menu ?

Taxaties

Van der Brugge Taxatie

Een taxatierapport is een waardebepaling van vastgoed. Geld- en hypotheekverstrekkers vragen hierom omdat ze zekerheid willen over de marktwaarde van de woning voor zij een hypotheek of lening verstrekken.

Een taxatierapport biedt inzicht bij een aan- of verkoopbeslissing en kunt u ook nodig hebben bij een WOZ contra taxatie, een boedelscheiding of een aanslag successierechten.
Onze ervaring leert dat een taxatierapport vaak snel nodig is en we streven er daarom naar een taxatierapport binnen enkele dagen voor u klaar te hebben. Ook als er bodeminformatie verkregen moet worden via de Gemeente of de Milieudienst Zuid Holland Zuid.

Ons kantoor is aangesloten bij de VastgoedPRO, de beroepsvereniging van makelaars, taxateurs en andere vastgoed professionals in Nederland. Zie voor meer informatie www.vastgoedpro.nl. Tevens is ons kantoor aangesloten bij het Nederlandse Woning Waarde Instituut, afgekort NWWI. Zie voor meer informatie www.nwwi.nl.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]