menu ?

GORINCHEM

Rosmolensteeg 38

Maisonnette

Vraagprijs: € 119.500,- k.k.


2 240 m³ 82 m²
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 1
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 2
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 3
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 4
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 5
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 6
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 7
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 8
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 9
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 10

In het hart van de historische binnenstad van Gorinchem ligt deze perfect onderhouden driekamer maisonnette met balkon en berging. De maisonnette is verdeeld over de tweede en derde verdieping van het complex. De ligging van het appartement is ideaal te nomen. De woning is direct in het centrum gelegen met alle openbare voorzieningen in de nabijheid. De maisonnette is gelegen in de Arkelstraat, waar het rustig is. Wat een luxe voor de binnenstad! Enthousiast geworden? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging.

INDELING BEGANE GROND

Hoofdentree
Centrale entree met beltableau en postboxen. In deze entree is er ruimte voor het stallen van fietsen. Tevens verleent deze toegang middels een trapopgang toegang tot de woonverdieping.

INDELING TWEEDE (WOON)VERDIEPING

Hal
Via een stenen trapopgang vanaf de galerij komt u in de hal. De hal verleent toegang tot de woonkamer, de toiletruimte, de meterkast en de vaste trapopgang naar de slaapverdieping. Vloer: laminaat in kersen kleurstelling. Wanden: spachtelputz in lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

Toilet
De gedeeltelijk betegelde toiletruimte is voorzien een staand toilet en een fonteintje. Hier is ook de boiler gesitueerd. Vloer: tegels in lichte kleurstelling. Wanden: gedeeltelijk betegeld in lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

Woonkamer – ca. 25m² (incl. open keuken)
Royale woonkamer. De grote raampartijen zorgen ervoor dat dit een heerlijk lichte woonkamer is. De woonkamer geeft toegang meer tot de open keuken, tevens is er een ruime trapkast aanwezig. Vloer: laminaat in kersen kleurstelling. Wanden: spachtelputz in lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

Open keuken
Tussen de woonkamer en eetkamer vinden we de keuken. De keuken is uitgevoerd met licht beuken kastfronten gecombineerd met een kunststof aanrechtblad. De keuken is onder andere voorzien van diverse onder- en bovenkastjes en een spoelunit. Tevens is er diverse inbouwapparatuur aanwezig, zoals een 4 pits gaskookplaat en een afzuigkap. Bouwjaar keuken 2009. Vloer: laminaat in kersen kleurstelling. Wanden: spachtelputz in lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

Eetkamer – ca. 15m²
De eetkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Hier is voldoende ruimte voor een grote eettafel. Vloer: laminaat in kersen kleurstelling. Wanden: spachtelputz in lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

INDELING DERDE (SLAAP)VERDIEPING

Overloop
Via de trapopgang is de slaapverdieping bereikbaar. De overloop verleent toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. Vloer: laminaat in kersen kleurstelling. Wanden: spuitwerk in lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

Badkamer – ca. 5m²
De keurige badkamer is voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid, een wastafel, een toilet en de wasmachineaansluiting. Vloer: tegels in crème kleurstelling. Wanden: geheel betegeld in crème kleurstelling. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

Slaapkamer 1 – ca. 14m²
Ruime ouderslaapkamer die toegang verleent tot het balkon. Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Vloer: laminaat in kersen kleurstelling. Wanden: deels spuitwerk in lichte kleurstelling, deels behang in lichtblauwe kleurstelling. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

Slaapkamer 2 – ca. 13m²
Ruime slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer is voorzien van grote raampartijen, hierdoor betreft het een lichte kamer. Vloer: laminaat in kersen kleurstelling. Wanden: deels spuitwerk in lichte kleurstelling en deels behang in grijze kleurstelling. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

ALGEMEEN

Balkon – ca. 9m²
Het zonnige balkon is bereikbaar via slaapkamer 1. Het balkon is gelegen op het zuidwesten en hier is het na een drukke werkdag heerlijk onthaasten.

Fietsenberging
Op de eerste verdieping is een fietsenberging gelegen, hier is voldoende ruimte voor het opbergen van een aantal fietsen.

Oplevering
In overleg

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM - Wieldraaierstraat 29

Vraagprijs: €125.000 k.k. meer

Gorinchem

Gorinchem - Weverstraat 795

Vraagprijs: €129.500 k.k. meer

Gorinchem - Smedenweg 95

Vraagprijs: €129.500 k.k. meer

GORINCHEM

GORINCHEM

Gorinchem

Gorinchem - Kelenstraat 27

Vraagprijs: €119.000 k.k. meer

Gorinchem

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]