menu ?

Nieuwendijk NB

Rijksweg 103

Woning

Vraagprijs: € 259.000,- k.k.


3 432 m³ 295 m² 122 m²
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 1
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 2
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 3
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 4
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 5
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 6
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 7
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 8
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 9
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 10
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 11
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 12
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 13
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 14
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 15
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 16
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 17
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 18
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 19
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 20
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 21
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 22
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 23
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 24
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 25
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 26
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 27
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 28
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 29
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 30
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 48
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 49
 • Woning Nieuwendijk NB Verkocht 50

In-stap-klaar woongenot! De eerste indruk aan de voorzijde toont een bescheiden maar zeer charmante vrijstaande woning met diepe voortuin, heerlijke achtertuin, berging en nieuwe loungeruimte. Eenmaal binnen wordt de bezoeker verrast door een riante aanbouw. Aan de achterzijde is een uitbreiding gebouwd die geheel aansluit op de architectuur van het oorspronkelijke huis. Er is een prachtige nieuwe keuken gerealiseerd met een op maat gemaakte keuken. Gelegen in het buitengebied, maar nabij alle voorzieningen ligt deze uitgebouwde vrijstaande woning met vrij gelegen tuin op het zuidwesten. De ligging is geweldig. Het plekje biedt u enerzijds heerlijke rust en anderzijds zijn de meeste (winkel) voorzieningen op korte afstand te bereiken. De woning heeft namelijk door middel van haar behoorlijke voortuin voldoende afstand genomen van het dorpsleven en trekt zich daarmee terug in een geheel eigen wereldje. De kavel van 295 m² biedt ruimte en privacy. Wie wil genieten van het leven, kan eigenlijk niet om deze verbouwde vrijstaande karakteristieke woning heen. Zeer veel privacy aan de achterzijde. Kortom: Een pareltje van een woning!

De boven en onderstaande tekst dekt de lading van de werkelijkheid niet, u kunt dit echt uitsluitend beoordelen door een bezichtiging te plannen. Zien is kopen!

INDELING BEGANE GROND

Hal – ca. 9.2 m²
Aan de voorzijde van de woning prijkt de blauw geverfde statige voordeur met roedeverdeelde ramen. Laten we een kijkje áchter deze deur gaan nemen. Binnenshuis ligt er in het verlengde van de voordeur een hal met toegang tot de open trapopgang naar de eerste verdieping, de woonkamer, de toiletruimte en de badkamer. Daarnaast is er plaats voor de compleet vernieuwde (2012) meterkast (10 groepen en 3 aardlekschakelaars). Opvallend is de rustiek eiken halfronde deur welke toegang geeft aan de woonkamer. Vloer: laminaat, kleurstelling grijs/wit eiken whitewash. Wanden: schoonmetselwerk wit gesausd. Plafond: stucwerk.

Toilet – ca. 1.5 m²
Deze keurige toiletruimte is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Deze ruimte is voorzien van een zwevend toilet. Ventilatie door middel van een klepraampje. Vloer: Tegels in een zwart/witte kleurstelling. Wanden: witte tegels.

Badkamer – 5.7 m²
De sfeervolle geheel betegelde badkamer beschikt over een halfronde douchecabine, een zwevend wasmeubel met dubbele wastafel met spiegel en verlichting en een ligbad met thermostaatkraan en handdouche. Verwarming door middel van een design handdoekradiator. In de zijgevel zijn twee klep raampjes aanwezig. Mechanische ventilatie. Vloer: antracietkleurige tegels. Wanden: witte tegels met mozaïek sierstrip. Plafond: strak stucwerk.

Woonkamer – ca. 51 m² (inclusief keuken)
Deze woonkamer met prachtige roedeverdeelde ramen is zeer sfeervol en biedt talloze mogelijkheden voor een inrichting passend bij uw wensen. Rondom de open haard met betegeld plateau is de zithoek gesitueerd. Dankzij de diverse ramen wordt deze huiskamer rijkelijk voorzien van daglicht, zo is er overal zicht naar buiten; aan de voorzijde zicht op de eigen voortuin en de Rijksweg en aan de achterzijde zicht op de eigen achtertuin. Aan de achterzijde is de eettafel geplaatst, praktisch dicht bij de keuken. Ook aan sfeer heeft u in dit vertrek geen gebrek. Er zijn diverse leuke details aanwezig. Let u eens op het balkenplafond en de roede verdeelde ramen. Vloer: laminaat, kleurstelling grijs/wit eiken whitewash. Wanden: schoonmetselwerk wit gesausd en stucwerk wanden. Plafond: balken plafond met glasvezelbehang.

