menu ?

Hardinxveld-Giessendam

Rivierdijk 1

Dijkwoning

Vraagprijs: € 569.000,- k.k.


3 404 m³ 1 544 m² 117 m²
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 1
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 2
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 3
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 4
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 5
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 6
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 7
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 8
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 9
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 10
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 11
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 12
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 13
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 14
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 15
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 16
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 17
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 18
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 19
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 20
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 21
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 22
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 23
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 24
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 25
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 26
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 27
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 28
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 29
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 30
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Te koop 31

Een droomplek aan het water, dichtbij Gorinchem! Bij dit object kunt u wonen en werken combineren! Deze vrijstaande dijkwoning met riante multifunctionele vrijstaande bedrijfsruimte (123,5 m²) verkeert in een goede staat van onderhoud en is gelegen op een fantastische locatie onderaan de dijk met een royale ligplaats voor een boot aan het Kanaal van Steenenhoek. Dan is er nog een prachtig terras en tuin direct gesitueerd aan een wonderschoon Wiel. De ultieme combinatie tussen natuur, water, wonen en werken draagt bij aan een eindeloze beleving. Een permanent vakantiegevoel! Het totale perceel is ca. 1.544 m². Welkom!

Multifunctionele bedrijfsruimte/werkplaats/garage met verdieping ca. 123,5 m²
Menig hobbyist zal hier raad mee weten. De woning is gelegen aan de Rivierdijk 1. Vanaf deze locatie op nummer 1 zijn de dagelijkse voorzieningen van Gorinchem snel bereikbaar. De op- en afrit van de autosnelweg A15/A27 zijn op slechts enkele autominuten afstand gelegen. De representatieve bedrijfsruimte/werkplaats/garage is gesitueerd achter het woonhuis op een afgesloten bestraat terrein en meet ca. 95 m² met grote zolderruimte van 28.5 m² en is o.a. voorzien van 2 x dubbele openslaande hardhouten deuren, een elektrische roldeur, toilet, krachtstroom, verwarming, vloer is betonvloeistof dicht en ter overname is er een (auto)brug van 7000 kilo te koop. Deze bedrijfsruimte is zeer degelijk gebouwd, onderheid en het dak is voorzien van Unidek isolatie platen. Het terrein is bereikbaar via een smeedijzeren elektrisch bedienbare poort en biedt diverse mogelijkheden voor opslag. Nog niet genoeg ruimte dan is er nog een extra schuur van 3.53 m x 7.34 m.

De woning is gebouwd (vermoedelijk in ca. 1908). Nadien is er aan de achterzijde een aanbouw geplaatst, is de keuken uitgebouwd en zijn er binnenhuis diverse aanpassingen doorgevoerd. De tuin ligt aan de voor-, zij- en achterkant van de woning én achter de schuur is een extra terras aan een wiel.

INDELING BEGANE GROND

Entree/hal – ca. 1.4 m²
Overkapt entree met toegang tot de hal, meterkast (6 groepen, bouwjaar 2004), zwevend toilet en een aparte kast met opstelplaats van de combiketel, type Intergas, bouwjaar 2014 en pomp verdeler vloerverwarming. Vloer: plavuizen, crème. Wanden: stucwerk en behang. Plafond: schuurwerk plafond.

Toilet – ca. 1 m²
Keurige toiletruimte uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Voorzien van een zwevend toilet. Vloer: plavuizen, crème. Wanden: tegels, wit. Plafond: schroten.

Woonkamer – ca. 46 m²
Het oorspronkelijk ontwerp van de woonkamer was beduidend kleiner dan de huidige situatie. Extra ruimte werd er verkregen nadat werd besloten aan de achterzijde van het huis een flinke aanbouw te plaatsen. Vervolgens werd de bestaande keuken naar de zijkant uitgebouwd zodat er een L-vormige woonkamer ontstond. Dankzij de grote schuifpui en diverse ramen in de woonkamer ontvangt het vertrek veel dag- en zonlicht en wordt er een goed zicht op de omgeving verkregen. Een gezellige plek in de woonkamer is de openhaard met gemetselde schouw. Tijdens de koude wintermaanden verspreidt het haardvuur een behaaglijke warmte in het vertrek. Via een spiltrap is de verdieping bereikbaar. Vloer: plavuizen, crème gecombineerd met vloerverwarming. Wanden: stucwerk. Plafond: schuurwerk plafond met inbouwspots.

Half open keuken – ca. 14.5 m²
Zoals eerder genoemd is de keuken aan de rechterzijde van de woning uitgebouwd. Dit blijkt een goede keus te zijn geweest. Het resultaat is een mooi ruime keuken. De L-vormige keukeninrichting is voorzien van landelijke crème kleurige kastfronten gecombineerd met een kunststof aanrechtblad en een spoelunit onder het raam. Er is veel kastruimte en er is een keramische kookplaat met een afzuigkap, een koelkast en een combioven op ooghoogte ingebouwd. Tegenover de keuken is nog een extra keukenblok tegen de muur geplaatst voorzien van kastruimte. De achterwand is voorzien van metrotegels. Bouwjaar keuken circa 2000. Vloer: plavuizen, crème gecombineerd met vloerverwarming. Wanden: stucwerk. Plafond: schuurwerk plafond met inbouwspots.

Badkamer – ca. 8.3 m²
Riante badkamer in een lichte kleurstelling uitgevoerd. Aan sanitair beschikt de ruimte over een groot hoekligbad, een royale massage douche, een wit wastafelmeubel, 2e zwevend toilet en een design radiator. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de was-/droogapparatuur. Ventilatie d.m.v. een klepraam. Vloer: tegels, crème. Wanden: tegels, crème + sierstrip. Plafond: kunststof lamel plafond, crème

INDELING VERDIEPING

Overloop – ca. 6.5 m²
Deze overloop voorzien van twee lichtramen verleent toegang tot een drietal slaapkamers. Vloer: tapijt. Wanden: behang. Plafond: houten schroten.

Slaapkamer 1 – ca. 13 m²
De ouderslaapkamer is gesitueerd aan het eind van de overloop en voorzien van drie lichtramen. Mooi uitzicht op het water van het Kanaal van Steenenhoek. Vloer: tapijt. Wanden: behang. Plafond: houten schroten.

Slaapkamer 2 – ca. 8.1 m²
De tweede slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Ook hier is er een mooi uitzicht op het water van het Kanaal van Steenenhoek. Vloer: tapijt. Wanden: behang. Plafond: houten schroten.

Slaapkamer 3 – ca. 9.2 m²
De derde slaapkamer is eveneens gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Ook hier is er een mooi uitzicht op het water van het Kanaal van Steenenhoek. Vloer: tapijt. Wanden: behang. Plafond: houten schroten.

RONDOM DE WONING
De woning met bedrijfs-/hobbyruimte is gelegen op een flink perceel met een oppervlakte van 1.544m². Zowel aan de voor-, zij- als achterkant van de woning én achter de bedrijfsruimte is er grond gelegen. Het gedeelte aan de voorzijde is dijktalud. Via een stenen trap vanaf de dijk lopen we richting het woonhuis. Aan de voorzijde van de woning ligt er vervolgens een bestraat pad. Verder is het grootste gedeelte achter de woning een bestraat terrein (afgesloten d.m.v. een elektrisch op afstand bedienbare smeedijzeren poort). Het gedeelte van de tuin dat achter de bedrijfsruimte is gelegen is na onze rondgang door huis en tuin nog een complete verrassing. Er ligt een flinke lap grond met gras, diverse bomen, struiken, bolacacia’s, waterput (well), stenen schuur en een onderheid vlonderterras direct aan een wonderschoon wiel. Aan de rechterzijde is een aanlegplaats/steiger voor een grote boot aan het Kanaal van Steenenhoek (dit gedeelte wordt voor een symbolisch bedrag gehuurd van Waterschap Rivierenland). Langs de Merwede liggen de uiterwaarden zoals de Avelingen. De weilanden, rietgorzen en grienden op deze waarden zijn aangeduid als natuurgebied en is een prachtig wandelgebied op loopafstand van de woning.

Isolatie
De woning is compleet geïsoleerd en geheel voorzien van dubbele beglazing, Merantie hardhouten kozijnen, nieuwe muren, nieuwe vloeren en het dak is voorzien van Unidek isolatieplaten.

Schilderwerk
In 2016 is de woning rondom geschilderd.

Kadastrale gegevens – kavelgrootte 1.544 m²
gemeente Hardinxveld-Giessendam
Sectie L
Nummer 450
Grootte 12 a 59 ca
&
gemeente Hardinxveld-Giessendam
Sectie L
Nummer 261
Grootte 2 a 85 ca

Bezichtigingen
Verkoper leidt zelf de kijkers rond. Het tijdstip kunt u zelf bepalen.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem

Karakteristiek woon-/werk pand met 18 meter diepe achtertuin!

Gorinchem - Wachtmeester 12

Koopprijs: €599.900 v.o.n. meer

Hoornaar

Schelluinen - Nolweg 1

Vraagprijs: €600.000 k.k. meer

Noordeloos - M.J. Veder- van Hobokenstraat 23 A

Vraagprijs: €525.000 k.k. meer

Gorinchem - Lingsesdijk 27 -29

VRIJ WONEN OP EEN ONVOORSTELBAAR MOOI PERCEEL GROND!

Vraagprijs: €575.000 k.k. meer

Gorinchem - Lingsesdijk 82

Vraagprijs: €545.000 k.k. meer

Gorinchem

Schelluinen - Kievitstraat 5

Vraagprijs: €525.000 k.k. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]