menu ?

Gorinchem

Wijnkoperstraat 383

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.


5 564 m³ 190 m² 151 m²

Een buitenkans. Nu in prijs verlaagd en hierdoor is dit een ongekende lage vraagprijs voor een vorstelijk woonhuis van 564 m³.

 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 1
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 2
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 3
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 4
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 5
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 6
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 7
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 8
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 9
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 10
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 11
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 12
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 13
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 14
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 15
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 16
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 17
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 18
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 19
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 20
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 21
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 22
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 23
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 24
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 25
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 26
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 27
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 28
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 29
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 30

Maak een afspraak en kom kijken naar deze fantastische woning. In een ruim opgezette, groene wijk staat deze eengezinswoning met liefst 5 slaapkamers gelegen op 190m² grond. De woning is rustig gelegen en mag buitengewoon aantrekkelijk genoemd worden met een ligging aan de rand van het Stadspark en met vrij uitzicht op groen en water. De woning heeft een praktische indeling en staat garant voor heerlijk wooncomfort. Achter de woning is een parkeerterrein gelegen met 16 parkeerplaatsen. Bij de woning wordt een/zestiende aandeel van dit mandelig perceel in eigendom geleverd. Dit houdt dus in dat u altijd een parkeerplaats ter beschikking heeft. Enthousiast geworden? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging, u bent van harte welkom!

INDELING BEGANE GROND

Entree – ca. 8.3 m2
Deze representatieve entree verleent toegang tot de woonkamer, de meterkast, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. De inbouwspotjes die in de vloer zijn verwerkt geven direct een luxe uitstraling. De meterkast is voorzien van 8 groepen, 2 aardlekschakelaars en RJ45 data aansluitingen naar alle kamers. Vloer: hout. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Toilet – ca. 1.1 m2
Deze toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje. Vloer: tegels in een blauwe kleurstelling. Wanden: gedeeltelijk betegeld in een blauwe kleurstelling, gedeeltelijk stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Woonkamer – ca. 22.4 m2
Deze heerlijk riante en lichte woonkamer verleent toegang tot de keuken en de achtertuin. De royale woonkamer biedt alle ruimte voor optimaal zit- en wooncomfort en is sfeervol ingericht. Ook in de woonkamer zijn er inbouwspotjes in de vloer verwerkt. Tevens is hier de trapkast aanwezig. Vloer: hout. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Moderne dichte keuken –ca. 14.7 m2
Deze moderne en lichte keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De keuken in een L-vormige opstelling is voorzien van strakke, roomwitte kastfronten gecombineerd met een granieten aanrechtblad. Tevens is de keuken voorzien van alle gemakken waaronder een vaatwasser, een 5-pits inductiekookplaat, een koelkast en een combi oven. In deze keuken is voldoende plaats om een eettafel te plaatsen. Vloer: plavuizen in een antraciet kleurstelling. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop – ca. 7.8 m2
Deze ruime overloop verleent toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer 1 – ca. 17 m2
Deze ruime slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Dankzij de grote ramen betreft dit een heerlijk lichte ruimte. De kastenwand in deze slaapkamer blijft achter. Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer 2 – ca. 21.2 m2
Deze tweede (ouder)slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De kastenwand in deze slaapkamer blijft achter, het licht en interieur wat in de kast zit wordt ter overname aangeboden. Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Badkamer – ca. 5.1 m2
Deze luxe badkamer is voorzien van een glazen douche cabine, een zwevend toilet, een wastafelmeubel en een design radiator. Vloer: plavuizen in een lichte kleurstelling. Betegeld in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Overloop – ca. 7.8 m2
Deze ruime overloop verleent toegang tot de wasruimte en 3 slaapkamers. De overloop is voorzien van een lichtkoepel voor extra lichtinval. Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer 3 – ca. 16.5 m2
Deze slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en is voorzien van 2 franse balkons. De kastenwand in deze slaapkamer blijft achter. Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer 4 – ca. 12 m2
Deze slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De kastenwand met spiegeldeur in deze kamer blijft achter.Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer 5 – ca. 7.4 m2
Deze slaapkamer is eveneens gesitueerd aan de voorzijde van de woning.Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Washok/berging – ca. 5.1 m2
In deze berging vindt u de opstelplaats van de CV-ketel (Remeha Avanta 28C CW4, bouwjaar 2007) en de aansluitingen voor de was-/droogapparatuur. Het is mogelijk om hier een wasbak te plaatsen, aan en afvoer hiervoor zijn reeds aanwezig. Vloer: plavuizen. Plafond: spuitwerk (wit).

ALGEMEEN

Tuin
De woning beschikt over een zonnige, onderhoudsvriendelijke achtertuin. De achtertuin is bereikbaar middels openslaande deuren. Achterin de tuin vindt u de houten berging.

Ligging
De woning is gelegen in de Gildenwijk, direct aan het stadspark. Alle voorzieningen die het leven aangenaam maken bevinden zich op korte afstand zoals het winkelcentrum Kwakernaat, diverse sportvelden zoals het voetbal- en hockeyveld Molenvliet, het subtropische Caribabad, het Pirateneiland voor de kleintjes, squash banen, Piazza winkelcenter op loopafstand, stadspark, ziekenhuis, Koelmanschool + bredeschool het Gildenplein met allerhande faciliteiten voor jong en oud. Ook het klaverblad A15-A27 en de A2 is op slechts enkele (auto)minuten afstand.

Overig
-Alle slaapkamers zijn voorzien van een bedrade (RJ45) data aansluiting.
-Naast de woning is mogelijkheid tot het creëren van een carport.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Hardinxveld-Giessendam - Weideveld 2

Koopprijs: €300.000 v.o.n. meer

Hardinxveld-Giessendam - Weideveld 2

Koopprijs: €270.000 v.o.n. meer

Hardinxveld-Giessendam - Weideveld 2

Koopprijs: €250.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 142

Koopprijs: €270.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 29

Koopprijs: €280.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 103

Koopprijs: €264.950 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 105

Koopprijs: €259.950 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 109

Koopprijs: €269.950 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 111

Koopprijs: €259.950 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]