menu ?

Vuren

Dorpsstraat 13

Benedenwoning

Koopprijs: € 174.500,- v.o.n.


2 230 m³ 80 m²
 • Benedenwoning Vuren Verkocht 1
 • Benedenwoning Vuren Verkocht 2
 • Benedenwoning Vuren Verkocht 3
 • Benedenwoning Vuren Verkocht 4
 • Benedenwoning Vuren Verkocht 5
 • Benedenwoning Vuren Verkocht 6
 • Benedenwoning Vuren Verkocht 7
 • Benedenwoning Vuren Verkocht 8

Heeren van Vuren

Verrassend veel gemak en mogelijkheden
De 22 appartementen van Heeren van Vuren bieden verrassend veel gemak en mogelijkheden. Met vijf verschillende woningtypen, variërend van driekamerappartementen tot vierkamerpenthouses, is er altijd een appartement dat aansluit op uw woonwensen. Via een overdekte, gesloten entree aan de voorzijde betreedt u de centrale hal. Dankzij een videofoonsysteem is vanuit het appartement te zien en te horen welke bezoekers er voor de ingang staan. Zware boodschappen? Met de lift is dat geen probleem. Bovendien hebben alle appartementen een eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het gebouw: lekker dicht bij huis parkeren dus. Ook is er een berging op de beganegrond.

Dan het interieur. Hier woont u gelijkvloers in een huis met aangenaam veel leefruimte en een balkon of dakterras. De woningen hebben een woonoppervlakte van 80 tot 111 vierkante meter. De appartementen hebben twee slaapkamers, de penthouses zelfs drie. De woonkamer grenst aan een open of halfopen keuken. Er is een luxe badkamer, apart toilet en een ruimte voor de wasmachine en droger. Op de hoeken van de derde verdieping bevinden zich de twee dakterras met uitzicht over het dorpsplein.

Maximaal wooncomfort en lagere woonlasten
Niets is heerlijker dan wonen in een comfortabele woning. Een woning die moeiteloos lekker warm wordt en waar u bespaart op uw energierekening. Bij de ontwikkeling en bouw van deze appartementen wordt veel aandacht besteed aan het milieu en energiebesparende maatregelen. De toepassing van hoogwaardige isolatiematerialen en een uitgekiend verwarming- en binnenklimaat. Zo zijn de appartementen standaard voorzien van vloerverwarming in de woonkamer en keuken, waardoor hier geen radiatoren aanwezig zijn en deze ruimten optimaal ingedeeld kunnen worden. En de elektra voor de woningen wordt ook nog eens voor een gedeelte opgewekt door zonnepanelen op het dak van het woongebouw. Hiermee wordt de uitstoot van CO² aanzienlijk beperkt. En dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Woonlasten bestaan namelijk voor een belangrijk deel uit energiekosten. Voor u als koper is het dan ook belangrijk om te weten hoe energiezuinig uw toekomstige woning is. Alle slimme en duurzame oplossingen bij elkaar zorgen ervoor dat deze nieuwe woningen zullen voldoen aan een energieprestatie die gelijk staat aan energielabel A. Een A label staat voor maximale zuinigheid en fors lagere energielasten.

Dorpsstraat Bereikbaarheid
De appartementen van Heeren van Vuren komen aan de Dorpsstraat in het centrum van Vuren. Aan de overkant is een Spar voor de dagelijkse boodschappen. Op vaste dagen staan er enkele marktkramen op het plein. Een keer buiten de deur eten of drinken? Dat kan in een van de restaurantjes in het dorp, zoals restaurant Oud Vuren, Herberg De Swaen of Fort Vuren. In Vuren woont u voor uw rust. Het is een gemoedelijk buurdorp Dalem. Een stukje verderop is Gorinchem met een ruim aanbod van winkels en horeca in een fraaie, historische binnenstad. Binnen enkele minuten rijdt u op de A15. Hierop vervolgt u snel uw weg naar Dordrecht, Nijmegen, Utrecht of ’s Hertogenbosch. Vanaf Heeren van Vuren loopt u zo naar de uiterwaarden van het rivierengebied. Een pontje vaart onder andere naar Slot Loevestein aan de overzijde van de rivier. Ten noorden van Vuren ligt het receatie- en natuurgebied Lingebos. Sporten kan bij de tennisvereniging en de voetbalclub, beide in Vuren.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Leerdam

Gorinchem - Paddemoes 31

Vraagprijs: €184.000 k.k. meer

Gorinchem - Molenstraat 47 C

Vraagprijs: €167.500 k.k. meer

Vuren - Molenlaan 28

Vraagprijs: €179.000 k.k. meer

Gorinchem

Werkendam

Arkel - Koningin Emmastraat 23

Vraagprijs: €169.000 k.k. meer

Gorinchem

Gorinchem

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]