0183 - 635011 Stel een vraag
Beschikbaar

Oranje Nassaulaan 23

LEERDAM
€ 325.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 70 m2
  • Aantal slaapkamers 2
  • Bouwjaar 1990

Omschrijving

Comfortabel wonen aan de rand van het levendige centrum van Leerdam, centraler kun je niet wonen.

Prinsheerlijk wonen in een kleinschalig appartementencomplex ‘Princenborgh’

We hebben weer een mooi appartement in verkoop met energielabel A.
In dit 3-kamer hoekappartement gelegen op een gezellige plek aan de rand van het centrum creëer je een thuis waar je tot rust komt en tegelijkertijd zicht hebt op het gezellige en levendige centrum van Leerdam maar ook op de natuur. Er is hier altijd wat te beleven. Stap de deur uit en vind binnen no time de leukste winkels, een supermarkt en restaurants. Trakteer jezelf op een terrasje of trek je terug op je eigen privéterras.

Het appartement is gesitueerd op de 4e verdieping met een mooie hoekligging, is heerlijk licht en voorzien van een ruime woonkamer en een praktische open keuken. Het balkon die aan de woonkamer grenst, is georiënteerd op het zuiden met uitzicht op de jachthaven, de muizen torentjes en de glasblazerij. Stel je eens voor: ontspannen met een drankje in je hand, terwijl je geniet van het uitzicht en de zonnestralen opvangt. Daarnaast zijn er twee comfortabele slaapkamers, een badkamer en een (fietsen)berging in de onderbouw.

Alle dagelijkse voorzieningen onder handbereik
Wonen aan de Oranje Nassaulaan 23 is heerlijk! Een mooie combinatie van natuur om de hoek en het centrum op loopafstand. Ervaar hier de perfecte combinatie van de rust, ontspanning en de gezelligheid van het centrum! Vanaf hier ligt namelijk heel Leerdam aan je voeten met alle (centrum)voorzieningen en de supermarkt Albert Heijn om de hoek! Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn! Wat een heerlijke plek om te wonen!

Highlights van het appartement:
•Energielabel A
•Lift
•Woonoppervlakte 70 m2
•Zonnig balkon op het zuiden 9 m2
•Woonkamer met keuken 37 m2
•2 slaapkamers
•Eigen (fietsen)berging 5 m2
•Actieve en gezonde VvE. De kosten zijn thans € 247,19 euro per maand

INDELING

Welkom!
Het appartement ligt op de vierde verdieping en is via de lift of trap bereikbaar. Het appartement is mooi op een hoek gesitueerd. Kom binnen in dit geweldige appartement middels de ruime hal met toegang tot alle vertrekken.

Lichte woonkamer met half open keuken
De woonkamer met groot licht raam en een speels erkerraam biedt een royale leefruimte waar je zowel jouw ideale zit- als eethoek kan realiseren. Hier kom je elke dag met een glimlach thuis! Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon op het zonnige zuiden met een leuk uitzicht op de jachthaven, de muizen torentjes, de glasblazerij en het bruisende leven van de stad. Lekker in het zonnetje genieten van een cappuccino of een goed glas wijn? Hier heb je de juiste plek gevonden.

Keuken
De half open keuken is speels in de ruimte geplaatst en voorzien van een parallel opgestelde keuken met inbouwapparatuur o.a. een kookplaat, afzuigkap en een koel-vriescombinatie. De combi oven gaat mee. Ook is vanuit de keuken de technische ruimte bereikbaar met opstelplaats van de combiketel.

2 slaapkamers
Het appartement heeft twee fijne slaapkamers van 11,4 m² en 6,7 m² waarvan de grootste slaapkamer is voorzien van een schuifwandkast. Eentje voor jezelf en de tweede voor je logees, als werk-/hobbykamer of als grote inloopkast, jij kunt kiezen.

Badkamer
De betegelde badkamer beschikt over een douche, wastafel en aansluitingen voor de wasmachine en droger. Het toilet is separaat in de hal geplaatst.

Kortom, het is hier heerlijk, praktisch én veilig wonen. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ervaar zelf de mogelijkheden op deze fijne plek; centraler kun je niet wonen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Appartement
Bouwjaar 1990
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging In het centrum, open ligging

Indeling

Woonoppervlakte 70 m²
Inhoud 215 m³
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal woonlagen 1

Energie

Energieklasse A
Energie einddatum zondag 12 februari 2034
Isolatie Dubbel glas, volledig geïsoleerd
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Geen tuin
Achterom Nee

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Box

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Openbaar parkeren, betaald parkeren

Dak

Dak Plat dak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, buitenzonwering

Kadastrale gegevens

Gemeente Leerdam
Sectie B
Perceelnummer 9436
1_9_PLFX3467
Interesse in deze woning?

Robert helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen