menu ?

Gorinchem

Athene 39

Appartement

Vraagprijs: € 315.000,- v.o.n.


2 260 m³ 100 m²
  •  Appartement Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 1
  •  Appartement Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 2
  •  Appartement Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 3

Evia de plek om te zijn! Wil je voor het einde van het jaar nog op een schitterende plek in Gorinchem wonen? Wat een plek! Wat een uitzicht! En wat een perfecte zonligging! Als u overweegt gelijkvloers te gaan wonen omdat dit nu eenmaal praktischer is met alle voorzieningen lekker in de buurt? Wacht dan niet te lang want dit is één van de laatste nieuwbouw appartementen welke te koop wordt aangeboden. Want behalve dat dit een heel praktisch en nieuw appartement is, kunt u hier prachtig over het Lindelaantje en een park met vrije waterpartijen uitkijken. U woont op deze locatie binnen handbereik van alle dagelijkse voorzieningen maar geniet ook van de optimale privacy. En dat op slechts een steenworp afstand van de binnenstad, het Piazza Centrum, het station en het Beatrixziekenhuis. Wat ons betreft ligt het zorgeloos genieten in het vooruitzicht, dus vraag snel de uitgebreide brochure aan! Het appartement is in aanbouw. Verwachte oplevering eind 2018.

Beknopte indeling
Blok B, 1e verdieping, bouwnummer 23, lift. Entree, videofoon installatie, hal, toilet, berging/technische ruimte, 2 ruim bemeten slaapkamers, badkamer, verrassend lichte woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u via een schuifpui toegang tot een zonnig balkon terras op het zuiden afmeting 3.20 x 3.33 m. Het appartement heeft een berging op de begane grond. Tevens heeft u de beschikking over één parkeerplaats in de stallingsgarage.

Evia, de plek om te zijn!
Voor wie wil wonen in een mooi en eigentijds project op een centrale ligging is dit een uitgelezen kans. Aan de oostkust van Griekenland ligt het eiland Evia, als slinger voor de Griekse kust. Veel inwoners uit de steden Athene en Sparta brengen op Evia hun vakanties door. Gorinchem heeft nu haar eigen Evia. Het wordt gevormd door een sierlijke slinger van vier appartementsgebouwen. Gevestigd op slechts een steenworp afstand van het centrum van de stad en winkelcentrum het Piazza Center. Een heerlijke plek om te wonen, met uitzicht op het prachtige Lindelaantje en waterpartijen. U waant zich bijna op het eiland en vakantiebestemming Evia in Griekenland. Toch is er een groot verschil, het Gorinchemse Evia is een ‘eiland’ midden in de stad waar u permanent kunt verblijven.

Gorinchem, gezellig en bruisend!
Gorinchem vervult een belangrijke streekfunctie. De oude binnenstad herbergt een keur aan winkels en restaurants en een bioscoop. Vroeger werd Gorinchem omringd door muren met bastions en toegangspoorten, waarvan er nu nog één (de Dalempoort uit 1597) intact is. Direct gelegen naast de Merwede, waren handel en scheepvaart van oudsher belangrijke inkomstenbronnen. De afgelopen decennia kwamen daar watersport en toerisme bij. De historische en gezellige binnenstad biedt ruimte en vertier voor jong en oud. Uitgebreid shoppen in één van de winkelstraten of lekker genieten op het terras van de Grote Markt. Gorinchem maakt het mogelijk. En wilt u de stad even verlaten? Vanuit de haven vaart u zo naar Woudrichem en Slot Loevestein. Al deze eigenschappen maken van Gorinchem een bruisende stad, op de grens van ‘Zuid-Holland en ‘Brabant’. De uitvalswegen A15 en A27 en een spoorwegstation zijn vlakbij uw nieuwe appartement of penthouse. Kan het nog centraler?

Woontoekomst in allure, totaal 42 appartementen en 2 penthouses
Evia is een oase van ruimte en rust. Tegelijkertijd hebben de bewoners van Evia tal van voorzieningen dichtbij, zoals bus- en treinverbindingen en het winkelcentrum Piazza Center. Slechts op een paar loopminuten ligt de binnenstad van Gorinchem. Zo bepaalt u zelf of u de rust van uw appartement zoekt of de dynamiek van de stad Gorinchem. De appartementen zijn vormgegeven door de architect met als doel u een optimaal woon- en leefcomfort te bezorgen.

Stallingsgarage met eigen parkeerplaats
Iedere eigenaar van een appartement heeft de beschikking over één parkeerplaats in de stallingsgarage. De stallingsgarage is bereikbaar middels een hellingbaan voorzien van rijspoorverwarming. De toegang tot de stallingsgarage is afgescheiden middels een geventileerde garagedeur welke bedienbaar is middels een persoonlijke draadloze handzender (standaard 1 handzender per parkeerplaats). Voor een optimaal en veilig gebruik wordt er tevens een stoplicht en (signalerings) lus in de betonvloer aangebracht. In de stallingsgarage zijn tevens de externe bergingen, evenals de benodigde installatie(techniek) ruimten gelegen. Middels een lift of trappenhuis is de stallingsgarage te bereiken.

Bergingen
De appartementen beschikken elk over een berging in de stallingsgarage en een berging (gecombineerd met de technische ruimte) in het appartement.

Buitenkozijnen, ramen
De kozijnen en draaikiepramen in de buitengevel worden vervaardigd van aluminium. De bijbehorende waterslagen, afdekstukken e.d. worden in aluminium en/of kunststeen
uitgevoerd.

Beglazing en schilderwerk
In alle openingen van de gevelkozijnen wordt thermisch isolerende HR++ beglazing toegepast. (Door de verschillende diktes van de HR++ isolerende beglazing kan onderling kleurverschil optreden). Waar nodig of vereist komen op het glas regelbare ventilatievoorzieningen.

Verwarmingsinstallatie
De appartementen worden voorzien van een individuele (energiezuinige) gasgestookte HR-combiketel inclusief een warmwatertap-voorziening.

Lift
De beide liftinstallaties zijn geschikt voor 13 personen, met een maximaal hefvermogen van 1.000kg. De liftkooi is standaard afgewerkt met kunststof wandplaten en een vloerafwerking van kunststof, kooiverlichting, handrails en spreek / luisterinstallatie. De aansluiting hiervan op het telefoonnet is voor rekening van de Vereniging van Eigenaren. Na oplevering voldoet de liftinstallatie aan het goedkeuringscertificaat van het Nederlands Liftinstituut

Ventilatie installatie
Toegepast wordt een ventilatiesysteem met mechanische afzuiging en natuurlijke toevoer via de ventilatievoorzieningen op het glas van de raampartijen. Het mechanische ventilatiesysteem is regelbaar middels een schakelaar in de keuken. De mechanische ventilatie-unit is opgesteld in de berging / technische ruimte. In de keuken komen twee afzuigventielen, zodat eventueel een motorloze afzuigkap (recirculatiekap) aangesloten kan worden. De toiletruimte, badkamer en de berging / technische ruimte worden tevens voorzien van een afzuigventiel. De bergingen in de stallingsgarage worden eveneens voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem.

Deuropener / video-/spreek/luisterverbinding
Standaard worden de appartementen voorzien van een deuropeningssysteem voor de bediening van de toegangsdeur tot de centrale entreehal. Dit deuropeningssysteem beschikt over een video-/spreek-/luisterverbinding (videofooninstallatie).
• Deurbel met spreek-/luisterverbinding nabij de postkasten bij de centrale entreehallen;
• Wandtoestel met zoemer, zwart/wit beeldscherm en deuropener in de hal (en/of woonkamer) van het appartement;
• De toegangsdeuren van de appartementen worden voorzien van een beldrukker.

Informatie appartementsrechten/ Vereniging van Eigenaars /Servicekosten
Door de aankoop van een appartementsrecht wordt u mede eigenaar van het te betrekken gebouw met de bijbehorende grond en verkrijgt u het exclusieve gebruik van uw appartement en het medegebruik van de gemeenschappelijke gedeelten van algemene zaken. Alle eigenaren in dit gebouw zijn in de toekomst gemeenschappelijk verantwoordelijk voor instandhouding en het onderhoud van het gebouw. Ten behoeve van het beheer van de gemeenschappelijke zaken dient volgens de wet een Vereniging van Eigenaars (VvE) te worden opgericht, waarvan elk appartementseigenaar lid is. Bij de oprichting van deze vereniging wordt een bestuur gekozen uit de bewoners van het complex. De rechten maar ook de plichten van die verschillende appartementseigenaren dienen zo zorgvuldig mogelijk vastgelegd te worden. Hiertoe is door de notaris een zogenaamde splitsingsakte opgemaakt, gebaseerd op de ter zake geldende wettelijke bepalingen. Bij het verlijden van een splitsingsakte wordt een VvE opgericht. Naast de akte van splitsing kent zo’n vereniging ook nog de mogelijkheden tot een huishoudelijk reglement, waarin nadere details geregeld kunnen worden. Omdat u, als koper, tijdens de laatste fase van de bouw en de tijd direct na oplevering met andere zaken bezig bent hebben wij voor de eerste periode een administratief beheerder ingeschakeld, die ten behoeve van de vereniging het beheer voert en de administratie verzorgt. Als bijdrage in de kosten ‘Servicekosten’ genaamd, zult u maandelijks een voorschot moeten betalen aan de vereniging. Deze bijdrage heeft onder andere betrekking op de volgende zaken:
• Opstal- en WA verzekering;
• Glasverzekering;
• Waterverbruik ten behoeve van de gemeenschappelijke voorzieningen;
• Elektra en lampen ten behoeve van de gemeenschappelijke voorzieningen;
• Algemene kosten, administratiekosten, vergaderingen en dergelijke;
• Schoonmaken gemeenschappelijke ruimten en glas;
• Reserveringen groot onderhoud;
• Schilderwerk, dak ect;
• Lift.

Financiering van uw appartement
Vaak zal voor het bekostigen van een eigen appartement het opnemen van een hypothecaire geldlening onvermijdelijk zijn. De hypotheekadviseurs zijn bereid u hierin een duidelijk advies te geven. Zij berekenen aan de hand van uw persoonlijke gegevens de mogelijkheden en kunnen uw aanvraag van een hypotheek verzorgen. Tevens geven zij desgewenst toelichting op de hypotheekofferte en controleren of u op basis van de condities ook werkelijk aan uw betalingsverplichtingen kunt voldoen.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW, notariskosten, makelaarscourtage en kadasterkosten. Verder zijn de kosten van de architect, constructeur, bouwleges, sonderingen enz. inbegrepen. De uitvoering van de appartementen is conform de verkoopdocumentatie bij start verkoop. De appartementen worden gebouwd onder het Woningborg keurmerk. Prijzen zijn inclusief sanitair en tegelwerk. Prijzen zijn exclusief keuken en meer- en minderwerk. Vermelde oppervlakten zijn indicatief. Per 1 januari 2017 is er rente verschuldigd over de grondkosten.

Meer-/minderwerk
Het meer- en minderwerk kunt u opgeven tot dat de sluitingsdatum is verstreken. Om te voorkomen dat de voortgang van de bouw wordt verstoord, kunnen meer- en minderwerkzaamheden na de sluitingsdatum, hoe gering van aard en omvang deze ook lijken te zijn, uitsluitend na overleg met de aannemer worden genomen.


KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Werkendam

Gorinchem - Vaandrig 80

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 81

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 82

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 83

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]