menu ?

Gorinchem

Rosmolensteeg 4

Woning

Huurprijs: € 750,-


149 m³ 43 m²
 • Woning Gorinchem Te huur 1
 • Woning Gorinchem Te huur 2
 • Woning Gorinchem Te huur 3
 • Woning Gorinchem Te huur 4
 • Woning Gorinchem Te huur 5
 • Woning Gorinchem Te huur 6
 • Woning Gorinchem Te huur 7
 • Woning Gorinchem Te huur 8
 • Woning Gorinchem Te huur 9

Huurprijs: €750,- per maand exclusief G/W/E
Borgstelling: 1 maand huur
Beschikbaarheid: per direct
Huurperiode: minimaal 1 jaar
Exclusief servicekosten: €40,-

INDELING BEGANE GROND

Hoofd-entree
Centrale entree met beltableau en postboxen. Hier is voldoende ruimte voor het stallen van uw fietsen. De vaste trapopgang verleent toegang tot het appartement.

INDELING TWEEDE VERDIEPING (WOONVERDIEPING)

Entree
Via een stenen trapopgang vanaf de galerij komt u in de ontvangsthal. Hier bevindt zich de meterkast. De ontvangsthal van het appartement geeft toegang tot de woonkamer, badkamer en de slaapkamer.

Woonkamer
Via de ontvangsthal is de ''sfeervolle'' woonkamer bereikbaar. De woonkamer is in november volledig opnieuw geschilderd in een witte kleurstelling. Vanuit de woonkamer heeft u vrij zicht op de Arkelstraat. Tevens is er via de woonkamer het balkon bereikbaar welke boven de winkelstraat is gesitueerd.

Open Keuken
In de woonkamer vinden we de de open keuken. De keuken is onder andere voorzien van diverse kasten. In de keuken dient nog een koelkast geplaatst te worden.

Badkamer
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, een wastafelmeubel. De badkamer is netjes onderhouden. In de badkamer is een mechanische ventilatie- unit aanwezig.

Slaapkamer
Deze ruime kamer is gesitueerd aan de voorzijde van het appartement. Vanuit de slaapkamer heeft u zicht over het afgesloten parkeerdek boven de Rosmolensteeg.

Bergruimte
Via de hal in het appartement is er een bergkast bereikbaar. Hier is een wasmachine- en wasdrogeraansluiting gerealiseerd. Daarnaast beschikt het appartement over een externe berging.

Balkon
Bereikbaar vanuit de woonkamer.

Oplevering
Per direct.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem

SLIEDRECHT - Lijsterweg 43

Huurprijs: €712 meer

LEERDAM

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]