menu ?

Heukelum

Afstrijker 7

Woning

Vraagprijs: € 469.000,- k.k.


4 673 m³ 475 m² 149 m²
 • Woning Heukelum Verkocht 1
 • Woning Heukelum Verkocht 2
 • Woning Heukelum Verkocht 3
 • Woning Heukelum Verkocht 4
 • Woning Heukelum Verkocht 5
 • Woning Heukelum Verkocht 6
 • Woning Heukelum Verkocht 7
 • Woning Heukelum Verkocht 8
 • Woning Heukelum Verkocht 9
 • Woning Heukelum Verkocht 10
 • Woning Heukelum Verkocht 11
 • Woning Heukelum Verkocht 12
 • Woning Heukelum Verkocht 13
 • Woning Heukelum Verkocht 14
 • Woning Heukelum Verkocht 15
 • Woning Heukelum Verkocht 16
 • Woning Heukelum Verkocht 17
 • Woning Heukelum Verkocht 18
 • Woning Heukelum Verkocht 19
 • Woning Heukelum Verkocht 20
 • Woning Heukelum Verkocht 21
 • Woning Heukelum Verkocht 22
 • Woning Heukelum Verkocht 23
 • Woning Heukelum Verkocht 24
 • Woning Heukelum Verkocht 25
 • Woning Heukelum Verkocht 26
 • Woning Heukelum Verkocht 27
 • Woning Heukelum Verkocht 28
 • Woning Heukelum Verkocht 29
 • Woning Heukelum Verkocht 30
 • Woning Heukelum Verkocht 31
 • Woning Heukelum Verkocht 32
 • Woning Heukelum Verkocht 33
 • Woning Heukelum Verkocht 34
 • Woning Heukelum Verkocht 35
 • Woning Heukelum Verkocht 36

Op slechts een half uur rijden van Utrecht ligt in het pittoreske dorp Heukelum deze zeer fraaie uitgebouwde vrijstaande woning met garage en geweldig vrij uitzicht over de weilanden, bossages en de grienden met een groot verscheidenheid aan dieren. De begane grond is in zijn geheel voorzien van vloerverwarming (serre uitgezonderd). De woning is voorzien van een centraal stofzuigersysteem. Het perceel van 475 m2 is op het noordoosten gericht en ligt op een van de mooiste locaties in Heukelum. De woning is geschikt voor alle doelgroepen omdat naast de drie slaapkamers en badkamer boven, ook beneden een slaapkamer en een moderne badkamer zijn gesitueerd. Enthousiast geworden? Neem dan snel contact op en plan een bezichtiging!


INDELING BEGANE GROND

Entree – ca. 11.3 m2
Deze royale entree biedt toegang tot het toilet, de meterkast, de bijkeuken, de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vloer: grijs gemêleerde granieten vloer. Wanden: verfwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: stucwerk (wit).

Toilet
De nette toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet. Vloer: grijs gemêleerde granieten vloer. Wanden: tegelwerk in een lichte kleurstelling met sierrand. Plafond: stucwerk (wit).

Woonkamer – ca. 37.6 m2
Vanuit de hal bereikt u de heerlijke living. Deze is verdeeld in een zit- en een eetgedeelte. Het zitgedeelte is gelegen aan de voorzijde van de woning en biedt middels de royale raampartijen een prachtig vrij uitzicht over de weilanden. Het eetgedeelte is gelegen aan de achterzijde en biedt middels een grote schuifpui toegang tot de serre. De eetkamer is heel praktisch gelegen dichtbij de keuken. Vloer: grijs gemêleerde granieten vloer. Wanden: verfwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: stucwerk (wit).

Serre – ca. 10.8 m2
De serre is toegankelijk vanuit de woonkamer en biedt een prachtig uitzicht over eigen achtertuin. Vloer: marmer in een lichte kleurstelling. Wanden: grotendeels ramen en gedeeltelijk verfwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: glazen panelen.

Keuken – ca. 11.8 m2
De keuken is separaat van de woonkamer en is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. De keukenopstelling bestaat uit een U-vormige unit met landelijk witte kastfronten gecombineerd met een grijs gemêleerd aanrechtblad. De keukenopstelling is voorzien van een oven, een inductiekookplaat (Bosch), een afzuigkap, een magnetron, een vaatwasser (Bosch) en een koelkast. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de praktische bijkeuken. Vloer: grijs gemêleerde granieten vloer. Wanden: grijs gemêleerd. Plafond: stucwerk (wit).

Bijkeuken – ca. 7.3 m2
In deze bijkeuken vindt u de opstelplaats voor de combiketel (HR Combiketel, bouwjaar 2008) en de aansluitingen voor de was-/droogapparatuur. De bijkeuken biedt toegang tot de hal aan de achterzijde van de woning. Vloer: grijs gemêleerde granieten vloer. Wanden: gedeeltelijk betegeld, gedeeltelijk verfwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: stucwerk (wit).

Hal – ca 6 m2
Deze hal is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en biedt toegang tot de slaapkamer, de achtertuin, de bijkeuken en de voorraadkast. Vloer: schoonloopmat in een grijze kleurstelling. Wanden: verfwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: stucwerk (wit).

Slaapkamer 1 –ca. 14 m2
Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en biedt toegang tot de badkamer, het portaal en, middels openslaande deuren, de achtertuin. Vloer: PVC in een grijze kleurstelling. Wanden: behang in een lichte kleurstelling. Plafond: stucwerk (wit).

