0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht

Blauwkapel 2

GORINCHEM
€ 515.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 139 m2
  • Perceeloppervlakte 161 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwjaar 2013

Omschrijving

Wat een heerlijk huis!
Hallo super ruime uitgebouwde moderne hoekwoning met riante living, 4 slaapkamers en heerlijke tuin! Het huis dat we je vandaag gaan laten zien, is een geweldig vormgegeven hoekwoning. Gebouwd in 2013 en dus helemaal nieuw en ook nog eens flink uitgebouwd én goed geïsoleerd. Je woont aan de rand van de autoluwe woonwijk met veel groen in de buurt. Verrassend is de zee van ruimte die deze woning herbergt. Zo is er een fijne uitgebouwde woonkamer, een riante luxe keuken, een complete badkamer en maar liefst 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een grote zolderkamer met zijraam op de tweede verdieping. Ook buiten is het verrassend ruim met een goed aangelegde voor- en achtertuin voorzien van een berging. De afwerking is modern en afgestemd op de wensen van nu met vloerverwarming én vloerkoeling in de gehele woning door middel van een eigen warmtepompinstallatie. De ligging van deze hoekwoning is ideaal; kindvriendelijk met veel natuur, speelplaats en ruimte in de wijk, nabij voorzieningen (supermarkten en (basis)scholen) en het stadscentrum.

INDELING BEGANE GROND
De entree verleent toegang tot de woonkamer, de toiletruimte, de meterkast met de warmtepompinstallatie en de trapopgang naar de verdieping. De keurige toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje.

Woonkamer
En zo sta je in de woonkamer. Hoe speels en licht! Het maakt dit huis net wat anders dan anders. Je schoenen kun je hier wel uitdoen want onder de tegelvloer is vloerverwarming én vloerkoeling geplaatst. Het huis is aan de achterzijde fors uitgebouwd over de gehele breedte en is voorzien van een extra zijraam. De tuingerichte woonkamer met mooie hoge plafonds en lichte strakke wanden is dus van een ruim formaat. In de woonkamer is een handige trapkast gerealiseerd, hier heb je voldoende bergruimte. De uitbouw aan de achterzijde zorgt voor flink wat ruimtewinst. Een grote hoekbank of een lekker lange eettafel kun je hier moeiteloos kwijt. In de achtergevel zijn dubbele openslaande tuindeuren geplaatst naar de achtertuin gelegen op het (zuid)westen. Je begrijpt, de gunstige ligging heeft het grote voordeel dat je van de vroege morgen tot laat in de avond van de zon kunt genieten.

Keuken
De keuken is aan de voorzijde van de woning geplaatst en bestaat uit een strakke rechte keuken met apparatenkast met apparatuur op ooghoogte. Stijlvol en functioneel gaan hier mooi samen. Deze moderne parallel opgestelde keuken met witte kastfronten en gecombineerd met een kunststof aanrechtblad is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur o.a. een koelkast, een vaatwasser, combi stoomoven, 4 pits inductie kookplaat en een RVS afzuigkap. Door de lades en kasten is er voldoende bergruimte.

INDELING EERSTE VERDIEPING
De overloop verleent toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. Er zijn twee slaapkamers aan de achterzijde gesitueerd en één slaapkamer aan de voorzijde. In de badkamer is een inloopdouche met glazen wand, een zwevend tweede toilet, een wastafel met twee laden gecombineerd met een spiegelkast en LED verlichting en een lange kast gerealiseerd. De verdieping is afgewerkt met een keurige laminaatvloer en tapijt gecombineerd met vloerverwarming én vloerkoeling.

Tuin
De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het zonnige (zuid)westen. Na het openen van de dubbele deuren gaat de woonkamer naadloos over in een ruim zonneterras voorzien van tegels. Het elektrische zonnescherm biedt schaduw over het gehele terras. Een mooie mix van een gazon, sierbestrating, borders met diverse planten en verhoogde plantenbak heten je welkom. Hapje en drankje mee, vuurkorf aan en goed gezelschap erbij... optimaal genieten. Door de geplaatste schuttingen en de stenen muur kun je genieten van optimale privacy. De tuin wordt afgesloten met een poort.

(Fietsen)berging
De houten berging is gelegen aan de achterzijde van de tuin. Hier is voldoende ruimte voor het stallen van een aantal fietsen. Afmeting 3,22 x 2,15 m.

Energiezuinige woning
De woning is voorzien van HR++ dubbele beglazing, een warmtepomp, gasloos, geheel vloerverwarming-/koeling en zeer goed geïsoleerd. De hoge energieprestatie in deze woning wordt onder andere bereikt doordat de woning is voorzien van een elektrische combiwarmtepomp. De combinatie van de warmtepomp en een goede isolatie van de woning zorgt voor een zeer energiezuinige woning met Energielabel A. Dit is niet alleen gunstig voor het klimaat, maar ook voor je portemonnee.

Goed om te weten
.De woning is voorzien van een elektrische combi warmtepomp met warmwatervoorziening;
.De warmtepomp is voorzien van een voorraadvat van circa 190 liter ten behoeve van het
warm tapwater;
.Mechanische ventilatie;
.Rookmelders aanwezig;
.Buitenzonwering aanwezig.

Ligging - landelijk én stads
Tot slot willen we je graag nog even wijzen op de toplocatie.
Hoog Dalem ligt ten oosten van Gorinchem en grenst aan de polder. Je loopt vanuit de woonwijk zo de weilanden en de uiterwaarden in. Ook zijn er diverse basisscholen en een winkelcentrum in de nabije omgeving. Houd je juist van activiteit en cultuur? Met de mooiste vestingstad van Nederland aan de westkant ben je van alle gemakken voorzien. Je woont op fietsafstand van het oude stadscentrum en je wandelt of fietst in enkele minuten naar de oevers van de Merwede. Hoog Dalem is goed bereikbaar. Via de A15 ben je zo in Rotterdam en de A27 ontsluit Utrecht en Breda. Samen met de verkeersluwe, kindvriendelijke straten en de combinatie van landelijk wonen en stedelijke voorzieningen maakt van Hoog Dalem een ideale locatie. Er is ruim voldoende parkeerruimte nabij de woning.

Het is mooi wonen in deze moderne, leuke hoekwoning met alle voordelen door het recente bouwjaar van 2013!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Eindwoning
Bouwjaar 2013
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging In een woonwijk, vrij uitzicht

Indeling

Woonoppervlakte 139 m²
Perceeloppervlakte 161 m²
Inhoud 506 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse A
Energie einddatum donderdag 28 juli 2033
Isolatie Volledig geïsoleerd, hr glas
Warmwater Elektrische boiler eigendom
Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 60 m²
Ligging hoofdtuin West
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Fraai aangelegd

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Openbaar parkeren

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, buitenzonwering

Kadastrale gegevens

Gemeente Gorinchem
Sectie P
Perceelnummer 1717
Oppervlakte 161 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_3_PLFX3313
Interesse in deze woning?

Stefan helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen