0183 - 635011 Stel een vraag
Open huis

Vlet 3

WERKENDAM
€ 459.000,- k.k.
Open huis

Meld u telefonisch aan voor de kijkdag op woensdag 22 mei 2024 van 15:00 tot 17:00 uur.

  • Woonoppervlakte 118 m2
  • Perceeloppervlakte 344 m2
  • Aantal slaapkamers 3
  • Bouwjaar 1992

Omschrijving

Open dag | kijkmiddag: 
Individuele bezichtigingen op de kijkdag woensdag 22 mei van 15:00-17:00 uur. Wil je komen kijken? Pak dan je telefoon en bel ons om vooraf een tijd in te plannen op de aangegeven kijkdag. Dan laten wij je met veel plezier dit leuke huis zien. Samen gaan we er gewoon een leuke bezichtiging van maken! 

Een vrijstaande woning met een verrassing! Aan de geliefde straat de Vlet 3 bieden wij deze ruime, nagenoeg vrijstaande woning met garage aan. De geschakelde garage (enkel met buren) zorgt er voor dat het woonhuis een vrije ligging heeft. Verrassend is dat achter de garage een uitbouw gerealiseerd is, voorzien van een extra slaap-werkkamer met wasruimte. Wanneer er via de woonkamer een doorgang wordt gemaakt, is er de mogelijkheid tot een levensloopbestendige woning! Parkeren kan comfortabel op de eigen oprit of in de garage. Het hoge punt dak geeft de woning een prettige uitstraling. Dit royale gezinshuis ligt op een perceel van 344 m² en beschikt onder meer over 3 fijne slaapkamers, een royale woonkamer en keurige keuken. De royale tuin biedt u volop ruimte om te genieten van het buitenleven. Oplevering kan snel.

INDELING BEGANE GROND
Via de oprit, geschikt voor het parkeren van twee auto’s, bereikt u de voordeur. Via de zij-entree bereikt u de ruime hal met garderobe, de meterkast, het toilet en de vaste trap naar de eerste verdieping. De woonkamer betreft een zeer royale woonkamer. Mede door de diverse lichtramen in de voor-, zij- en achtergevel heeft de woonkamer een lichte en fijne uitstraling. De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning, in de leuke erker is plaats voor een grote eettafel. De U-vormige keuken is voorzien van witte kastfronten in combinatie met een natuurstenen aanrechtblad en beschikt over alle wensbare inbouwapparatuur.

Slaap- werkkamer
Deze verrassende ruimte is te gebruiken voor meerdere doeleinden en is voorzien van diverse lichtramen en drie loopdeuren. Deze ruimte is geheel naar eigen wens te gebruiken bijvoorbeeld als slaapkamer, speelkamer of praktijk aan huis.

Inpandige garage
De garage c.q. berging beschikt over elektra en verlichting. Aan de voorzijde is deze toegankelijk middels een kanteldeur en er is een loopdeur naar de wasruimte.

INDELING EERSTE VERDIEPING
De overloop verleent toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. De royale (ouder)slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en er is ruim plaats voor een grote kast. De andere twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning. De badkamer vormt het hart van deze verdieping. In deze badkamer met dakkapel zijn een inloopdouche met glazen wand, een douchecabine en twee wastafels met spiegel aanwezig.

INDELING TWEEDE VERDIEPING
Over de gehele lengte van de woning is een ruime zolder aanwezig met een lichtraam in zowel de voor- als achtergevel, te bereiken via een vaste trap. Hier kunnen eventueel nog een of twee slaapkamers worden gerealiseerd. Tevens bevindt zich op deze verdieping de opstelplaats van de CV-ketel en de mechanische ventilatie.

Tuin
De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het zuidoosten. Van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar kunt u heerlijk genieten van deze prachtige tuin welke is voorzien van sierstenen, borders en mooie beplanting in de voortuin. Door de geplaatste coniferen kunt u genieten van optimale privacy. De houten berging is achterin de tuin gelegen.

Goed om te weten
. Rolluiken op de begane grond
. Elektrische zonwering over de gehele breedte van de woning
. Doordat het huis in 1992 is gebouwd, is het voorzien van dubbele beglazing en van dak-, muur- en vloerisolatie.

Mooie leefomgeving voor jong en oud
De woning is gelegen in een buitengewoon rustige woonomgeving, aan de rand van het dorp. In de directe omgeving bevinden zich diverse speelvoorzieningen voor kinderen. Op zeer korte afstand is het winkelgebied van het centrum, met alle denkbare voorzieningen, te vinden. Ook scholen, kerken, sportclubs en verenigingen zijn er volop in Werkendam. Op een steenworp afstand treft u ook de rivier ‘de Merwede’ aan met haar uiterwaarden en zandstrandjes. Hier kunt u genieten van de prachtige natuur. Hier vaart ook het voetveer richting Hardinxveld en de binnenstad van Gorinchem. Bent u op zoek naar meer bijzondere natuur, dan is 'Nationaal Park De Biesbosch' een uitstekende keuze! De A27 en A15 zijn vlot bereikbaar en er is een pontverbinding met Dordrecht via "De Kop van het Land".

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Villa
Type woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1992
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, in een woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte 118 m²
Perceeloppervlakte 344 m²
Inhoud 418 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse C
Energie einddatum dinsdag 21 september 2032
Isolatie Dubbel glas, volledig geïsoleerd
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 138 m²
Ligging hoofdtuin Zuid-oost
Achterom Nee
Kwaliteit tuin Normaal

Bergruimte

Garage Inpandig
Schuur / Berging Vrijstaand hout
Voorzieningen Elektra

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, rolluiken, dakraam

Kadastrale gegevens

Gemeente Werkendam
Sectie R
Perceelnummer 2146
Oppervlakte 344 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_3_PLFX3313
Interesse in deze woning?

Stefan helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen