menu ?

GORINCHEM

Dokter van Stratenweg 236

Maisonnette

Vraagprijs: € 135.000,- k.k.


2 250 m³ 83 m²
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht (voorbehoud) 1
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht (voorbehoud) 2
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht (voorbehoud) 3
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht (voorbehoud) 4
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht (voorbehoud) 5
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht (voorbehoud) 6
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht (voorbehoud) 7
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht (voorbehoud) 8
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht (voorbehoud) 9
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht (voorbehoud) 10
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht (voorbehoud) 11
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht (voorbehoud) 12
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht (voorbehoud) 13
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht (voorbehoud) 14
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht (voorbehoud) 15
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht (voorbehoud) 16
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht (voorbehoud) 17
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht (voorbehoud) 18
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht (voorbehoud) 19
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht (voorbehoud) 20
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht (voorbehoud) 21
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht (voorbehoud) 22
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht (voorbehoud) 23
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht (voorbehoud) 24

3-KAMER MAISONNETTE: IDEAAL VOOR STARTERS!

In-stap-klare 3-kamer maisonnette zeer royaal van afmeting met ruime balkons aan weerszijden, zodat men altijd zon, schaduw en uitzicht heeft. Het gaat hier om een appartement die over twee woonlagen is gegroepeerd en is gesitueerd op de derde en vierde verdieping. Ruimte, comfort en veiligheid verenigen zich binnen de voortreffelijke ambiance van het gewilde complex. De A27/A15 is op een steenworp afstand bereikbaar. Zodat van een snelle verbinding naar alle kanten sprake is. Tevens is het winkelcentrum Piazza en het stadspark op loopafstand bereikbaar. De maisonnette beschikt op de woonverdieping over een ruime woonkamer en een gesloten keuken. Op de slaapverdieping zijn 2 royale slaapkamers, een diepe bergkast en een badkamer te vinden. Op de begane grond van het complex is de fietsenberging te vinden en achter het gebouw is voldoende parkeerruimte voor de bewoners. Geheel voorzien van dubbele beglazing en stucwerk wandafwerking. Enthousiast geworden? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. U bent van harte uitgenodigd!

INDELING BEGANE GROND

Representatieve hoofdentree
Wonen in dit appartement betekent ook beschermd wonen. Dat begint al in de centrale entree, door het dubbele belsysteem met deurtelefooninstallatie is de veiligheid optimaal gewaarborgd. De hoofdtoegang alsmede de galerij wordt afgesloten en is te openen vanuit de appartementen. Luxe afwerkingniveau van de centrale hal en overige algemene ruimten. Lift met alarmeringssysteem naar het appartement. Op de begane grond bevindt zich nog een bij dit appartement behorende berging. Achter het gebouw is voldoende parkeergelegenheid voor de bewoners.

INDELING WOONVERDIEPING

Entree - ca. 6 m²
Ruime ontvangsthal met toegang tot de woonkamer, meterkast, toiletruimte, de keuken en trapopgang naar de verdieping. Meterkast voorzien van 4 groepen + 1 aardlekschakelaar. Vloer: laminaat. Wanden: behang en verf, kleurstelling: wit. Plafond: spuitwerk, kleurstelling: wit.

Toiletruimte - ca. 1,1 m²
Half betegelde toiletruimte voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Vloer: zeil. Wanden: tegels, kleurstelling: wit/ crème. Plafond: spuitwerk, kleurstelling: wit.

Keuken – ca. 6,5 m²
De keuken is uitgevoerd in crème kleurige kastfronten gecombineerd met een kunststof aanrechtblad in kersen kleur. Aan inbouwapparatuur beschikt de keuken over een; afzuigkap, 4- pits gaskookplaat. De diverse kasten veel ruimte voor het bergen van al uw keukenspullen. Vloer: laminaat. Wanden: half betegelt, kleurstelling: wit/ crème. Plafond: spuitwerk, kleurstelling: wit.

Woonkamer – ca. 24,7 m²
De woonkamer is heerlijk licht door de toepassing van grote raampartijen en deur naar het zonnige balkon. De kamer is praktisch ingedeeld, zodat er een zit- en een eetgedeelte gesitueerd kan worden. Voorzien van een diepe trapkast en een vaste servieskast. Vloer: laminaat. Wanden: behang en verf, kleurstelling: bruin. Plafond: spuitwerk, kleurstelling: wit.

INDELING SLAAPVERDIEPING

Overloop - ca. 7 m²
De overloop verleent toegang tot een tweetal slaapkamers, de badkamer en beschikt daarnaast over vaste kastruimte. Vloer: vloerbedekking: kleurstelling: blauw. Wanden: behang/ verf, kleurstelling: wit. Plafond: spuitwerk, kleurstelling: wit.

Slaapkamer 1 - ca. 12,4 m²
Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement. De ruimte heeft de beschikking over twee inbouwkasten en verleent toegang tot een tweede balkon. Vloer: laminaat. Wanden: verf, kleurstelling: blauw. Plafond: spuitwerk, kleurstelling: wit.

Slaapkamer 2 - ca. 13,2 m²
Deze ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Vloer: vloerbedekking, kleurstelling: grijs. Wanden: verf, kleurstelling: roze. Plafond: spuitwerk, kleurstelling: wit.

Badkamer - ca. 3,8 m²
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, een 2e staand toilet, een zwevend wastafelmeubel, aansluiting voor de wasmachine en de droger. Vloer: tegels, kleurstelling: wit/crème. Wanden: tegels, kleurstelling: wit/crème. Plafond: spuitwerk, kleurstelling: wit.

ALGEMEEN

Oplevering
In overleg

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM - Wieldraaierstraat 29

Vraagprijs: €125.000 k.k. meer

Gorinchem - Wieldraaierstraat 75

FIJN LICHT APPARTEMENT MET BALKON OP HET ZUIDEN!

Vraagprijs: €135.000 k.k. meer

Gorinchem - Weverstraat 795

Vraagprijs: €129.500 k.k. meer

Gorinchem - Smedenweg 95

Vraagprijs: €129.500 k.k. meer

Gorinchem

Gorinchem - Smedenweg 83

Vanuit de woonkamer en balkon heeft u vrij uitzicht op een brede groenstrook!

Vraagprijs: €131.500 k.k. meer

Gorinchem

Op en top geheel opgeknapt! 3-kamer appartement met vrij uitzicht over groen en grasveld.

Gorinchem

GORINCHEM

GORINCHEM

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]