menu ?

Gorinchem

De Kijkuit 2

Appartement

Huurprijs: € 925,-


2 258 m³ 92 m²
 • Appartement Gorinchem Verhuurd 1
 • Appartement Gorinchem Verhuurd 2
 • Appartement Gorinchem Verhuurd 3
 • Appartement Gorinchem Verhuurd 4
 • Appartement Gorinchem Verhuurd 5
 • Appartement Gorinchem Verhuurd 6

Een moderne vestingplaats
Strakke rode baksteen op een massieve voet van zwart natuursteen, statige lijnen en een trotse driekleur wapperend in de toren: de Kijkuit oogt wel een beetje als een vesting. Het bijzondere gebouw is dan ook zonder meer op zijn plaats in Hoog Dalem, de nieuwe woonwijk in vestingstad Gorinchem. Heeft u
altijd al willen wonen in een gebouw met de allure van een vestingplaats en de gemakken en afwerking van moderne nieuwbouw? Dan is dit uw kans.

Alles bij de hand.
Er komt een winkelcentrum voor de deur en het gezellige centrum van Gorinchem is slechts een paar minuten fietsen. De groene wijk Hoog Dalem ligt aan de rand van de weilanden, met de fiets zit u zo tussen de boerderijen en het talrijke natuurschoon van de regio. De oprit naar de snelweg ligt op een paar minuten afstand zodat steden als Rotterdam, Utrecht en Nijmegen eenvoudig te bereiken zijn. Met een treinstation vlakbij en de bushalte op loopafstand van uw voordeur is ook zonder auto alles prima bereikbaar.

Uw appartement in De Kijkuit
De markante torenvormige entree van De Kijkuit huisvest een ruim en licht trappenhuis met lift. Vijf verdiepingen bieden ruimte aan 30 appartementen:
- 25 aantrekkelijke 3-kamerappartementen van 92 m2
- 5 zeer ruime 3-kamerappartementen van 123 m2.

U betreedt de woning via een galerij met glazen balustrade. Alle appartementen beschikken over een balkon van maar liefst 18 m2 op het zuidwesten en een inpandige berging. Ieder appartement heeft bovendien een fietsenberging en parkeerplaats in de parkeergarage op de begane grond. Drie van de parkeerplaatsen bevinden zich aan de straat, direct naast de ingang van de garage.

Hoogwaardige afwerking
U huurt een gloednieuw appartement, voorzien van een pvc-vloer en wanden met glasvliesbehang. Moderne radiatoren en een duurzame cv-installatie zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. Uw badkamer met douche is voorzien van stijlvol sanitair. De luxe keuken met composietaanrechtblad en betegelde achterwand bevat moderne inbouwapparatuur van ATAG, waaronder een koel-vriescombinatie, vaatwasser en magnetronoven.

Oplevering
De oplevering van het complex vindt naar verwachting plaats in het derde kwartaal van 2018.

Huur en voorwaarden
Huurprijs: vanaf € 925,- per maand. De maandelijkse servicekosten voor onderhoud en schoonmaak van liften en algemene voorzieningen bedragen € 50,-.
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal één jaar, met een waarborgsom van twee maanden huur. Huisdieren zijn toegestaan, mits deze geen overlast veroorzaken.

Inkomenseis
ook volstaat een bankgarantie of extra waarborgsom. Voldoet u niet aan de inkomenseis, maar heeft u bijvoorbeeld net uw huis verkocht of is er een andere reden waarom u meent in aanmerking te komen als huurder? Neem dan contact op met onze makelaar om de mogelijkheden te bespreken.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem - Knipsteeg 1

Huurprijs: €850 meer

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]