menu ?

Gorinchem

Dr. H.B. Wiardi Beckmanplein 315

Bovenwoning

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.


2 247 m³ 84 m²
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 1
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 2
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 3
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 4
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 5
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 6
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 7
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 8
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 9
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 10
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 11
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 12
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 13
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 14
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 15
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 16
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 17
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 18
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 19
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 20
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 21

Fijn appartement! Als je overweegt gelijkvloers te gaan wonen omdat dit nu eenmaal praktischer is met alle voorzieningen lekker in de buurt? Wacht dan niet te lang en kom snel kijken bij het Dr. H.B. Wiardi Beckmanplein 315! Dit 3-kamer appartement met ruim zonnig balkonterras is gesitueerd op de bovenste (derde) verdieping aan de zuidzijde van het complex met uitzicht op het plein. Ondertussen kun je het leven in Gorinchem-oost in de gaten houden, want het zonnige royale balkon is gelegen aan het gezellige plein, maar hoog genoeg dat niemand in de gaten heeft dat je er zit! Dit appartement bevindt zich boven het winkelcentrum “Nieuw Dalem” en nabij diverse andere voorzieningen, zoals: supermarkt, bakker, slager, sportvoorzieningen, zorgcentrum en alle uitvalswegen. Dit betekent dat je alle boodschappen direct bij de deur kunt doen.

INDELING APPARTEMENT

Representatief hoofd-entree
De representatieve hoofdentree is gelegen aan de voorzijde van het complex. Vervolgens tref je de brievenbussen aan en een beltableau met intercom. De toegang tot het trappenhuis en liftinstallatie is afgesloten, waardoor de veiligheid én privacy gewaarborgd blijft. De lift brengt je comfortabel naar de derde verdieping waarop het appartement is gesitueerd.

Entree – ca. 8.2 m2
Via een overdekte galerij kom je in de hal van dit appartement. De L-vormige hal verleent toegang tot alle vertrekken. Vloer: laminaat. Wanden: glasvezel. Plafond: spuitwerk.

Toilet
De toiletruimte is voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Vloer: tegels, wit. Wanden: deels tegels, deels spuitwerk. Plafond: spuitwerk.

Meterkast
Vanuit de hal is de meterkast (4 groepen, 1 aardlekschakelaar) bereikbaar.

Technische ruimte – CV kast
Ook is er in de hal een aparte kast met opstelplaats van de combi ketel, Remeha calenta, bouwjaar 2015.

Woonkamer – ca. 33.8 m2
De riante woonkamer beschikt over veel lichtinval door de diverse raampartijen en de deur naar het balkonterras op het zuiden. Het is een zeer lichte ruimte met een groot gevoel van vrijheid en privacy. De aan de muur geplaatste airconditioning wordt ter overname aangeboden. Vanuit de woonkamer kom je in de keuken met een gezellige eetgedeelte. Vanaf het zitgedeelte kijk je heerlijk weg over de galerij en het groen. Vloer: laminaat. Wanden: glasvezel. Plafond: spuitwerk.

Keuken – ca. 7.4 m2
De knusse L-vormige keuken met witte kastfronten gecombineerd met een “natuursteen look” aanrechtblad heeft een raam boven de spoelbak waardoor je wegkijkt over de galerij. De keuken is voorzien van een 4 pits gaskookplaat en een afzuigkap. Vloer: laminaat. Wanden: glasvezel. Plafond: spuitwerk.

Bijkeuken – ca. 3.5 m2
De bijkeuken is praktisch te gebruiken als opstelplaats voor de wasmachine en droger. Vloer: betegeld in een lichte kleurstelling. Wanden: deels betegeld/deels gesausd in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk.

Badkamer – ca. 4.8 m2
Direct vanuit de hal bereik je de badkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine, een bad en een wastafel. Vloer: betegeld in een lichte kleurstelling. Wanden: betegeld in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 1 – ca. 14.1 m2
Deze (ouder) slaapkamer is gesitueerd aan de zuidzijde van het appartement, de grote kledingkast wordt ter overname aangeboden. Vloer: laminaat. Wanden: glasvezel. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 2 – ca. 6.2 m2
Deze tweede slaapkamer is tevens gesitueerd aan de zuidzijde van het appartement. Vloer: laminaat. Wanden: glasvezel. Plafond: spuitwerk.

Balkonterras – ca. 7.5 m2
Het zonnige balkonterras in een speelse ronde vorm is bereikbaar vanuit zowel de woonkamer als vanuit de slaapkamer. Gelegen op het zonnige zuiden, heerlijk heel het jaar zon terwijl je kunt genieten van het levendige uitzicht over de omgeving.

ALGEMEEN

Servicekosten
Maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren Dokter H.B. Wiardi Beckmanplein 101/403 (Nieuw Dalem) te Gorinchem bedraagt € 131 euro per maand; waarin de opstal, schoonmaak en alle onderhoud zit (zeer gezonde vereniging met goed onderhoudsmeerjarenplan).

Berging – ca. 3.3 m²
Het appartement heeft een ruime afsluitbare fietsenberging met een inhoud van 13,3 m³ en is te vinden op de begane grond aan de achterzijde van het complex.

Parkeerruimte
Rondom het complex is voldoende parkeerruimte.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM

Papendrecht

Gorinchem - Wijnkoperstraat 373

Vraagprijs: €213.000 k.k. meer

Werkendam - Wierinxwal 13

SUPER SFEERVOL!

Vraagprijs: €209.000 k.k. meer

Gorinchem

Twee balkons aanwezig, hartje binnenstad!

Sleeuwijk - Waterlinie 144

Koopprijs: €232.500 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 146

Koopprijs: €237.500 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 148

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 150

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 152

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]