menu ?

Gorinchem

Dokter van Stratenweg 559

Maisonnette

Vraagprijs: € 142.500,- k.k.


2 250 m³ 84 m²
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 1
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 2
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 3
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 4
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 5
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 6
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 7
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 8
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 9
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 10
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 11
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 12
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 13
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 14
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 15
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 16
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 17
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 18
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 19
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 20
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 21
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 22
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 23
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 24
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 25
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 26
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 27

AANRADER VOOR DE STARTER! Keurig onderhouden maisonnette met een fenomenaal uitzicht. De maisonnette is over twee woonlagen gegroepeerd en is gesitueerd op de negende en tiende verdieping van het gewilde appartementencomplex ‘Stalkaarsen’. Het appartement ligt nabij de uitvalswegen A15 en A27. Daarnaast bevinden alle voorzieningen die het leven gemakkelijk maken binnen relatief korte afstand, zoals bus-/treinverbinding, scholen en winkels. De maisonnette beschikt op de woonverdieping over een ruime woonkamer met toetreden tot het balkon op het zuidoosten en een gesloten keuken. Op de slaapverdieping zijn twee royale slaapkamers te vinden met toegang tot het balkon aan de voorzijde van het complex en een ruime badkamer. Op de begane grond van het complex is de fietsenberging te vinden. Enthousiast geworden? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

INDELING BEGANE GROND

Representatieve hoofdentree
Wonen in dit appartement betekent ook beschermd wonen. Dat begint al in de centrale entree, door het dubbele belsysteem met deurtelefooninstallatie is de veiligheid optimaal gewaarborgd. De hoofdtoegang alsmede de galerij wordt afgesloten en is te openen vanuit de appartementen. Luxe afwerkingniveau van de centrale hal en overige algemene ruimten. Lift met alarmeringssysteem naar het appartement. Op de begane grond bevindt zich nog een bij dit appartementrecht behorende berging. Achter het gebouw is voldoende parkeergelegenheid voor de bewoners.

INDELING WOONVERDIEPING

Entree - ca. 6 m2
Bij binnenkomst van de woning heeft u direct een goed beeld van de woning. De entree verleent toegang tot de keuken, het toilet, de woonkamer en de meterkast (voorzien van 3 groepen en 1 aardlekschakelaar). Vloer: tegels in gemêleerde kleurstelling. Wanden: spachtelputz in licht grijze kleurstellingen. Plafond: structuurverf in lichte kleurstelling.

Keuken - ca. 6,5 m2
De gesloten keuken is gelegen aan de galerijzijde van de woning. De keuken is uitgevoerd in licht gekleurde kastfronten gecombineerd met een kunststof grijs (graniet look) aanrechtblad. De diverse keukenkasten bieden u genoeg ruimte voor het bergen van al uw keukenspullen. In de keuken is de CV-ketel (Remeha WHB Avanta 28c, bouwjaar 2013) gerealiseerd. Deze is door de koof keurig weggewerkt. Vloer: tegels in gemêleerde kleurstelling. Wanden: tegelwerk in lichte kleurstellingen. Plafond: structuurverf in lichte kleurstelling.

Toilet - ca. 1,1 m2
Het gedeeltelijk betegelde toilet is voorzien van een zwevend toilet met fonteintje. Vloer: tegels in gemêleerde kleurstelling. Wanden: tegelwerk in lichte kleurstellingen. Plafond: structuurverf in lichte kleurstelling.

Woonkamer - ca. 24,7 m2
De royale woonkamer is door de grote raampartijen een heerlijk lichte ruimte. In de woonkamer is meer dan voldoende ruimte voor een zitgedeelte en een eetgedeelte. In de woonkamer is een vaste servieskast met veel bergruimte gecreëerd. Onder de trapopgang bevindt zich een ruime trapkast. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon met uniek uitzicht over Gorinchem. Het balkon is georiënteerd op het zuiden, dus u kunt hier optimaal genieten van de zonuren. Vloer: laminaat in kersenhout kleurstelling. Wanden: spachtelputz in licht grijze kleurstelling. Plafond: structuurverf in lichte kleurstelling.

INDELING SLAAPVERDIEPING

Overloop - ca. 4,1 m2
De overloop verleend toegang tot de twee slaapkamer en de badkamer. Vloer: vloerbedekking in blauwe kleurstelling. Wanden: spachtelputz in licht grijze kleurstelling. Plafond: structuurverf in lichte kleurstelling.

Slaapkamer 1 - ca. 16,7 m2
Deze royale (ouder)slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen. In deze slaapkamer is meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een ruim tweepersoonsbed en grote kast (losse kast gaat mee). De slaapkamer is voorzien van PTT/CAI aansluiting. Vloer: vloerbedekking in blauwe kleurstelling. Wanden: spachtelputz in licht grijze kleurstelling. Plafond: structuurverf in lichte kleurstelling.

Slaapkamer 2 - ca. 12,8 m2
Heerlijke ruime tweede slaapkamer die aan de voorzijde van de maisonnette is gelegen. Momenteel wordt deze slaapkamer gebruikt als kantoorruimte, maar het is goed mogelijk om hier een ruim tweepersoonsbed met kastenwand te plaatsen. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang toe het balkon met fenomenaal uitzicht over het platteland. Vloer: vloerbedekking in blauwe kleurstelling. Wanden: spachtelputz in licht grijze kleurstelling. Plafond: structuurverf in lichte kleurstelling.

Badkamer - ca. 7,7 m2
Door het weghalen van de oorspronkelijke bergruimte is een ruime badkamer gerealiseerd. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, ligbad, zwevend toilet, wastafel en een wasmachine- en droger aansluiting. Vloer: tegels in gemêleerde kleurstelling. Wanden: tegelwerk in gemêleerde kleurstellingen. Plafond: structuurverf in lichte kleurstelling.

ALGEMENE INFORMATIE

Servicekosten
De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt circa € 139,- per maand (exclusief gas, water en elektra). De kosten bestaan onder andere uit de glasverzekering/opstalverzekering, het onderhoudscontract van de CV-ketel en een perfecte dienstverlening ten aanzien van het schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimten, schilderwerk, liftonderhoud, gebruik elektra algemene ruimten, administratiekosten en het groenonderhoud. In juli 2014 is de buitenzijde van de maisonnette geschilderd.

Indicatie vaste lasten
• Gas en Elektra: € 90,- per maand
• Water: € 15,- per maand

Oplevering
In overleg

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem - Wieldraaierstraat 75

FIJN LICHT APPARTEMENT MET BALKON OP HET ZUIDEN!

Vraagprijs: €135.000 k.k. meer

Gorinchem - Weverstraat 795

Vraagprijs: €129.500 k.k. meer

Hardinxveld-Giessendam - Stationsdwarsstraat 2

Kom kijken en laat u verassen door dit sfeervolle instapklare ruime appartement nabij alle (winkel) voorzieningen en openbaar vervoer!

Vraagprijs: €150.000 k.k. meer

Gorinchem - Smedenweg 95

Vraagprijs: €129.500 k.k. meer

Gorinchem

Gorinchem - Smedenweg 83

Vanuit de woonkamer en balkon heeft u vrij uitzicht op een brede groenstrook!

Vraagprijs: €131.500 k.k. meer

Gorinchem

Op en top geheel opgeknapt! 3-kamer appartement met vrij uitzicht over groen en grasveld.

Gorinchem

GORINCHEM

Gorinchem

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]