menu ?

Hoogblokland

Dorpsweg 129

Semi-bungalow

Vraagprijs: € 279.000,- k.k.


5 514 m³ 635 m² 84 m²
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 1
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 2
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 3
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 4
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 5
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 6
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 7
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 8
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 9
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 10
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 11
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 12
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 13
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 14
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 15
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 16
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 17
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 18
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 19
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 20
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 21
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 22
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 23
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 24
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 25
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 26
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 27
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 28
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 48
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 49
 • Semi-bungalow Hoogblokland Verkocht 50

Landelijk gelegen semibungalow met garage en grote tuin. De ligging is uitzonderlijk mooi, aan de voorzijde heeft u kilometers vrij uitzicht over het polderlandschap tot aan Gorinchem toe. Wat deze woningen zo uniek maakt is dat alle belangrijke voorzieningen, waaronder de badkamer en 2 slaapkamers, zich op de begane grond bevinden. De woning is in 1964 gebouwd en daarna is er nog een kap op gebouwd met als eindresultaat maar liefst 5 slaapkamers in totaal. Hierdoor is het een prima gezinshuis maar kunt u ook extra lang genieten van deze woning, omdat u in principe geen trappen meer hoeft te lopen als u dit niet wilt. De tuin rondom de woning is aangelegd met een groot gazon, fruitbomen en een terras met blokhut aan de achterzijde van de woning. De riante oprit aan de westzijde van de woning, met voldoende parkeerplaatsen leidt naar de garage.

INDELING BEGANE GROND

Hal – ca. 12 m²
Deze entree aan de zijkant zorgt voor een warm welkom en verleent toegang tot de woonkamer, de keuken, twee slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de verdieping. Daarnaast is er plaats voor de meterkast (circa 5 groepen + aardlekschakelaar). Aan het eind van de L-vormige hal is een vaste kast en de toiletruimte. Vloer: tapijt. Wanden: behang. Plafond: schroten.

Woonkamer – ca. 26.3 m²
In deze zonnige woonkamer kunt u een geheel eigen leven leiden, waarbij drie grote raamvensters voor de daglichttoetreding zorgen. Meteen zorgen ze ook voor een gezellig uitzicht in de eigen tuin en het prachtige polderlandschap. De woonkamer verleent toegang tot de woonkeuken en er zijn vaste kasten aanwezig. Vloer: tapijt. Wanden: behang. Plafond: schroten.

Woonkeuken – ca. 12.00 m²
De keukenruimte bevindt zich aan de westzijde van de woning met deur naar de oprit. Naast culinaire eigenschappen, kent de keuken ook een gebruik als achterom. De keukenruimte biedt plaats aan een vanille kleurige keukenunit (bouwjaar circa 2000) met kunststof gemêleerd aanrechtblad en dubbele spoelbak. De unit is verder voorzien van diverse inbouwapparaten, waaronder een 4-pits gaskookplaat, roestvrijstalen schouw afzuigkap, combioven-/magnetron en een koelkast. Verder zijn er nog inbouwkasten aanwezig en er is ruim plaats voor een eettafel. Vloer: vinyl. Wanden: deels schroten, deels behang. Plafond: schroten.

Slaapkamer 1 – ca. 11.4 m²
Deze (ouder)slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Tevens zijn er vaste kasten aanwezig en er is een aparte wastafel. Door het grote raam kijkt men in de achtertuin/terras. Vloer: tapijt. Wanden: behang. Plafond: schroten.

Slaapkamer 2 – ca. 5.5 m²
Deze kleine slaap-/hobbykamer is gesitueerd aan de oostzijde van de woning en thans in gebruik als hobbykamer en voorzien van een vaste kast. Vloer: tapijt. Wanden: behang. Plafond: schroten.

Badkamer – ca. 5.5 m²
De badkamer (bouwjaar 1997) op de begane grond is geheel betegeld en voorzien van een lichtraam in de oostgevel. De badkamer is compleet ingericht met een douchecabine, een wit wastafelmeubel, een verhoogd toilet en de wasmachine aansluiting. Vloer: tegels, groen. Wanden: tegels, wit met sierrand. Plafond: schroten.

Toilet – ca. 1.4 m²
Aan het eind van de gang is het toilet aanwezig. Vloer: tegels, bruin. Wanden: tegels + behang. Plafond: schroten.

INDELING VERDIEPING

Overloop - ca. 6 m²
Via de vaste trapopgang is de royale verdieping bereikbaar. De overloop verleent toegang tot de drie slaapkamers en een vaste kast met louvredeuren waarin de opstelplaats van de combiketel is opgesteld, type Intergas HR Eco, bouwjaar 29 september 2014. Boven de trap is een groot dakraam aanwezig en er is een radiator geplaatst. Vloer: tapijt. Wanden: deels behang, deels schroten. Plafond: schroten.

Slaapkamer 3 - ca. 14.3 m²
Deze slaapkamer is gelegen aan de zuidzijde van de woning met kilometers zicht over de weilanden. De kamer is zeer ruim opgesteld en voorzien van inbouwkasten en een bedstede. Ook is er een luik naar de bergzolder. Vloer: tapijt. Wanden: deels behang, deels schroten. Plafond: schroten.

Slaapkamer 4 - ca. 11.4 m²
Deze vierde slaapkamer is gelegen aan de westzijde van de woning en voorzien van een grote dakkapel. Vloer: tapijt. Wanden: deels behang, deels schroten. Plafond: gipsplaten.

Slaapkamer 5 – ca. 13.7 m²
De laatste slaapkamer is eveneens ruim en gesitueerd aan de noordzijde van de woning met berging achter de knieschotten. Vloer: tapijt. Wanden: deels behang, deels schroten. Plafond: gipsplaten.

BUITENOM

Garage – ca. 17.00 m²
Naast de woning is de aanpandige garage gesitueerd welke voorzien is van een stalen kanteldeur en extra loopdeur naar de tuin. Voorzien van elektra

Blokhut – ca. 8 m²
Aan de achterzijde is een houten blokhut aanwezig voorzien van elektra, bouwjaar circa 1998.

Tuin
De afmeting van het perceel meet ca. 23.00 m x 27.60 m. De tuin rondom de woning is keurig aangelegd. Naast diverse plantenborders, gazon, (fruit) bomen en struiken is er ook voldoende zitgelegenheid gecreëerd. De woning beschikt over een oprit welke toegang geeft tot de garage. De achtertuin is gelegen op het noordoosten.

Isolatie
De woning is voorzien van dubbele beglazing en dakisolatie.

Schilderwerk
In 2012 is de woning buitenom geschilderd.

Vloer
De vloeren zijn voorzien van hout.

Zonnescherm
Het voorraam alsmede het zijraam in de woonkamer zijn voorzien van zonneschermen (handbediening).

Ligging
Deze woning staat in Hoogblokland, een kerkdorp net achter Gorinchem en net buiten de grens van Arkel. Zoals de naam al suggereert, ligt het dorp op een langgerekte terp, gevormd door donken, een soort rivierduin uit de ijstijd. Een gunstige vestingplaats was het en is het gebleven. Het geheel is strategisch gelegen ten opzichte van de stedelijke concentraties Utrecht, Rotterdam, Breda, met name voor woon-/werkverkeer heeft men op deze locatie een perfecte ontsluiting. De A27/A15-Gorinchem is binnen enkele minuten bereikbaar. Hoogblokland maakt deel uit van de gemeente Giessenlanden (provincie Zuid-Holland) welke bestaat uit de volgende kernen; Arkel, Giessenburg, Giessen-Ouwerkerk, Hoogblokland, Hoornaar, Noordeloos en Schelluinen.

Oplevering
In overleg

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Kedichem

Gorinchem - Wijnkoperstraat 383

Een buitenkans. Nu in prijs verlaagd en hierdoor is dit een ongekende lage vraagprijs voor een vorstelijk woonhuis van 564 m³.

Vraagprijs: €275.000 k.k. meer

GORINCHEM

Nieuwendijk NB

Giessenburg - Van Wenastraat 2

Hoekwoning met uitgebouwde erker. Garagebox optioneel te koop koopsom € 20.000,-- k.k.

Vraagprijs: €255.000 k.k. meer

Gorinchem

Gorinchem - Sportlaan 2 106

Koopprijs: €252.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 111

Koopprijs: €262.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 116

Koopprijs: €257.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 130

Koopprijs: €302.500 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]