menu ?

Gorinchem

Arkelstraat 120

Maisonnette

Vraagprijs: € 229.500,- k.k.


3 423 m³ 125 m²
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 1
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 2
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 3
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 4
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 5
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 6
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 7
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 8
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 9
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 10
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 11
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 12
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 13
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 14
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 15
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 16
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 17
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 18
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 19
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 20
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 21
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 22
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 23
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 24
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 25
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 26
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 27
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 28
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 29
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 30
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 31
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 32
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 48
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 49
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht 50

EIGEN PARKEERPLAATS EN BERGING IN DE PARKEERGARAGE!
Royale maisonnette stadswoning (bestaande uit 3 woonlagen) met een dakterras en balkon op het zuiden, gesitueerd aan de rand van het pittoreske, historische centrum. Het gaat hier om een appartement dat over drie woonlagen boven een kantoorruimte is gegroepeerd met zicht op de groene stadswal en de molen. Onder het gebouw bevinden zich een afsluitbare parkeergarage en een afzonderlijke fietsenberging. Een eengezinswoning op ‘hoog’ niveau is een betere benaming voor deze unieke maisonnette met maar liefst twee badkamers.

INDELING MAISONNETTE

Representatief hoofdentree
Aan de Arkelstraat is de hoofdentree bereikbaar voorzien van een beltableau met deurtelefoon-installatie en de postboxen. Toegangstrap en bordes naar 8 appartementen. De hoofdtoegang wordt afgesloten met een metalen hekwerk, te openen vanuit het appartement.

Entree – ca. 4.3 m²
Representatieve entree welke toegang verleent tot de woonkamer, het toilet en de meterkast (6 groepen + aardlekschakelaar). Vloer: laminaat. Wanden: granol. Plafond: spuitwerk.

Toilet – ca. 1,4 m²
Modern betegelde toiletruimte voorzien van een toilet en een fonteintje. Sanitair is van het merk Sphinx. Vloer: tegels, wit. Wanden: deels tegels, wit, deels spuitwerk. Plafond: spuitwerk.

Woonkamer – ca. 45 m²
Royale sfeervolle living met speelse vide, diepe provisiekast en openslaande deuren naar het terras, dat alles biedt om het u 365 dagen per jaar naar de zin te maken; een heerlijke woonomgeving in het centrum met alle voorzieningen binnen handbereik en aan de voorzijde uitzicht over het groen en de molen. Ruimte, licht, open structuur alsmede speelsheid is wat hier de boventoon voert. Doordat de keuken halverwege de ruimte is geplaatst wordt de woonkamer onderverdeeld in een eetkamer en een zitkamer. Aan de straatzijden vinden we de zitkamer met vide en open trap naar de 1e verdieping. Centraal in de ruimte vindt u de moderne inbouwkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de galerijzijde is de eetkamer met dubbele openslaande deuren naar het heerlijke terras op het zuiden. Via de open trap is de verdieping bereikbaar. Vloer: laminaat. Wanden: granol. Plafond: spuitwerk.

Keuken – ca. 5 m²
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer, is doch verscholen opgesteld en is voorzien van een crème kleurige keuken gecombineerd met een gemêleerd aanrechtblad. Deze keuken is van de volgende gemakken voorzien; 4-pits gaskookplaat; combioven; vaatwasmachine; koelkast; spoelunit en roestvrijstalen afzuigkap. De apparatuur is van het merk AEG. Diverse kasten en laden bieden veel opbergruimte. De achterwand is voorzien van witjes. Vloer: laminaat. Wanden: granol. Plafond: spuitwerk.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop - ca. 5.6 m²
Via de vaste trapopgang is de royale eerste verdieping bereikbaar. De overloop verleent toegang tot een tweetal slaapkamers, de moderne badkamer, een separate toiletruimte en de dichte trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: laminaat. Wanden: granol. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 1 - ca. 17.9 m²
Deze slaapkamer is gelegen aan de zuidzijde van de woning en is over de gehele breedte van het appartement gesitueerd. De kamer is zeer ruim opgesteld en gelegen op het zuiden.
Vloer: laminaat. Wanden: granol + behang. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 2 - ca. 14 m²
Deze tweede ruime vide slaapkamer is gelegen aan de noordzijde van de woning. De vide is rondom voorzien van dubbele beglazing. Vanuit deze kamer is een prachtig uitzicht over de molen en de groene omgeving. Vloer: laminaat. Wanden: granol + behang. Plafond: spuitwerk.

Separaat toilet – ca. 1 m²
Zeer praktisch is de aparte toiletruimte welke vanaf de overloop bereikbaar is.

Badkamer 1 - ca. 4.8 m²
De badkamer is voorzien van een ligbad met thermostaatkraan en handdouche, een douchecabine met thermostaatkraan en een wastafelmeubel met spiegelkast. Vloer: tegels, wit. Wanden: tegels, wit. Plafond: spuitwerk.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Overloop – ca. 5 m²
Via een dichte trap is de 2e verdieping bereikbaar welke uitkomt op de overloop. De overloop geeft toegang aan slaapkamer 3 met toilet, de tweede badkamer en de berging. Vloer: laminaat. Wanden: oranje behang. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 3 - ca. 15.5 m²
De derde slaapkamer is gesitueerd aan de zuidzijde van de woning en over de gehele breedte van de woning gesitueerd met twee deuren naar het zonnige dakterras. Van origine waren dit twee slaapkamers, nu 1 royale kamer. Tevens is vanuit deze slaapkamer het toilet bereikbaar.

