menu ?

Gorinchem

Maria van Bourgondiëstraat 34 D

Appartement

Vraagprijs: € 175.000,- k.k.


2 218 m³ 72 m²
 • Appartement Gorinchem Verkocht 1
 • Appartement Gorinchem Verkocht 2
 • Appartement Gorinchem Verkocht 3
 • Appartement Gorinchem Verkocht 4
 • Appartement Gorinchem Verkocht 5
 • Appartement Gorinchem Verkocht 6
 • Appartement Gorinchem Verkocht 7
 • Appartement Gorinchem Verkocht 8
 • Appartement Gorinchem Verkocht 9
 • Appartement Gorinchem Verkocht 10
 • Appartement Gorinchem Verkocht 12
 • Appartement Gorinchem Verkocht 13
 • Appartement Gorinchem Verkocht 14
 • Appartement Gorinchem Verkocht 15
 • Appartement Gorinchem Verkocht 16
 • Appartement Gorinchem Verkocht 17
 • Appartement Gorinchem Verkocht 18
 • Appartement Gorinchem Verkocht 19
 • Appartement Gorinchem Verkocht 20
 • Appartement Gorinchem Verkocht 21
 • Appartement Gorinchem Verkocht 22


RIANT APPARTEMENT MET EIGEN PARKEERPLAATS!! Dit sfeervolle 3- kamerappartement is gelegen op de 1e verdieping van een nieuwbouwwijk de “Queeste”. Niet alleen het appartement, maar ook de ligging maken het een aantrekkelijk aanbod met aan de voorzijde een schitterend uitzicht op de prachtige vijver met veel groen. Het sfeervolle appartement beschikt over een woonkamer met open keuken die toegang geeft tot het inpandig balkon (loggia) en 2 ruime slaapkamers aan de achterzijde. Verder geniet dit appartement van een berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats. Alle voorzieningen die het leven aangenaam maken bevinden zich op relatief korte afstand. Ook is de A27/A15 op een steenworp afstand bereikbaar, zodat van een snelle verbinding naar alle kanten sprake is. Enthousiast geworden? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Representatieve hoofdentree
Wonen in dit appartement betekent ook beschermd wonen. Dat begint al in de centrale entree. Door het belsysteem met deurtelefooninstallatie en video is de veiligheid optimaal gewaarborgd. De hoofdtoegang is afgesloten en is te openen vanuit het appartement. Er is een luxe afwerkingsniveau van de centrale hal en het trappenhuis. De hoofdentree is voorzien van postboxen, een lift en de trapopgang.

Hal - 6.7 m2
De hal biedt toegang tot het toilet, badkamer, 2 slaapkamers en de woonkamer. De meterkast is naast de voordeur gesitueerd en is voorzien van 6 groepen + 2 aardlekschakelaars. Hier is tevens de videofoon geplaatst, zodat u kunt zien wie u binnen laat. Vloer: laminaat, beuken. Wanden: structuurverf, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Toilet - 1 m2
De keurige toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje. Vloer: tegels, wit. Wanden: deels betegeld, zwart/wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Living – 26.4 m2
De sfeervolle woonkamer heeft een unieke indeling, hierdoor is een apart zit -en eetgedeelte ontstaan en is de keuken niet zichtbaar vanaf het zitgedeelte. Vanaf de woonkamer is het balkon (loggia) bereikbaar met prachtig uitzicht over de groenvoorziening. Vloer: laminaat, beuken. Wanden: structuurverf, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Open keuken – 7.9 m2
De open keuken is een verlengstuk van de living. De keuken in zwarte kleursamenstelling heeft een rechte opstelling en is voorzien van een kunststof granietlook aanrechtblad en achterwand. Uiteraard is deze keuken voorzien van de nodige inbouwapparatuur, t.w.: een 4- pits gaskookplaat, een rvs afzuigkap en een klein formaat vaatwasser (gaat mee). Vloer: laminaat, beuken. Wanden: structuurverf, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Wasruimte
Deze wasruimte/berging is direct bereikbaar vanuit de keuken. De ruimte is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine en de droger en tevens bevindt zich hier de opstelling van de HR combiketel, type Thermomaster 2, bouwjaar: 2000.

Slaapkamer 1 – 12.8 m2
Deze ruime slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een royaal lichtraam. Vloer: laminaat, beuken. Wanden: structuurverf, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 2 – 7.4 m2
Deze slaapkamer is eveneens gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Vloer: laminaat, beuken. Wanden: structuurverf, wit en gesausd, roze. Plafond: spuitwerk, wit.

Badkamer – 3 m2
Deze sanitaire ruimte is praktisch ingericht en bestaat uit een whirlpoolbad douche combinatie met lichttherapie en een wastafel met 2 kastjes, spiegel en verlichting. Ventilatie vindt mechanisch plaats. Vloer: tegels, wit/zwart. Wanden: tegels, wit/zwart. Plafond: spuitwerk, wit.

Inpandig balkon – 4 m2
Deze gezellige loggia is bereikbaar vanuit de woonkamer en ligt aan de voorzijde van de woning. Het balkon geeft een prachtig zicht over het groen en de vijver en heeft een ligging op het noorden.

Berging
De externe berging bevindt zich op de begane grond en heeft een oppervlakte van circa 5.7 m2 en is voorzien van elektra en veel bergruimte.

Parkeerplaats
Het parkeerterrein bevindt zich achter het complex. De eigen parkeerplaats wordt afgeschermd d.m.v. een handmatig bedienbare parkeerbeugel.KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Leerdam

Arkel

Leerdam

Hardinxveld-Giessendam

Arkel

Arkel

Gorinchem

TOP APPARTEMENT!

Leerdam - Oranje Nassaulaan 32

Wonen aan de rand van het centrum!

Vraagprijs: €192.500 k.k. meer

Gorinchem

Vuren

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]