menu ?

Vuren

Dorpsstraat 22

Bovenwoning

Huurprijs: € 950,-


2 235 m³ 82 m²
 • Bovenwoning Vuren Te huur 1
 • Bovenwoning Vuren Te huur 2
 • Bovenwoning Vuren Te huur 3
 • Bovenwoning Vuren Te huur 4
 • Bovenwoning Vuren Te huur 5
 • Bovenwoning Vuren Te huur 6
 • Bovenwoning Vuren Te huur 7
 • Bovenwoning Vuren Te huur 8

Huurprijs: €950,- exclusief G/W/E
Borgstelling: 1 maand huur
Beschikbaarheid: in overleg
Huurperiode: minimaal 1 jaar

Heeren van Vuren

Verrassend veel gemak en mogelijkheden
De 22 appartementen van Heeren van Vuren bieden verrassend veel gemak en mogelijkheden. Via een overdekte, gesloten entree aan de voorzijde betreedt u de centrale hal. Dankzij een videofoonsysteem is vanuit het appartement te zien en te horen welke bezoekers er voor de ingang staan. Zware boodschappen? Met de lift is dat geen probleem. Bovendien heeft het appartement een eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het gebouw: lekker dicht bij huis parkeren dus. Ook is er een berging op de begane grond.

Dan het interieur. Hier woont u gelijkvloers in een huis met aangenaam veel leefruimte en een balkon aan het Dorpsplein. De woning heeft een woonoppervlakte van 82 vierkante meter en beschikt over twee slaapkamers. De woonkamer grenst aan een halfopen luxe keuken en is daarnaast voorzien van een luxe badkamer, apart toilet en een ruimte voor de wasmachine en droger. De wanden zijn afgewerkt.

Maximaal wooncomfort en lagere woonlasten
Niets is heerlijker dan wonen in een comfortabele woning. Een woning die moeiteloos lekker warm wordt en waar u bespaart op uw energierekening. Bij de ontwikkeling en bouw van deze appartementen wordt veel aandacht besteed aan het milieu en energiebesparende maatregelen. De toepassing van hoogwaardige isolatiematerialen en een uitgekiend verwarming- en binnenklimaat. Zo is het appartement voorzien van vloerverwarming in de woonkamer en keuken, waardoor hier geen radiatoren aanwezig zijn en deze ruimten optimaal ingedeeld zijn. En de elektra voor de woningen wordt ook nog eens voor een gedeelte opgewekt door zonnepanelen op het dak van het woongebouw. Hiermee wordt de uitstoot van CO² aanzienlijk beperkt. Een A label staat voor maximale zuinigheid en fors lagere energielasten.

Dorpsstraat Bereikbaarheid
De appartementen van Heeren van Vuren komen aan de Dorpsstraat in het centrum van Vuren. Aan de overkant is een Spar voor de dagelijkse boodschappen. Op vaste dagen staan er enkele marktkramen op het plein. Een keer buiten de deur eten of drinken? Dat kan in een van de restaurantjes in het dorp, zoals restaurant Oud Vuren, Herberg De Swaen of Fort Vuren. In Vuren woont u voor uw rust. Het is een gemoedelijk buurdorp Dalem. Een stukje verderop is Gorinchem met een ruim aanbod van winkels en horeca in een fraaie, historische binnenstad. Binnen enkele minuten rijdt u op de A15. Hierop vervolgt u snel uw weg naar Dordrecht, Nijmegen, Utrecht of ’s Hertogenbosch. Vanaf Heeren van Vuren loopt u zo naar de uiterwaarden van het rivierengebied. Een pontje vaart onder andere naar Slot Loevestein aan de overzijde van de rivier. Ten noorden van Vuren ligt het receatie- en natuurgebied Lingebos. Sporten kan bij de tennisvereniging en de voetbalclub, beide in Vuren.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem

Gorinchem - Kraansteeg 1 b

Huurprijs: €895 meer

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]