0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht onder voorbehoud

Buitendams 424

HARDINXVELD-GIESSENDAM
€ 825.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 217 m2
  • Perceeloppervlakte 524 m2
  • Aantal slaapkamers 6
  • Bouwjaar 2006

Omschrijving

Wauw, wat een ruimte en mogelijkheden. Zo mooi zou iedereen wel willen wonen!
Met recht een dijk van een woning, dat is deze in-de-dijk gebouwde 4-laagse stijlvolle vrijstaande jonge woning. De kleurstelling zorgt ervoor dat deze woning tijdloos is, en daardoor altijd een mooie uitstraling heeft. Hier vind je een schitterend familiehuis (gebouwd in 2006) voor liefhebbers die veel en bijzonder woonplezier zoeken op een werkelijk unieke plek. De rijkelijke lichtinval, de optimale privacy, de fijne achtertuin, riant dakterras en het grote comfort zullen je zeker verrassen. Met vier verdiepingen aan woon- en leefruimte (totaal circa 217 m²) biedt dit huis alle ruimte voor een gezin met kinderen al dan niet in combinatie met hobby of werk aan huis. De verrassing is aan de achterzijde zichtbaar, met toegang tot het souterrain met werkkamer, grote garage en aansluitend een eigen oprit met carport (2018) en een goed ingerichte strakke achtertuin. Het betreft een uniek object met maar liefst 6 slaap-/werkkamers waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn! Ook aan duurzaamheid is gedacht, de woning is compleet geïsoleerd, voorzien van 16 zonnepanelen, een laadpaal voor een elektrische auto en de carport heeft een sedumdak.

INDELING DIJKNIVEAU
Je komt binnen in de woning op dijkniveau aan de oostzijde. Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkeuken met woonkamer, het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping alsmede de trap naar het souterrain. De vloer is afgewerkt met zwart leisteen.

Woonkeuken - 23 m²
Hoewel de woonkeuken en de woonkamer zich bevinden in dezelfde open ruimte, is er tóch een duidelijke scheiding aanwezig. De keuken ligt namelijk hoger dan de woonkamer. Via een kleine trap van vijf treden zijn de twee gedeeltes aan elkaar verbonden. Dit niveauverschil zet al de toon in het speelse karakter van het interieur. De woonkeuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning met lichtraam aan de westzijde en een leuk hoekraam aan de voorzijde boven het aanrecht. In de keuken is een U-vormige keuken geplaatst met houtlook kastfronten en apparatenkast gecombineerd met een granieten aanrechtblad. Ruimte heb je hier genoeg en ook aan apparatuur is geen gebrek. We noemen je alvast een keramische kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een koel-/vriescombinatie, een combimagnetron en een handige Quooker kraan. Een fantastische keuken om in te koken! Tafelen doe je aan de eettafel welke direct in de woonkeuken gerealiseerd kan worden bij het zijraam. De vloer is afgewerkt met zwart leisteen.

Woonkamer – 40 m²
En zo sta je in de sfeervolle woonkamer. Hoe speels! Het maakt dit huis net wat anders dan anders. Het plafond is hier 3.40 m hoog met een geweldige eyecatcher van een hoek raampartij van grond tot aan het plafond wat zorgt voor veel lichtinval, luxe, klasse en ruimtegevoel. Een grote hoekbank kun je hier moeiteloos kwijt en er is een gezellige voorzet haard geplaatst. Dan is er nog een groot lichtraam in de achtergevel met deur naar het royale dakterras met vlonders van 18 m² over de gehele breedte van de woning + hoekverbinding. Ook het beschutte tweede vlonder terras aan de voorzijde van de woning is vanuit de woonkamer bereikbaar en gesitueerd op het zuiden. De vloer in de woonkamer is voorzien van houten vloerdelen.

