menu ?

Gorinchem

Poëzieplantsoen 10

Drive-in woning

Vraagprijs: € 335.000,- k.k.


3 618 m³ 150 m² 171 m²

4 woonlagen woongenot!

 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 1
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 2
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 3
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 4
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 5
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 6
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 7
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 8
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 9
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 10
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 11
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 12
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 13
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 14
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 15
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 16
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 17
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 18
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 19
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 20
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 21
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 22
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 23
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 24
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 25
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 26
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 27
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 28
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 29
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 30

Groot, groter grootst! Royale drive-in woning (maar liefst 4 woonlagen) met heerlijke zonnige tuin aan een brede waterpartij!! Wat een woonvolume! Met 171 m² zit je lekker ruim in je jasje en beschik je over een grote woonkeuken, een zeer riante woningdiepe woonkamer met vide, 3 goede slaapkamers, een moderne badkamer, een dakterras, twee toiletten en een heerlijke tuin aan het water. Bovendien vind je bij deze woning ook nog een handige inpandige garage plus de mogelijkheid om de auto op eigen erf te parkeren. De opmerkelijke architectuur, de ruimte en de prachtige glaspuien zorgen voor een moderne markante verschijningsvorm.

Anders dan anders
Dankzij de bijzondere indeling met een woonkamer op de eerste verdieping met bijbehorend prachtig uitzicht en de woonkeuken op de begane grond beschik je over een speelse indeling. En dan heb je bij deze woning niet alleen een tuin maar ook nog eens een dakterras met heerlijk veel zon, privacy en vanaf hier een prachtig uitzicht over de woonwijk.

INDELING BEGANE GROND (1E WOONLAAG)

Hal – ca. 9.8 m²
Je zult meteen merken dat je hier heerlijk rustig woont. Het Poëzieplantsoen is een rustig halfrond plein met groenstrook, bomen en voldoende parkeerruimte. Hier komt dus alleen bestemmingsverkeer. Voor de garage is een bestrate oprit, hier parkeer je dus makkelijk op eigen erf of in de garage. De ontvangsthal is ca. 8.90 m lang en geeft toegang tot de meterkast (10 groepen en 1 aardlekschakelaar), toilet, trap-/provisie kast, garage, de trapopgang naar de verdieping en de woonkeuken. Vloer: laminaat. Wanden: spuitwerk. Plafond: spuitwerk.

Inpandige garage – ca. 16.5 m²
De ruime inpandige garage is zowel via de hal als via een automatische roldeur aan de voorzijde bereikbaar. De stellingkast blijft achter. Waterkraan aanwezig. Vloer: beton.

Toilet – ca. 1.12 m²
Keurige toiletruimte uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Sanitair is van het merk Sphinx. Vloer: tegels, camee. Wanden: deels witte tegels en deels spuitwerk. Plafond: spuitwerk.

Woonkeuken – ca. 21.9 m²
Aan de achterzijde van de woning is de heerlijke woonkeuken gesitueerd met ruim plek voor een eettafel. Aan daglicht heb je hier geen gebrek, de spectaculaire hoge ramen met vide en ook de dubbele openslaande deuren richting de achtertuin zorgen voor heerlijk veel lichtinval. Op warme dagen gooi je ze natuurlijk open en eet je lekker in de tuin. Een sierlijke en moderne wenteltrap brengt u naar de eerste verdieping. Deze ruim opgezette L-vormige inbouwkeuken is voorzien van strakke hoogglans (Pianolak) zwarte kastfronten gecombineerd met een composiet aanrechtblad en veel bergkasten en laden. De unit is verder voorzien van diverse inbouwapparaten, waaronder een inductie kookplaat 5 zones (Siemens); een vaatwasmachine (Bosch vernieuwd in 2017) en een brede roestvrijstalen afzuigkap. Dan staan er nog een losse Amerikaanse side-by-side koelkast met vriezer (Bosch) en een wijnklimaatkast welke ter overname worden aangeboden. Aan de achtergevel is een elektrisch bedienbaar zonnescherm/terrasoverkapping gemonteerd met een modern grijs/wit doek en een uitval van maar liefst 5 meter. Vloer: laminaat. Wanden: spuitwerk. Plafond: spuitwerk.

INDELING 1E VERDIEPING (2E WOONLAAG)

Overloop en portaal
Via een vaste trap is de overloop/tussenhal naar de woonverdieping bereikbaar alsmede de extra wenteltrap in de woonkeuken.

Woningdiepe living – ca. 42 m²
Aangekomen op de eerste verdieping valt direct op dat er lekker veel ruimte is, dat hoort bij dit type woonhuis. De prachtige royale living strekt zich uit over de gehele eerste verdieping en is ingericht als zitkamer en tv-kamer. Door de diverse lichtramen is er overal mooi zicht over de omgeving. De strakke open haard (uitgevoerd in een stijlvolle eenvoud) met aan beide zijden nissen voor het openhaard hout is een gezellige sfeermaker. Vloer: Afzelia parketvloer. Wanden: stucwerk. Plafond: spuitwerk

INDELING 2E VERDIEPING (3E WOONLAAG)

Overloop en portaal
Via de vaste trap gaan we verder naar de slaapverdieping. En ook deze verdieping is weer lekker ruim te noemen. De overloop verleent toegang tot een tweetal slaapkamers, een separaat toilet, een plaatje van een badkamer en de vaste trapopgang naar de derde verdieping. Vloer: blauw tapijt. Wanden: stucwerk. Plafond: spuitwerk.

Separate 2e toiletruimte – ca. 1.20 m²
Keurige toiletruimte uitgevoerd in een neutrale kleurstelling.

Slaapkamer 1 – ca. 21.9 m²
Deze (ouder)slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Voorheen waren dit twee slaapkamers in de huidige situatie is er 1 grote slaapkamer gemaakt. Tevens is er een nis voor het plaatsen van een kast (de kast gaat mee). Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk in wit/grijs. Plafond: stucwerk met sierlijst.

Slaapkamer 2 – ca. 15.7 m²
Deze tweede slaapkamer is ook een ruime slaapkamer en gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De grote hoogglans witte kast (hang-/leg) blijft achter in de woning. Vloer: laminaat. Wanden: spuitwerk. Plafond: spuitwerk + wolken decoratie.

Badkamer – ca. 5.4 m²
De badkamer (2007) is modern afgewerkt en voorzien van een kwartronde glazen douchecabine met thermostaatkraan, een wastafel met planchet, spiegel en verlichting, een hoge badkamer kast en een ligbad met Grohe mengkraan en handdouche. Verwarming door middel van een design radiator. Mechanische ventilatie. Vloer: wit, marmer. Wanden: witte tegels. Plafond: stucwerk met inbouwspots.

INDELING 3E VERDIEPING (4E WOONLAAG)

Overloop – ca. 2.5 m²
De derde verdieping heeft nog wat leuke verrassingen voor je. Zo zie je hier de overloop met toegang tot een aparte c.v. ruimte met opstelplaats van de combiketel, type Intergas, bouwjaar 2009 en de mechanische ventilatie unit. Ook is er een aparte wasruimte met aansluitingen voor de was-/droog apparatuur. Via de overloop loop je zo door naar het zonnige dakterras en slaapkamer 3.

Slaapkamer 3 – ca. 9.8 m²
Mooie hoge derde slaapkamer met wastafel en mooi uitzicht. Vloer: tapijt. Wanden: spuitwerk.

Dakterras – ca. 17 m²
Absolute privacy en een spectaculair uitzicht over de omgeving. Optimale bezonning op het zuidwesten. Vloer: kunstgras.

Tuin
Deze sfeervolle terrastuin met niveauverschil grenst direct aan een waterpartij en is direct bereikbaar vanuit de woonkeuken met een optimale bezonning op het zuidoosten. Afmeting ca. 6.50 m x 10 m. Sfeer, zon en water, de ideale plek dus om na een dag hard werken te genieten in de tuin. De tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht, onderheid en afgewerkt met hardhouten vlonderplanken en twee blokvormen met buxus waarin twee mooie bomen zijn geplaatst (Bolacacias).

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

Fundering
De woning is gefundeerd op betonnen heipalen

Begane grondvloer
De woning is uitgevoerd met een systeemvloer type ribcassette, aan de onderzijde voorzien van isolatie, aan de bovenzijde afgewerkt met een cementdekvloer dik 50.

Verdiepingsvloeren
De vloeren van de verdiepingen zijn gemaakt van gewapend beton en afgewerkt met een cementdekvloer dik 50.

Bouwmuren
De woningscheidende wanden zijn uitgevoerd als ankerloze spouwmuur van kalkzandsteen elementen, dikte 120-60-120.

Gevelkozijnen
De kozijnen en ramen in de gevels zijn gemaakt van verduurzaamd vurenhout en afgewerkt met een dekkende beitsverf.

Beglazing
Alle glasopeningen in de gevelkozijnen inclusief die in de bewegende delen, zijn voorzien van isolerend dubbel glas van ongelijke dikte volgens het zogenaamde “droge beglazingssysteem” (glas geplaatst met behulp van kunststof profielen zonder gebruik van kit).

Binnenwanden
De binnenwanden van de woning zijn uitgevoerd in gipsblokken dik 70. Binnenkozijnen en deuren. De binnenkozijnen zijn uitgevoerd als montagekozijn van plaatstaal, wit gelakt. De binnendeuren zijn fabrieksmatig afgelakt (opdekdeuren).

Eindgevels
Een binnen spouwblad van kalkzandsteen elementen dik 120; isolatie van mineraal wol, dik 75; een luchtspouw, breed 110, waarin de mineraal wol is opgenomen; een buitenspouwblad van gevelsteen; waalformaat plat gevoegd (begane grond en gedeelte 1e verdieping); een buitenspouwblad van aluminium beplating (gedeelte 1e en gehele 2e en 3e verdieping). De beplating is aangebracht op geconserveerde vurenhouten regels, waartussen isolatie.

Binnentrappen
De verdiepingstrappen zijn in hoofdzaak van vurenhout en zijn uitgevoerd als gesloten trap met stootborden in brandvertragende uitvoering. De zoldertrappen zijn uitgevoerd als open vurenhouten trap. Tevens is er een extra spiltrap

Ventilatie
De keuken, bijkeuken, toilet, badkamer en de cv-ruimte zijn middels metalen ventilatiekanalen aangesloten op een mechanische ventilatie-unit, welke op de 3e verdieping op de overloop is geplaatst.

Verwarmingsinstallatie
De woning is voorzien van een gesloten gasgestookte c.v.-wandketel met warmwatervoorziening, type Intergas, bouwjaar 2009.

Ligging
Op fietsafstand bevindt zich Winkelcentrum “Nieuw Dalem”, basisscholen, kinderopvang, het zorgcentrum-Oost en wijkpark 't Haagje. Daarnaast bevindt u zich op enkele minuten van de afslag Gorinchem-Oost met directe aansluiting op de snelwegen A15 (Rotterdam, Nijmegen) en A27 (Utrecht, Breda).

Kortom
Een heerlijk ruim huis op een super plek, groots wonen is nu echt mogelijk op het Poëzieplantsoen 10 in Gorinchem. Zoek jij naar een huis dat net even anders is dan de rest met lekker veel extra's. Kom jij binnenkort met ons deze woning bekijken?KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem

Werkendam

Hardinxveld-Giessendam - Weideveld 2

Koopprijs: €350.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 23

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 19

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 17

Koopprijs: €364.000 v.o.n. meer

Werkendam

KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND JAREN DERTIG HUIS!

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]