Half open keuken – ca. 9 m²
Vanuit de woonkamer is de half open keuken bereikbaar met deur naar de tuin. De achterzijde van de woning is uitgebouwd, zodat het leefoppervlak behoorlijk is uitgebreid. De keuken is in 2012 geplaatst en heeft een U-vormige opstelling en een riant eetgedeelte/eetbar uitgevoerd in een strak landelijke stijl (lichte off-white kastfronten) met een composiet zwart – grijs melee werkblad en een dubbele gootsteen met zwart/witte geblokte grootmoeders tegeltjes. De keukenapparatuur (met garantie) omvat een geweldig Smeg gas fornuis met 6 pitten en grote oven, een roestvrijstalen afzuigkap, een koelkast, een vaatwasmachine en een combimagnetron. De achterwand is betegeld met witte tegels en er is nog verlichting onder de kastjes geplaatst. Vloer: laminaat, kleurstelling grijs/wit eiken whitewash. Wanden: tegels en stucwerk. Plafond: balken plafond met glasvezelbehang

INDELING 1E VERDIEPING

Overloop – ca. 10 m²
Via de open trappartij vanuit de hal komt u uit op de overloop van de verdieping met lichtraam en rolluik. Deze overloop verleent toegang tot een drietal slaapkamers, aparte bergkast met aansluiting voor de was-/droogapparatuur en de c.v. bergkast met opstelplaats van de combiketel, type Nefit Trendline, bouwjaar 2013. Vloer: laminaat in een lichte kleurstelling. Wanden: strak stucwerk in een sfeervolle lichte kleurstelling. Plafond: strak stucwerk.

Slaapkamer 1 – ca. 9 m²
Deze slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van een roedeverdeeld raam met rolluik. Bergruimte achter de knieschotten. Vloer: laminaat. Wanden: sauswerk roze/wit. Plafond: gipsplaten.

Slaapkamer 2 – ca. 10.3 m²
Deze slaapkamer is eveneens gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van een roedeverdeeld raam met rolluik. Bergruimte achter de knieschotten. Vloer: laminaat. Wanden: sauswerk wit/paars. Plafond: gipsplaten.

Slaapkamer 3 – ca. 12.4 m²
Deze ruime (ouder)slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en voorzien van een lichtraam in de zijgevel. Ook zijn er diverse mooie inbouwkasten van kraaldelen gerealiseerd, bergruimte achter de knieschotten en er is nog een diepe inloopkast aanwezig. Vloer: laminaat. Wanden: sauswerk wit. Plafond: gipsplaten.

Rondom de woning
Aan de voorzijde treffen we de grote voortuin van circa 16 meter diep voorzien van een bestraat klinkerpad naar de woning. De voortuin is verder ingericht met een gazon, terrasje, diverse planten, struiken en bomen en er is aan de voorzijde plaats voor het stallen van de fietsen. Bij de voorgevel is ook elektra buiten aangelegd.

Achtertuin
De achtertuin is onderhoudsvriendelijk ingericht en geheel voorzien van sierbestrating en biedt volop ruimte om te genieten van het buitenleven. De tuin heeft een optimale bezonning op het zuidwesten. Verder is de tuin ingericht met een prachtige recent gebouwde schuur (ca. 18.5 m²) met elektra, opgetrokken uit sandwich panelen en gepotdekseld. Aan de schuur is een heerlijke overkapte loungeruimte van lichtdoorlatende polycarbonaat platen gerealiseerd waar je heerlijk kunt zitten en tot rust kan komen. Dan is er nog een gedeelde schuur welke in 2011 verbouwd is tot schoonheidssalon en voorzien is van een nieuwe deur, twee nieuwe ramen en de vloer is voorzien van tegels. De erf afscheiding bestaat uit houten schuttingen en hagen, u zit er volledig vrij. De totale afmeting van de kavel meet ca. 38 meter diep en 7.76 meter breed. Aan de voor-/ en achtergevel is een buitenkraan aanwezig.

ALGEMEEN

Isolatie
De woning is compleet geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. Het platte dak is in oktober 2015 vervangen. De kozijnen/deuren zijn voorzien van hardhout (Meranti). De open haard functioneert en trekt heel goed door de speciaal geplaatste kap op het dak.

