menu ?

Tuinen van Mollenburg

terug

Omringd door tientallen hoge bomen, is het terrein van de voormalige sportaccommodatie aan de Mollenburgseweg in Gorinchem West, verborgen gebleven voor de buitenwereld. Een heerlijke wandeling met de hond, fietsen of vliegeren met de kinderen, het kan er allemaal! Tot voor kort een locatie die alleen bekend was bij de direct omwonenden van Tuinen van Mollenburg, maar dat is verleden tijd! Op deze prachtige locatie wordt door AM en Bemog een kindvriendelijke en groene woonwijk ontwikkeld van 129 woningen.
De locatie van Tuinen van Mollenburg is ideaal.  De bestaande groene wijk is nabij diverse voorzieningen. Voor uw dagelijkse boodschappen gaat u naar winkelcentrum Piazza en de binnenstad van Gorinchem is 10 minuten fietsen. In de omgeving zijn er veel speel- en groenvoorzieningen, scholen en diverse sportverenigingen.  Daarnaast heeft de wijk een goede ontsluiting met de auto, je zit zo op de A15 en de A27. Ideaal toch?

Onderverdeeld in vier fase zal de Tuinen van Mollenburg zijn vorm aannemen. De Oud-Hollandse architectuurstijl siert de wijk en geeft het een dorps en knus karakter. Dankzij de royale tuinen van minimaal 12 meter diep, kan hier heerlijk gespeeld worden terwijl je ontspannen een boek leest. Dat is zorgeloos wonen in Tuinen van Mollenburg!

Er worden in Tuinen van Mollenburg verschillende woningtypes aangeboden.  Elke woning heeft een hoog afwerkingsniveau en daarnaast alle voordelen van nieuwbouw. Daarnaast  heb je in de Tuinen van Mollenburg de unieke mogelijkheid om je woning compleet woonklaar te laten opleveren door te kiezen voor één van de eigentijdse Woonsferen van Victor&Wonen. Op het moment dat je de sleutel krijgt, hoef je niet meer te klussen. Wij brengen dan een complete keuken, een luxere badkamer en toilet, maar ook wandkleuren en vloeren voor jou aan. Als je wilt, helpen we je daarnaast kiezen voor een indeling van elke verdieping die past bij jouw Leefwijze. Design of Natuurlijk, veel of weinig accessoires, eindelijk die heerlijke walk-in closet of een extra slaapkamer op zolder: met Victor&Wonen kan iedereen zijn of haar unieke thuis creëren. Wat je ook kiest, als het jouw smaak is, dan pas voelt je nieuwe huis ook echt als thuis.

Eind 2016 wordt gestart met de verkoop van de eerste fase. In deze fase worden zowel rijwoningen als twee-onder-een-kap woningen aangeboden. Om volledig aan te sluiten op jouw woonwensen, zijn wij benieuwd naar welke woning jouw voorkeur uitgaat en waar je precies wilt wonen. Wij doen dit aan de hand van een korte enquête. Met de uitkomsten van deze enquête kunnen wij het programma optimaliseren en aansluiten bij jouw woonwensen.

Zie jij jezelf al wonen in Tuinen van Mollenburg? Schrijf je dan snel in via www.tuinenvanmollenburg.nl als belangstellende en vul de enquête in. 
 U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]