menu ?

HERWIJNEN

Waaldijk 68

Villa

Vraagprijs: € 695.000,-


3 850 m³ 945 m² 228 m²
 • Villa HERWIJNEN Te koop 1
 • Villa HERWIJNEN Te koop 2
 • Villa HERWIJNEN Te koop 3
 • Villa HERWIJNEN Te koop 4
 • Villa HERWIJNEN Te koop 5
 • Villa HERWIJNEN Te koop 6
 • Villa HERWIJNEN Te koop 7
 • Villa HERWIJNEN Te koop 8
 • Villa HERWIJNEN Te koop 9
 • Villa HERWIJNEN Te koop 10
 • Villa HERWIJNEN Te koop 11

UW EIGEN DROOMHUIS OP EEN UNIEKE LOCATIE!!!

Op een prachtige locatie met een riant uitzicht over de rivier "De Waal" ligt deze nog te bouwen vrijstaande villa op een bouwkavel van circa 945 m². Aan de hand van uw eigen woonwensen, kan er een woning op maat ontwikkeld worden. Op deze kavel wordt een unieke en onderscheidende woning gerealiseerd. Hierdoor zal deze locatie haar bijzondere karakter behouden en allure uitstralen.

Op de bouwkavel kan een woning worden gerealiseerd met een woonoppervlakte van ca. 228 m2 en een inhoud van ca. 850 m3. De woning wordt voorzien van een grote woonkeuken, een royale woonkamer met een prachtig uitzicht, 3 grote slaapkamers en een luxe badkamer. Tevens is het mogelijk om een souterrain te realiseren. De plattegronden en de artist impression geven een indicatie van de woning die geplaatst kan worden, uiteraard is er nog veel meer mogelijk!

Een unieke mogelijkheid voor een droomwoning op een droomlocatie.

Ligging
Gelegen aan de Waaldijk in een pittoresk stukje Nederland, met een geweldig uitzicht over de rivier "De Waal".

Herwijnen
Herwijnen is een dorp in de provincie Gelderland, tijdens een gemeentelijk herindeling in 1986/1987 werden Herwijnen, Vuren, Asperen, Heukelum en Spijk tezamen gemeente Lingewaal. Het oudste gedeelte van het dorp is een goed voorbeeld van een dijkdorp. De bebouwing vaak bestaand uit monumentale, oude panden, is gelegen langs een deel van de Waaldijk van ca. 5 km. Het nieuwe gedeelte, de dorpskern, is gelegen in het gebied Hoog Herwijnen. Aan de dijk is een buitenstation van het ooievaarsdorp Het Liesveld gelegen. Herwijnen onderhoudt een veerdienst met het aan de andere zijde van de Waal gelegen Brakel. Het dorp is redelijk centraal gelegen. U kunt via een provinciale weg de snelweg A15 bereiken, de A27 en A2 sluiten hier al gauw op aan. Gemeente Lingewaal is een echte plattelandsgemeente, nabij Gorinchem en Leerdam, en heeft de liefhebber van rust, recreatie en ruimte veel te bieden. De rivieren de Linge en de Waal omzomen de weilanden en boomgaarden.

Enthousiast geworden? Informeer naar de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met Pieter van der Brugge. Tel. 0183-635011.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem - Woelse Donk 32

Vraagprijs: €650.000 k.k. meer

Leerdam

Gorinchem

Giessenburg

WERKENDAM - Laan van Welgelegen 22

Vraagprijs: €687.000 k.k. meer

Hoornaar - Hoge Giessen 9 -I

Charmante woning met paardenfaciliteiten!

Vraagprijs: €650.000 k.k. meer

Gorinchem - Athene 89

Koopprijs: €627.000 v.o.n. meer

Werkendam - Akkerwinde 15

Vraagprijs: €669.000 k.k. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]