Opmerking
Er is vloerverwarming beneden aanwezig maar niet in gebruik i.v.m laminaatvloer.

Bereikbaarheid
Deze woning treffen we aan in het centrum van het gezellige dorpje Nieuwendijk nb. Dat betekent dat de diverse dagelijkse voorzieningen zich letterlijk binnen handbereik bevinden. Deze centrumlocatie betekent overigens niet dat er sprake zou zijn van een erg drukke situering. De woning heeft namelijk door middel van haar behoorlijke voortuin met haag voldoende afstand genomen van het dorpsleven en trekt zich daarmee terug in een geheel eigen wereldje. Goed is het ook om te weten dat het dorp Nieuwendijk nb op 2 minuten afstand van het de rijksweg A-27 ligt. Hier kan gekozen voor de richtingen Utrecht, Breda en bij Gorinchem (10km verderop) kunnen de richtingen Rotterdam en Nijmegen gekozen worden. Nieuwendijk nb is dan ook goed centraal gesitueerd.

Wonen in het Land van Heusden en Altena.
Het land van Heusden en Altena kenmerkt zich door een open polderlandschap met karakteristieke bebouwing langs de eeuwenoude dijken en sfeervolle kerkdorpen, die herinneren aan een rijk agrarisch verleden. Diverse molens sieren het landschap. De ligging van het gebied met daarin de gemeente Aalburg, Werkendam en Woudrichem is zonder meer goed te noemen. Via de A27 en A15 zijn steden als Amsterdam, Arnhem en Antwerpen normaliter binnen het uur bereikbaar. Meer in de nabijheid liggen de stads- en winkelcentra van Gorinchem, Oosterhout, Breda en Den Bosch. Ook op recreatief en sportief gebied valt er het een en ander te beleven. Naast de sportverenigingen, in de diverse dorpen, ligt er bij Almkerk het fraai aangelegde golfpark ‘Almkreek’.

Het land van Heusden en Altena wordt omgeven door brede rivieren en de Biesbosch, unieke natuur- en watersportgebieden, waar u op of aan het water naar hartelust kunt recreëren. Zo zijn langs de Afgedamde Maas een aantal recreatieplassen aangelegd. Verder is de streek een heerlijk fietsgebied met zijn polders, omgeven en doorsneden door dijken, weidse rivierlandschappen en pittoreske dorpjes, zoals Uitwijk. De monumentenstadjes Woudrichem en Heusden en uiteraard het Slot Loevestein zijn een bezichtiging meer dan waard. Nieuwendijk behoort tot de gemeente Werkendam. Voor de dagelijkse voorzieningen biedt het dorp alles wat u nodig heeft. Er is een basisschool en middelbaar en voortgezet onderwijs vindt u op fietsafstand o.a. in Sleeuwijk en Gorinchem. Nieuwendijk is fraai gelegen, aan de rand van de Biesbosch. Bovendien is de woning gelegen op een werkelijk unieke plek waar het in feite omringd wordt door allerhande belangrijke en dagelijkse voorzieningen o.a. op fietsafstand van de school, bibliotheek, dorpshuis, sportzaal en een medisch centrum.

Zo is het, alles in ogenschouw nemend, een heel compleet en zeer comfortabel huis, dat bovendien prima onderhouden is en uitermate aantrekkelijk oogt. Het vormt met al zijn kwaliteiten een heerlijk en begeerlijk plekje aan de buitenrand van het dorp.

Oplevering
In overleg.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem

Unieke plek aan de wandelboulevard! Op loopafstand van het centrum, vestingwal en het prachtige rivierenlandschap van “de Merwede”.

Gorinchem - Wijnkoperstraat 383

Een buitenkans. Nu in prijs verlaagd en hierdoor is dit een ongekende lage vraagprijs voor een vorstelijk woonhuis van 564 m³.

Vraagprijs: €275.000 k.k. meer

Gorinchem

Unieke locatie gelegen aan waterpartij en pal tegen de oude vestingwal!

Nieuwendijk NB

Giessenburg

Hoekwoning met uitgebouwde erker. Garagebox optioneel te koop koopsom € 20.000,-- k.k.

Gorinchem

Gorinchem - Sportlaan 2 106

Koopprijs: €252.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 107

Koopprijs: €234.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 108

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 109

Koopprijs: €237.500 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]