menu ?

Spijk

Wilgenhof 7

Woning

Huurprijs: € 1.150,-


4 345 m³ 161 m² 115 m²
  •  Woning Spijk Verhuurd 1
  •  Woning Spijk Verhuurd 2
  •  Woning Spijk Verhuurd 10

Huurprijs: € 1.150, - per maand exclusief gas, water en elektra
Borgstelling: 1 maand huur
Beschikbaar: per direct
Huurperiode: minimaal 12 maanden

Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u aan de inkomensvereiste te voldoen van drie keer de maandhuur als netto inkomen.

Unieke kans! Volledig gerenoveerde eengezinswoning in een kindvriendelijke omgeving. De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur met toegang naar de zonnige tuin , op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers gesitueerd en een nieuwe moderne badkamer. Op zolder vindt u een overloop met een ruime 4e slaapkamer voorzien van een groot dakkapel wat de de verdieping erg licht maakt. Tevens beschikt de woning over een schuur in eigen tuin en een achterom om de fietsen binnen te kunnen stallen.

Ligging:
Spijk is een van de vijf kernen van gemeente Lingewaal. Op circa 3 kilometer bevindt zich de regiostad Gorinchem met al haar voorzieningen. Wonen in de natuur, met alle voorzieningen van de stad op korte afstand! In de nabijheid van de woning bevindt zich een prestigieuze golfbaan. Ook is er een zee aan parkeerruimte.

Spijk ligt centraal in het land tussen de rivieren de Linge en de Waal. Steden als Rotterdam, Utrecht, Breda en 's Hertogenbosch zijn in beperkte tijd te bereiken via de rijkswegen A 2, A 15 en de A 27.

Kenmerken



Ligging



Vergelijkbare panden

Gorinchem - Vissersdijk 72

Huurprijs: €1.250 meer

Gorinchem

Gorinchem - Ariën Brandsteeg 10

Huurprijs: €1.150 meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]