Dakterras – ca. 6.4 m²
Heerlijk dakterras pal op het zuiden met leuk uitzicht over de binnenstad van Gorinchem en het kerkje van de Arkelstraat. Direct bereikbaar vanuit slaapkamer 3. Het balkonhek is uitgevoerd in verzinkt staal.

Toilet – ca. 1.2 m²
Deze toiletruimte is gesitueerd in slaapkamer 3 en voorzien van een toilet. Vloer: tegels, wit. Wanden: tegels, wit en granol. Plafond: spuitwerk.

Badkamer 2 – ca. 4 m²
Deze tweede badkamer is voorzien van een douchecabine met schuifdeur en een wastafel met spiegel. Vloer: tegels, wit. Wanden: grotendeels met tegels, wit. Plafond: spuitwerk.

Berging - technische ruimte - ca. 5.6 m²
Er is een aparte ruime berging waar de wasmachine-/ wasdrogeraansluiting en de opstelplaats van de combiketel, type HRE Intergas, bouwjaar april 2012 zijn gerealiseerd. Ook is hier de mechanische ventilatie unit aanwezig voor keuken, badkamer en toilet.

Servicekosten VvE
VvE Arkelstraat 110 t/m 128 en Walstraat 2-4 te Gorinchem. Maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren. Totaal € 200,00 euro per maand waarin de opstal, schoonmaak en alle onderhoud zit (zeer gezonde vereniging met goed onderhoudsmeerjarenplan). Kortom een actieve VvE die het appartement op topniveau houdt. Onlangs is het schilderwerk vernieuwd, de terrassen zullen worden opgeknapt en het dak wordt vernieuwd)

Parkeerplaats in de parkeergarage
Dit appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de garage. Vanaf de galerij is een trap met toegang naar de parkeergarage. De garage is voorzien van een elektrisch bedienbare garagedeur d.m.v. afstandbediening en er is een aparte loopdeur naar de Walstraat.

Fietsenberging – ca. 5.9 m²
Praktische fietsenberging in de parkeergarage.

Technische omschrijving
De kozijnen en ramen in de gevels zijn gemaakt van Dark Red Meranti.
De gevels zijn uitgevoerd als spouwmuur, met een binnenspouwblad van kalkzandsteen, een spouw waarin de isolatie en een buitenspouwblad van gevelsteen, in twee kleuren.
De woningscheidende muren zijn uitgevoerd in beton, dik 230 mm. De overige wanden zijn uitgevoerd in kalkzandsteenelementen.
De verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in beton, als systeemvloer type breedplaat met cementdekvloer.
Alle glasopeningen in de gevelkozijnen zijn voorzien van isolerend dubbel glas van ongelijke dikte volgens het zogenaamde droge beglazingssysteem (glas geplaatst met behulp van kunststof profielen zonder gebruik van kit).
De keuken, het toilet en de badkamer zijn middels betalen ventilatiekanalen aangesloten op een mechanische ventilatieunit (nabij de c.v. ketel).

Ligging
Wonen in het historische stadshart van Gorinchem heeft alleen maar voordelen: een unieke sfeer en alles, letterlijk, onder handbereik. Winkels, terrasjes, schouwburg, het NS-station, restaurants, bibliotheek, museum en havens voor plezierjachten. Een ligging die privacy, rust en veiligheid waarborgt, terwijl het centrum, natuur, cultuur en uitvalswegen nagenoeg om de hoek voor handen zijn. De grote steden Rotterdam, Utrecht, Breda en ’s Hertogenbosch liggen op minder dan 30 minuten autorijden van de stad verwijderd (A15 en A27 ).

Gorinchem
De historische vestingstad Gorinchem ligt in het groene hart van Nederland; Aan de rand van Zuid-Holland en op de grens van Noord-Brabant en Gelderland. Eeuwenlang was Gorinchem aangewezen op de waterwegen die de wijde omgeving beheersten. Nog steeds speelt het water hier een belangrijke rol. Twee prachtige jachthavens ontvangen jaarlijks vele pleziervaartuigen en watersporters uit binnen- en buitenland. De Merwede, Maas, Linge en het natuurreservaat de Biesbosch liggen dan ook allen in de directe omgeving.

Voorzieningen
U hoeft Gorinchem overigens helemaal niet uit om te genieten van grootsteedse voorzieningen. Winkels, scholen, medische centra en musea, Gorinchem heeft het allemaal. Er is een groot arsenaal aan sportvelden. Van atletiek tot honkbal en van waterpolo tot volleybal kunt u altijd bij een van de vele sportverenigingen terecht.

Oplevering
In overleg

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM

GORINCHEM

Gorinchem

Unieke plek aan de wandelboulevard! Op loopafstand van het centrum, vestingwal en het prachtige rivierenlandschap van “de Merwede”.

GORINCHEM

Papendrecht - Zonnebloemstraat 42

Vraagprijs: €218.950 k.k. meer

Gorinchem - Westwagenstraat 72

Twee balkons aanwezig, hartje binnenstad!

Vraagprijs: €229.000 k.k. meer

Gorinchem

Unieke locatie gelegen aan waterpartij en pal tegen de oude vestingwal!

Sleeuwijk

Gorinchem - Vest 7

FENOMENAAL IN DE AFWERKING!

Vraagprijs: €229.500 k.k. meer

VEEN

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]