INDELING EERSTE VERDIEPING
Via de overloop met zijraam in de oostgevel bereik je de drie slaapkamers, een separaat toilet met fonteintje, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. Voor ieder een eigen slaapplek, hier is dat zeker mogelijk. Op de eerste verdieping zijn 3 comfortabele slaapkamers (2 aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde) en de badkamer. De slaapkamers zijn allen van een goed formaat en twee slaapkamers zijn voorzien van schuifwandkasten. De gehele verdieping is voorzien van praktische laminaat vloeren. De badkamer is geheel betegeld en neutraal afgewerkt en voorzien van een douchecabine, een ligbad, een wastafel met spiegelkast, een wandkast en een design radiator. Mechanische ventilatie en natuurlijke ventilatie door middel van een raam. De vloer is voorzien van comfortabele vloerverwarming.

INDELING TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping met een mooie 4e slaapkamer met speels lichtraam in de achtergevel en dakraam. Dan is er nog een grote open ruimte met mogelijkheid voor een 5e slaap-/werkkamer met speels lichtraam in de voorgevel en een extra dakraam. Ook is hier de opstelplaats van de c.v. ketel gerealiseerd alsmede de mechanische ventilatie-unit.

INDELING SOUTERRAIN
Het geweldige souterrain is een complete woonlaag, zowel van buitenaf als vanuit de hal binnendoor toegankelijk via een vaste trap. De hal geeft toegang aan een separate waskamer met aansluiting voor je wasmachine en droger. Verder is hier nog een heerlijke uitgebouwde werkruimte van 20 m² met zijraam en deur naar de tuin. Deze ruimte kan tevens gebruikt worden als kantoor, hobbyruimte, 6e slaapkamer of praktijkruimte, het is maar net wat je zoekt. De vloer is afgewerkt met lichte plavuizen. Tot slot is er nog een ruime garage van 31 m² met uitstortgootsteen, schuifwandkasten, trapkast en een op afstand bedienbare sectionaldeur. In 2018 is er een nieuwe carport geplaatst van 7.50 x 4.60 m, direct grenzend aan de garage en voorzien van een sedumdak, goed voor mens en natuur. De oprit voor deze garage biedt voldoende eigen parkeergelegenheid voor diverse auto's.

Tuin – kavel 524 m²
De achtertuin is tijdloos en strak vormgegeven, ingericht met sierbestrating, gazon, beukenhagen en verhoogde plantenborders met een diversiteit aan beplanting. Er zijn twee terrassen aanwezig waarvan 1 terras in de achtertuin is gesitueerd om optimaal van de zon te genieten. Een gaaspaneel met hedera en beukenhagen zorgen voor privacy en een mooie groene afscheiding. Dit zorgt voor een besloten tuin waar het dus prettig vertoeven is. De bestrate oprit is voorzien van een dubbele ijzeren afsluitbare toegangspoort, aan beide zijden voorzien van stenen poeren. De oprit geeft toegang aan de carport en garage. Ook de voortuin is een plaatje door de diagonale lijn is de tuin optisch dieper gemaakt. Aan de linkerzijde van de woning is aan de voorzijde van de woning een eigen parkeerplaats aanwezig, voorzien van een laadpaal voor een elektrische auto. Aan de westzijde van het huis loopt een trap naar een beschut terras, tevens bereikbaar vanuit de woonkamer, alsmede een trap naar de achtertuin. De naastgelegen dijkhelling is ingeplant met Annabelle hortensia’s.

Let op: oplevering in overleg, planning 1e-2e kwartaal 2025. 

Kortom:
Het geluk lacht je toe als je komt wonen op de Buitendams 424, dat weten we zeker. Natuurlijk laten we je dit graag live ervaren. Kom je dus binnenkort naar een bezichtiging?

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2006
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg

Indeling

Woonoppervlakte 217 m²
Perceeloppervlakte 524 m²
Inhoud 915 m³
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 6
Aantal woonlagen 4

Energie

Energieklasse A
Energie einddatum donderdag 18 maart 2032
Isolatie Volledig geïsoleerd
Warmwater Cv ketel, gasboiler eigendom
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 294 m²
Ligging hoofdtuin Noord-oost
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Fraai aangelegd

Bergruimte

Garage Inpandig, carport, souterrain
Voorzieningen Elektra, water, elektrische deur

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Samengesteld dak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, buitenzonwering, zonnecollectoren, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Hardinxveld-Giessendam
Sectie K
Perceelnummer 1257
Oppervlakte 470 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_3_PLFX3313
Interesse in deze woning?

Stefan helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen