menu ?

GORINCHEM

Wieldraaierstraat 29

Appartement

Huurprijs: € 750,-


3 210 m³ 80 m²
 • Appartement GORINCHEM Te huur 1
 • Appartement GORINCHEM Te huur 2
 • Appartement GORINCHEM Te huur 3
 • Appartement GORINCHEM Te huur 4
 • Appartement GORINCHEM Te huur 5
 • Appartement GORINCHEM Te huur 6
 • Appartement GORINCHEM Te huur 7
 • Appartement GORINCHEM Te huur 8
 • Appartement GORINCHEM Te huur 9

Huurprijs: € 750, - per maand exclusief gas/water/elektriciteit.
Borgstelling: 1 maand huur
Beschikbaar: per 1 juli
Huurperiode: minimaal 6 maanden (uiterlijk tot 09-09-2019)

Om in aanmerking te komen voor deze woning, moet u minimaal 3 keer de maandhuur als netto inkomen hebben.

Op zoek naar een leuk appartement? Kom dan eens een kijkje nemen bij dit keurig onderhouden 4-kamerappartement gelegen op de 2e verdieping Vanuit dit appartement heeft u een vrij uitzicht over groen en grasveld. Rondom het complex is voldoende parkeergelegenheid. Alle voorzieningen die het leven aangenaam maken bevinden zich op relatief korte afstand. Enthousiast geworden? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. U bent van harte uitgenodigd!

INDELING BEGANE GROND

Hoofdentree begane grond
Centrale entree met beltableau met deurtelefoon, postboxen en een toegangstrap met tussenbordes naar de overige 7 appartementen.

INDELING APPARTEMENT

Entree
Ruime entree met toegang tot alle vertrekken. Vloer: laminaat. Wanden: deels lambrisering, deels spuitwerk in lichte kleurstelling. Plafond: gespoten wit.

Badkamer – ca. 3,04 m²
Geheel betegelde toiletruimte voorzien van een ligbad met douche mogelijkheid, een wastafel en een toilet. Vloer: tegels zwart/wit. Wanden: tegels in lichte kleurstelling. Plafond: gespoten wit.

Keuken - ca. 7,66 m²
De keuken is gelegen aan de voorzijde van het appartement. De keuken is voorzien van een rechte opstelling met beukenkleurige kastfronten gecombineerd met een grijs mêlee aanrechtblad. Tegen de andere wand is nog een extra royaal werkblad te vinden van het zelfde materiaal. Aan inbouwapparatuur beschikt de keuken over een 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon. Vloer: laminaat in beuken kleurstelling. Wanden: deels tegels in aardetinten en deels spuitwerk. Plafond: gespoten wit.

Woonkamer – ca. 34 m²
In deze zonnige woonkamer kunt u een geheel eigen leven leiden, waarbij een groot raam in de achtergevel en de deur richting het balkon voor de daglichttoetreding zorgen. De genoemde raamopeningen zetten deze besloten woonkamer in een grote dosis daglicht. Meteen zorgen ze ook voor een gezellig uitzicht over de groenvoorziening en het balkon. Vanuit deze woonruimte is overigens een slaapkamer bereikbaar, welke aan de voorzijde is gelegen. Vloer: laminaat in beuken kleurstelling. Wanden: gestuct in wit. Plafond: gespoten wit.

Balkon – ca. 6,5 m²
Bereikbaar vanuit de woonkamer met uitzicht op bomen en grasveld. Het balkon is gesitueerd op het zuiden.

Slaapkamer 1 – ca. 16 m²
Deze slaapkamer is vanuit de woonkamer te betreden en wordt momenteel gebruikt als werkkamer.
Vloer: laminaat in beuken kleurstelling. Wanden: gestuct in wit. Plafond: gespoten wit.

Slaapkamer 2 – ca. 10,45 m²
Deze slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van het appartement. Vloer: laminaat in beuken kleurstelling. Wanden: gestuct in wit. Plafond: gespoten wit

Slaapkamer 3 – ca. 8,92 m²
Deze slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van het appartement en is voorzien van een vaste kast. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot het balkon. Vloer: laminaat in beuken kleurstelling. Wanden: gestuct in wit. Plafond: gespoten wit.

Oplevering
In overleg

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem

SLIEDRECHT - Lijsterweg 43

Huurprijs: €712 meer

Gorinchem - Heerenlaantje 10 A

Huurprijs: €675 meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]