menu ?

Geertruidenberg

Walgang 15

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 259.500,- k.k.


3 550 m³ 48 m² 146 m²

Geweldig vrij uitzicht en groot zonnig dakterras op woonniveau + eigen parkeerplaats (carport)!

 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 1
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 2
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 3
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 4
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 5
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 6
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 7
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 8
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 9
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 10
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 11
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 12
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 13
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 14
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 15
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 16
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 17
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 18
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 19
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 20
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 21
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 22
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 23
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 24
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 25
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 26
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 27
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 28
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 29
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 30
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 31
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Verkocht 32

TOPPER! (Woningruil mogelijk)
De Walgang 15 is een verrassende eengezinswoning met 3 slaapkamers, een moderne open keuken en een ruim dakterras. De woning dateert uit het jaar 2007 en bevindt zich op korte afstand van het historische centrum van Geertruidenberg. De woning is voorzien van twee multifunctionele ruimtes op de begane grond die naar ieders wens ingevuld kan worden, van kantoor tot slaapkamer. Daarnaast beschikt de woning over een eigen overdekte parkeerplaats (carport) op het afsluitbare binnenterrein die eenvoudig te bereiken is via de achterdeur van de woning. Aan de voorzijde geweldig uitzicht over natuurgebied en speelplaats voor de kinderen. Walgang 15 is kortom een ideale woning voor het gehele gezin.

INDELING BEGANE GROND

Entree – 10.7 m²
De entree verleent toegang tot het toilet, de slaapkamer/multifunctionele ruimte, de berging/ multifunctionele ruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. De entree is voorzien van een trapkast. Middels een loopdeur toegang tot de binnenplaats alwaar de eigen parkeerplaats met carport. Vloer: laminaat (lichte kleurstelling). Wanden: spachtelputz (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Toilet
De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje. Vloer: tegelwerk (donkere kleurstelling). Wanden: tegelwerk (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer/multifunctionele ruimte – 14.2 m²
Deze ruimte op de begane grond kan naar ieders wens ingevuld worden. Van kantoor tot slaapkamer, het is aan u. Met de twee raampartijen aan de voorzijde is het een lichte ruimte. Vloer: laminaat (lichte kleurstelling). Wanden: spachtelputz (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Berging/multifunctionele ruimte – 10.3 m²
De begane grond is voorzien van twee multifunctionele ruimtes. Deze ruimte wordt momenteel gebruikt als berging, echter is er de mogelijkheid dit naar wenst te veranderen. Vloer: tegelwerk (donkere kleurstelling). Wanden: spachtelputz (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Parkeerplaats
Achter de woning heeft u 1 vaste parkeerplaats in eigendom.

INDELING 1e VERDIEPING

Overloop – 3.2 m²
De overloop op de eerste verdieping verleent toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: laminaat (lichte kleurstelling). Wanden: spachtelputz (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Woonkamer – 42 m²
De woonkamer is met de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde een erg lichte ruimte. De ruimte is onderverdeeld in een eet- en zitgedeelte. Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Het eetgedeelte bevindt zich in het midden van de ruimte, aansluitend aan de open keuken. Vanuit de woonkamer is het dakterras bereikbaar door middel van dubbele openslaande deuren en een aparte loopdeur. Vloer: laminaat (lichte kleurstelling). Wanden: spachtelputz (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Keuken – 7 m²
De open keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Ook vanuit de keuken is er middels een loopdeur toegang tot het royale dakterras. De L-vormige moderne keuken is uitgevoerd in een hoogglans rode kleurstelling gecombineerd met een granieten aanrechtblad. De keuken is ook voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een oven, vaatwasmachine, koelkast, kookplaat en een afzuiginstallatie. Vloer: laminaat (lichte kleurstelling). Wanden: gedeeltelijk spachtelputz (wit)/gedeeltelijk graniet. Plafond: spuitwerk (wit).

Dakterras – 25.5 m²
De woning is voorzien van een groot dakterras. Het dakterras is vanuit de keuken en de woonkamer bereikbaar met een deur en dubbele openslaande deuren; dé plek om heerlijk beschut te genieten van de zon (zuidoosten). Het dakterras is voorzien van grijze onderhoudsvriendelijke tegels.

INDELING 2e VERDIEPING

Overloop
De overloop (met vliering) op de tweede verdieping verleent toegang tot de badkamer en de drie slaapkamers. Vloer: laminaat (lichte kleurstelling). Wanden: spachtelputz (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer 1 – 15.3 m²
De eerste slaapkamer is een erg lichte ruimte. De ruimte is gelegen aan de voorzijde van de woning met een uitzicht op het groen aan de voorzijde. Vloer: laminaat (lichte kleurstelling). Wanden: spachtelputz (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer 2 – 11.7 m²
De tweede slaapkamer is evenals de eerste slaapkamer een erg lichte ruimte. De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning met een uitzicht op het dakterras. Vloer: laminaat (lichte kleurstelling). Wanden: spachtelputz (groen en wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer 3 – 6.5 m²
De derde slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een witgoedaansluiting. Vloer: laminaat (lichte kleurstelling). Wanden: spachtelputz (oranje en wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Badkamer – 8.5 m²
De badkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is in een neutrale kleurstelling betegeld. De ruime moderne badkamer is voorzien van een hoek ligbad, douche, wastafelmeubel en een toilet. Vloer: tegelwerk (donkere kleurstelling). Wanden: tegelwerk (lichte kleurstelling). Plafond: spuitwerk (wit).

INDELING 3E VERDIEPING

Bergvliering
Een vlizotrap biedt toegang tot een praktische grote bergzolder op stahoogte: ideaal voor het opbergen van overtollige, nostalgische of seizoensgebonden spullen! Ook is hier de opstelplaats van de HR-ketel (gas gestookt combiketel AWB Thermomaster uit 2007, eigendom).

Ligging
De woning is gelegen in het markante Brandepoortbastion, grenzend aan natuurgebied en de rivier ‘ De Donge’. Het historische centrum van Geertruidenberg met de karakteristieke Markt van Geertruidenberg is op enkele loopminuten gelegen evenals het bruisende centrum van Raamsdonksveer. Wonen in deze instapklare woning, betekent een heerlijke plek met prachtig uitzicht over groene natuur, nabij de rivier de "Donge" en op loopafstand van het historisch centrum van Geertruidenberg. Zo strategisch als de oude vestingstad al lag, zo gemakkelijk en goed bereikbaar per auto of boot ligt de gemeente Geertruidenberg nu. Met de auto rijdt u de gemeente binnen via het kruispunt Hooipolder van de rijkswegen A-27 (Breda-Utrecht) en de A-59 (Den Bosch-knooppunt Zonzeel).

Parkeerplaats
VVE bijdrage circa € 60,- per jaar. Op het afsluitbare binnenterrein aan de achterzijde van de woning vinden we de eigen overdekte parkeerplaats (sectie B nummer 3313). De elektrische toegangspoort naar de binnenplaats is middels afstandsbediening te openen. Aan de voorzijde van het Brandepoortbastion is er daarnaast voldoende en gratis parkeergelegenheid.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem

Een buitenkans. Nu in prijs verlaagd en hierdoor is dit een ongekende lage vraagprijs voor een vorstelijk woonhuis van 564 m³.

Sleeuwijk - Waterlinie 142

Koopprijs: €270.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 146

Koopprijs: €237.500 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 148

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 150

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 152

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 154

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 156

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 29

Koopprijs: €280.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 103

Koopprijs: €264.950 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]