Badkamer – ca. 5.5 m2
Een luxe en moderne badkamer in een neutrale kleurstelling. De uitrusting van deze moderne sanitaire ruimte bestaat uit een glazen inloopdouche, een zwevend toilet en een luxe wastafelmeubel voorzien van een brede wasbak. Vloer: plavuizen in een grijze kleurstelling. Wanden: gedeeltelijk betegeld met grijze tegels, gedeeltelijk betegeld met witte tegels. Plafond: stucwerk (wit).

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Toilet
Deze toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet. Vloer: tegels in een grijze kleurstelling. Wanden: gedeeltelijk betegeld met marmerlook tegels/gedeeltelijk geverfd in een lichte kleurstelling. Plafond: stucwerk (wit).

Slaapkamer 1 – ca. 16 m2
Deze royale slaapkamer is gesitueerd over de gehele lengte van de woning en is voorzien van 2 kantel-/kiepramen. Vloer: PVC in een grijze kleurstelling. Wanden: gedeeltelijk behang in een blauwe kleurstelling, gedeeltelijk verfwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: stucwerk (wit).

Slaapkamer 2 – ca. 7.6 m2
Deze slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een dakraam en een kantel-/kiepraam. Vloer: PVC in een grijze kleurstelling. Wanden: behang in een lichte kleurstelling. Plafond: stucwerk (wit).

Slaapkamer 3 – ca. 6.9 m2
De derde slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een dakraam en een kantel-/kiepraam. Vloer: PVC in een grijze kleurstelling. Wanden: behang in een lichte kleurstelling. Plafond: stucwerk (wit).

Badkamer – ca. 5.1 m2
Deze badkamer (bouwjaar 1995) is opgesteld in een neutrale kleurstelling en voorzien van een glazen inloopdouche, een bubbelbad, een wastafelmeubel en een design radiator. Deze badkamer is voorzien van vloerverwarming.Vloer: groot formaat antraciet matte tegels. Wanden: geheel betegeld met marmerlook tegels. Plafond: stucwerk (wit).

Garage – ca. 22.1 m2
Deze ruime garage is gesitueerd naast de woning en is voorzien van een elektrisch geschakelde deur en vloerverwarming. Tevens is de garage voorzien van een wasbak met thermostaatkraan. Ook is hier de waterontharder gesitueerd. De garage is inpandig bereikbaar via de hal bij de achterdeur. Boven de garage vindt u een bergzolder. Vloer: groot formaat grijze tegels. Wanden: gedeeltelijk tegels/gedeeltelijk verfwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: gipsplaten (wit).

BUITENOM

Tuin rondom de woning
De totale kavel meet ca. 475 m2. De voortuin is voorzien van diverse planten en bomen en meet
ca. 4 m x 19 m. De bestrate oprit biedt de mogelijkheid 2 auto’s op eigen terrein te plaatsen. De achtertuin meet ca. 9 m x 19 m. De tuin is speels ingericht met een grote vijver, een overdekte zithoek en een zonnig prieel. Het prieel is achter in de tuin gelegen en bereikbaar middels een bruggetje. Ook vindt u in de achtertuin nog een vrijstaande houten berging.

Isolatie
De woning is geheel voorzien van isolatie.

Ligging
De mooiste plekjes zijn vaak het moeilijkst te vinden. Dat geldt zeker ook voor deze woning aan de Afstrijker 7 te Heukelum. De gemeente Lingewaal ligt centraal in het land tussen de rivieren de Linge en de Waal en is per 1 januari 1986 ontstaan uit samenvoeging van de voormalige gemeenten Asperen, Herwijnen, Heukelum, Vuren en Spijk. De gemeente behoort tot de provincie Gelderland en heeft een oppervlakte van circa 5.456 hectare. Het stadje Heukelum is gelegen op de zuidelijke oever van de rivier de Linge. Heukelum is een vroegmiddeleeuws stadje. Het jaar 1230 wordt genoemd als jaar van de ommuring van de stad. Het kasteel Merckenburg staat op de plaats waar reeds in 1230 een sterk kasteel stond met dezelfde naam. Het huidige kasteel is gebouwd aan de middeleeuwse donjon die resteerde nadat de Fransen het kasteel opbliezen. Het huidige stadje doet door zijn hoge ligging en compacte bouwwijze nog denken aan vervlogen tijden. De oude stadsmuren liggen onder de met gras bedekte taluds rond de stad. Heukelum ligt in de nabijheid van Leerdam. Deze glasstad heeft een regiofunctie, zodat alle voorzieningen zich in de directe omgeving bevinden. Heukelum, een plaats om verliefd op te worden. Het vroegmiddeleeuwse stadje Heukelum is gelegen aan de zuidelijke oever van de rivier de Linge ter hoogte van Oosterwijk en maakt evenals Asperen deel uit van de gemeente Lingewaal. Het stadje met zijn uit begin 16e eeuw daterend kasteel 'Merckenburg', doet door zijn hoge ligging en compacte bouwwijze nog denken aan vervlogen tijden. De oude stadsmuren liggen onder de met gras bedekte taluds, omringd door een gracht.

Bereikbaarheid
De bijzonder rustige woonomgeving laat zich omschrijven als idyllisch. De steden Leerdam (5 km)
en Gorinchem (10 km) en de snelweg ( A15 ) zijn op enkele minuten rijden binnen bereik.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Werkendam - Wilgenlaan 55

MOOIE HOEKKAVEL!

Vraagprijs: €479.000 k.k. meer

Gorinchem

Gorinchem - Steurgat 27

Koopprijs: €425.000 k.k. meer

Rijswijk NB - Slagboomstraat 4

€495.000 k.k. meer

GORINCHEM

Gorinchem

GORINCHEM

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]