0183 - 635011 Stel een vraag
Open huis

Stationsweg 41

ARKEL
€ 683.000,- k.k.
Open huis

Meld u telefonisch aan voor de kijkdag op dinsdag 21 mei 2024 van 11:00 tot 14:30 uur.

  • Woonoppervlakte 132 m2
  • Perceeloppervlakte 1210 m2
  • Aantal slaapkamers 3
  • Bouwjaar 1934

Omschrijving

2x open dag | kijkmiddag:
Verkoop via inschrijving met individuele bezichtigingen op de kijkdagen vrijdag 17 mei van 10:00-14:30 en dinsdag 21 mei van 11:00-14:30 uur. Wil je komen kijken? Pak dan je telefoon en bel ons om vooraf een tijd in te plannen op de aangegeven kijkdag. Dan laten wij je met veel plezier dit leuke huis zien. Samen gaan we er gewoon een leuke bezichtiging van maken! Biedingsdeadline is op vrijdag 24 mei 09:00 uur.

Zo heel zelden!

Heb je de kans om een woning te vinden die perfect past bij jouw verlangen naar rust en ruimte. En die kans is hier.

Droom jij van een privé park als tuin? In combinatie met een charmant vrijstaand jaren ‘30 woonhuis met een aantrekkelijke bouwstijl? En dan ook nog op een uitmuntende locatie? Met vrijstaande garage en ruim parkeren op eigen terrein? Met 3 slaapkamers en een uitgebouwde werkkamer? De Stationsweg 41 voldoet aan al deze criteria en staat momenteel te koop. Het betreft een karakteristiek jaren ’30 herenhuis met een heerlijke groene tuin rondom de woning.

Highlights:
•Kavel 1.210 m2
•Bouwjaar 1934
•Gebruiksoppervlak wonen 132 m2 (conform NEN 2580)
•Inhoud 542 m3
•Karakteristieke bouwstijl, maar wel met de luxe en het comfort van heden ten dage
•Vrijstaande garage met aangrenzende berging
•Parkeren op eigen terrein voor diverse auto’s
•Originele kamer-en suite met schuifdeuren
•2x gietijzeren houtkachel
•Erker aan de voorzijde
•Dubbele openslaande deuren naar de tuin
•Uitgebouwde achterhal en werkruimte
•3 slaapkamers
•Moderne ensuite badkamer
•Compleet geïsoleerd, grotendeels dubbele beglazing- HR-beglazing
•Fijne tuin rondom de woning, heerlijk beschut en privé; het hele pakket, dus!
•Op korte fietsafstand van voorzieningen en treinstation
•Dichtbij uitvalswegen

INDELING BEGANE GROND

Welkom!
Stap binnen en laat je verrassen door de tijdloze elegantie en authentieke details die deze woning te bieden heeft. Binnen in de woning imponeren de vele authentieke elementen zoals de en suite woonkamer, schitterende glas-in-lood ramen, paneeldeuren en erker.

De mooie authentieke voordeur zorgt voor een warm welkom. De hal is voorzien van paneeldeuren en geeft toegang tot het toilet, een garderobe nis, de meterkast, een (wijn)kelder en de trapopgang naar de verdieping. Ook is vanuit de hal de dichte keuken bereikbaar alsmede de sfeervolle en suite woonkamer.

Woonkamer en suite, een fijne ruimte om samen te zijn met het gezin
De sfeer is warm door de fraaie visgraat parketvloer. De en suite woonkamer is een mooie blikvanger, bestaande uit een zitkamer (17,6 m2) met erker aan de voorzijde en een ruime eetkamer (19,9 m2) aan de achterzijde met dubbele openslaande deuren naar de tuin. Hier kun je gezellig aanschuiven aan de gezellige eettafel. De en suite woonkamer is voorzien van originele schuifdeuren, geflankeerd door twee gietijzeren houtkachels in beide ruimten. De mix van modern, klassiek en authentiek komt in deze woning samen en zorgt voor een sfeervol en prikkelend interieur.

Dichte keuken
De hoek opgestelde greeploze keuken met lichte kastfronten is gecombineerd met een donker granieten aanrechtblad en alle wenselijke inbouwapparatuur o.a. een 5-pits gascomfort, rvs afzuigkap, combi-oven, koel-/vriescombinatie en een vaatwasmachine.

Uitgebouwde achterhal + werkkamer
Vanuit de keuken heb je toegang tot de achterhal met kast en deur naar de tuin. Tevens is vanuit de hal de inspirerende werkruimte bereikbaar met loopdeur en dubbele deuren naar de tuin. De vloer is afgewerkt met plavuizen.

INDELING VERDIEPING
Overloop met kast/technische ruimte voorzien van een opstelplaats van de c.v. ketel en aansluiting voor de wasmachine. Op de eerste verdieping zijn 3 comfortabele slaapkamers en een badkamer te vinden. Er zijn 2 slaapkamers aan de voorzijde gesitueerd en de hoofdslaapkamer aan de achterzijde staat in open verbinding met de badkamer. Alle kamers zijn voorzien van Novilon vloerafwerking en twee kamers hebben vaste kasten.

Badkamer
De badkamer en suite is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en bereikbaar vanuit de overloop alsmede de slaapkamer. De moderne badkamer is ingericht met een ligbad, inloopdouche, zwevend toilet, badkamermeubel met spiegel en een designradiator.

Tuin - kavel 1.210 m2
Hoewel de woning een parel op zich is, biedt de rondom gelegen tuin toch wel de grootste verrassing. Via de openslaande deuren vanuit de woonkamer is een heerlijk beschut terras bereikbaar. Een trap brengt je naar de schitterende tuin, een harmonieuze mix van diverse bomen, planten en een frisgroen gazon. Er is altijd een plek om te genieten van de zon en als je groene vingers hebt, kom je hier helemaal aan je trekken. Door de mooie groene hagen is het een heerlijk privé paradijs waarin je kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht.

Vrijstaande garage met berging
Vanaf de Stationsweg leidt een oprit naar de vrijstaande garage met aangrenzende berging.
Er kunnen diverse auto’s op eigen terrein geparkeerd worden.

Dit is jouw kans om te wonen in een unieke woning op een bevoorrechte locatie. Grijp deze unieke gelegenheid en maak deze droom parel de jouwe!

Fijn dorp
Arkel, een gezellig dorp in Midden-Nederland omringd door water: enerzijds de Linge en aan de andere zijde het Merwedekanaal, maakt deel uit van de gemeente Molenlanden en ligt ten noorden van de vestingstad Gorinchem. Arkel heeft diverse voorzieningen, zoals o.a. een basisschool, sporthal, tennisbaan, jachthaven, diverse winkels in het winkelcentrum en een treinstation. Voor meer voorzieningen is men aangewezen op de stad Gorinchem of Leerdam, gesitueerd op ca. 6 km afstand. De plaatsen Breda, Rotterdam, Den Bosch en Utrecht zijn gemakkelijk te bereiken via de A27 en de A15 of via de treinverbinding met Lijn Dordrecht-Geldermalsen vanaf het station Arkel of Leerdam.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Herenhuis
Type woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1934
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, buiten de bebouwde kom, landelijk gelegen

Indeling

Woonoppervlakte 132 m²
Perceeloppervlakte 1210 m²
Inhoud 542 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal woonlagen 2

Energie

Energieklasse G
Energie einddatum zondag 23 april 2034
Isolatie Dakisolatie, dubbel glas, grotendeels dubbelglas, hr glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom
Achterom Nee

Bergruimte

Garage Vrijstaand steen
Schuur / Berging Aangebouwd steen

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Plat dak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Buitenzonwering, rookkanaal, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Arkel
Sectie C
Perceelnummer 3247
Oppervlakte 1210 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_3_PLFX3313
Interesse in deze woning?

Stefan helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen