voorzijde van de woning gelegen keukenruimte. Vloer: Essen houten vloerdelen. Wanden: spachtelputz, wit. Plafond: aluminium lamellen plafond met inbouwspots.

Keuken – ca. 7.8 m²
De keuken ruimte bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft door het gevelraam een mooi uitzicht op de voorgelegen woonomgeving. De keukenruimte biedt plaats aan een moderne L-vormige keuken opstelling (de keuken is in 2016 gerenoveerd/vernieuwd) en is uitgevoerd in greeploos hoogglans crème kastfronten gecombineerd met een natuursteen zwart aanrechtblad. De unit is verder voorzien van diverse inbouwapparaten, waaronder een gaskookplaat met 5 kook zones inclusief wokbrander; oven; vaatwasmachine en een grote koelkast met vriesvak. Boven het kookgedeelte is een schuine wandafzuigkap gesitueerd, ook wel ‘hoofdvrije’ afzuigkappen genoemd en de achterwand is betegeld met zwarte tegels. Verwarming door middel van een design radiator. Vloer: Essen houten vloerdelen. Wanden: spachtelputz, wit en deels tegels. Plafond: aluminium lamellen plafond met inbouwspots.

Berging – ca. 3.6 m²
Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken/berging binnendoor bereikbaar met loopdeur naar de tuin aan de voorzijde.

INDELING 1E VERDIEPING

Overloop – ca. 3.6 m²
Deze overloop verleent toegang tot twee slaapkamers, de badkamer en de vaste open trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: vloerbedekking, blauw. Wanden: spachtelputz. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 1 – ca. 17 m²
De woning is voorzien van 2 ruime slaapkamers, dit waren er voorheen 3. Deze zeer ruime (ouder) slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde (oosten) van de woning. Hier zijn twee slaapkamers samengevoegd tot 1 grote slaapkamer met twee dakvensters. Er is hier ruim plaats voor kastruimte. Bergruimte achter de knieschotten. Vloer: vloerbedekking, blauw. Wanden: spachtelputz gesausd in een lichtgrijze/antraciet kleurstelling. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 2 – ca. 11.5 m²
Deze tweede slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde (westen) van de woning en is ook lekker ruim. Vloer: vloerbedekking, blauw. Wanden: spachtelputz gesausd in een rode kleurstelling. Plafond: spuitwerk, wit.

Badkamer – ca. 5.5 m²
De nette en complete badkamer is voorzien van een inloop doucheruimte met glazendeur, een wastafel met spiegel en planchet, een ligbad en een tweede staand toilet. Verwarming door middel van een chroomkleurige design radiator. Mechanische ventilatie en dakraam aanwezig. Sanitair is van het merk Grohedal. Vloer: tegels, zwart/witte kleurstelling. Wanden: geheel betegeld in een zwart/witte kleurstelling. Plafond: wit aluminium lamellen plafond met inbouwspots.

INDELING 2E VERDIEPING

Zolderkamer – ca. 14.7 m²
Middels een vaste open trap met traptegels (halvemaan) is deze riante ruime zolder met twee dakvenster (groot en klein dakraam) en praktische insteekzolder toegankelijk. Opvallend ruim is deze zolder. Indien gewenst kan men hier gemakkelijk een extra derde slaapkamer realiseren. Ook in deze ruimte zijn de witgoedaansluitingen, de mechanische ventilatie-unit en de combiketel (type Bosch HRC 30, bouwjaar 2012) opgesteld. Vloer: tegel laminaat in een antraciet kleurstelling.

BUITENOM

Achtertuin
De tuin heeft een optimale bezonning op het zuidoosten. De totale kavel meet circa 25,49 m x 5.10 m breed. De achtertuin is circa 11,50/2.00 meter diep, is onderhoudsvriendelijk ingericht met sierbestrating. De erf afscheiding bestaat uit houten schuttingen. Tevens is er een achterom aanwezig met afgesloten poort naar de brandgang. Aan de achtergevel is een buitenkraan gemonteerd en een groot zonnescherm. De voortuin heeft een afmeting van circa (3 m x 5.10 m) en is voorzien van grijze bestrating en een plant vak.

Berging
Achter in de tuin is een extra houten chalet berging/blokhut (ca. 4.80 m²) geplaatst.

Omgeving
De woning is gelegen in het ruim opgezette en groene deel van Gorinchem-Oost aan een autovrije straat. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid, voor- en achterzijde van de woning parkeerhavens. Gorinchem Oost is een kindvriendelijke wijk met basisscholen, wijkpark, kinderopvang en speeltuinen in de nabije omgeving. Op enkele minuten afstand vindt u een winkelcentrum met o.a. twee supermarkten, een drogist, bakker, slager, slijterij en kaasspeciaalzaak. De woning is gelegen op loop-/fietsafstand van de gezellige, historische binnenstad van Gorinchem met een ruim winkel- en restaurantaanbod. Openbaar vervoer en uitvalswegen zijn in de nabijheid. De ontsluitingswegen A27 en A15 liggen op enkele autominuten van de woning.

Zonwering
Aan de achterzijde is een groot zonnescherm aangebracht.

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

Fundering
De woning is gefundeerd op betonnen heipalen, waarover een raster van betonnen funderingsbalken.

Begane grondvloer
De woning is uitgevoerd met een systeemvloer type ribcassette, aan de onderzijde voorzien van isolatie (Rc = 2,5 m² K/W), aan de bovenzijde afgewerkt met een cementdekvloer dik 50. De vloer is voorzien van een kruipluik (hal), dat aan de onderzijde geïsoleerd is.

Verdiepingsvloeren
De vloeren van de verdiepingen en de zolder is uitgevoerd van gewapend beton en afgewerkt met een cementdekvloer dik 50.

Bouwmuren
De woningscheidende wanden zijn gemaakt van beton dik 230. De windwanden van beton dik 160.

Voor- en achtergevels
Opgebouwd uit geprefabriceerde, houten binnenspouwbladen, bestaande uit een vurenhouten regelwerk, waartussen isolatie. Aan de binnenzijde een gipsplaat, aan de buitenzijde een gewapende folie – een luchtspouw. Bij de achtergevel een gemetseld buitenspouwblad van gevelsteen + houtafwerking.

Binnenwanden
De binnenwanden van de woning zijn uitgevoerd in gipsblokken dik 70.

Gevelkozijnen
De kozijnen en ramen in de gevels zijn gemaakt van verduurzaamd vurenhout en afgewerkt met een dekkende beitsverf.

Beglazing
Alle glasopeningen in de gevelkozijnen inclusief de bewegende delen, behoudens de bergingsdeur, zijn voorzien van isolerend dubbel glas.

Daken
De schuine daken van de woning zijn opgebouwd uit een geïsoleerde sporenkap en afgedekt met betonpannen, type sneldek.


KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM

Papendrecht - Zuurbeshof 25

Vraagprijs: €225.000 k.k. meer

Gorinchem

Twee balkons aanwezig, hartje binnenstad!

Sleeuwijk - Waterlinie 169 2

Koopprijs: €223.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 3

Koopprijs: €223.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 4

Koopprijs: €223.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 5

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Giessenburg

Gorinchem - Stalkaarsen 32

Vraagprijs: €219.000 k.k. meer

Gorinchem

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]