menu ?

Gorinchem

Merwedekanaal 86

Landhuis

Vraagprijs: € 525.000,- k.k.


2 450 m³ 3 282 m² 140 m²
 • Landhuis Gorinchem Te koop 1
 • Landhuis Gorinchem Te koop 2
 • Landhuis Gorinchem Te koop 3
 • Landhuis Gorinchem Te koop 4
 • Landhuis Gorinchem Te koop 5
 • Landhuis Gorinchem Te koop 6
 • Landhuis Gorinchem Te koop 7
 • Landhuis Gorinchem Te koop 8
 • Landhuis Gorinchem Te koop 9
 • Landhuis Gorinchem Te koop 10
 • Landhuis Gorinchem Te koop 11
 • Landhuis Gorinchem Te koop 12
 • Landhuis Gorinchem Te koop 13
 • Landhuis Gorinchem Te koop 14
 • Landhuis Gorinchem Te koop 15
 • Landhuis Gorinchem Te koop 16
 • Landhuis Gorinchem Te koop 17
 • Landhuis Gorinchem Te koop 18
 • Landhuis Gorinchem Te koop 19
 • Landhuis Gorinchem Te koop 20
 • Landhuis Gorinchem Te koop 21
 • Landhuis Gorinchem Te koop 22
 • Landhuis Gorinchem Te koop 23
 • Landhuis Gorinchem Te koop 24
 • Landhuis Gorinchem Te koop 25
 • Landhuis Gorinchem Te koop 26
 • Landhuis Gorinchem Te koop 27

Vrij wonen aan de rand van de stad met vrij uitzicht over het “Merwedekanaal”. Het traditionele ‘beneden wonen en boven slapen’ is in deze woning omgedraaid om optimaal uitzicht te bieden over het landschap. Deze in 1975 gebouwde, eenvoudige, woning is gelegen op een fraaie locatie met zicht op het “Merwedekanaal”.
De woning is een unicum, voor paardenliefhebbers, want met maar liefst 10 paardenboxen en o.a. een rijbak, stapmolen, ruime poetsplaats, schuren, paddock en parkeerruimte op verhard terrein zijn er voldoende mogelijkheden voor het houden en of trainen van paarden. Tevens is er een gastenverblijf met badkamer aanwezig. Het Merwedekanaal is een geliefde plek om te wonen. De woning ligt op een heerlijk groot perceel en kijkt aan de voorzijde vrij uit over het kanaal. De woning is met de auto te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid. Dit huis koopt u niet uit oogpunt van de ‘top in luxe wonen’. Voor de nieuwe eigenaar zal de grootte van het perceel, van maar liefst 3.282 m², net als de locatie echter absoluut doorslaggevend zijn. Daarna is er alle keus dit woonhuis zo te bewonen, het aan te passen aan de woonwensen die voor u belangrijk zijn of volledige nieuwbouw van uw droomhuis. Het is een afweging die u zelf zult maken.

INDELING BEGANE GROND

Hal – ca. 3.66 m²
Deze entree verleent toegang tot de bijkeuken. Daarnaast is er plaats voor de meterkast en het toilet. Via een toogverbinding is de verkeersruimte/hal bereikbaar naar het slaapgedeelte. Vloer: plavuizen in een beige kleurstelling, wanden: houten delen white wash, plafond: gipsplaten.

Toilet – ca. 1.60 m²
Keurige toiletruimte uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Voorzien van een toilet en een fonteintje.
Ventilatie door middel van een raam in de zuid gevel. Vloer: plavuizen in een beige kleurstelling, wanden: houten delen white wash, plafond: gipsplaten.

Bijkeuken – ca. 7.85 m²
Praktische betegelde bijkeuken tevens achter uitgang. Voorzien van een keukenblok en witgoedaansluitingen.

Hal/verkeerruimte – ca. 8 m²
Deze ruimte geeft toegang aan de badkamer, twee slaapkamers en de open trapopgang naar de woonverdieping.

Badkamer – ca. 6.10 m²
De badkamer is eenvoudig uitgevoerd en voorzien van een bad met douche en wastafel met ombouwmeubel alsmede een venster.

Slaapkamer 1 – ca. 15.05 m²
Deze kamer is gesitueerd aan de westzijde van de woning en voorzien van twee lichtramen. Vloer: vinyl traanplaat, wanden: schoon metselwerk wit gesausd, plafond: gipsplaten.

Slaapkamer 2 – ca. 10.06 m²
De tweede slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van een lichtraam in de oostgevel. Vloer: vinyl in een blauwe kleurstelling, wanden: deels schoon metselwerk en deels stucwerk wit gesausd, plafond: gipsplaten.

INDELING 1E VERDIEPING

Woonkamer – ca. 53 m²
Via vaste trap is de woningdiepe grote woonkamer bereikbaar met fraai uitzicht op het kanaal en via de schuifpui is er toegang tot het dakterras op het westen (9.6 m²). Verder is er een diepe berging aanwezig. De open keuken is voorzien van een hoekopstelling in lichte stijl met diverse apparatuur. Tevens is er toegang middels een vlizotrap tot de bergvliering. Aan de achterzijde is een tweede balkon aanwezig van ca. 7 m², gesitueerd op het oosten met trap naar de tuin. Vloer: zwart/wit geblokt vinyl, wanden: deels houten delen, deels stucwerk, plafond: stucwerk.

Rondom de woning
Het terrein is ingericht voor het houden van paarden en voorzien van 10 stallen, stapmolen, wasplaats, zadelkamer, grote schuur/garage, rijbak en paddock. De kavel meet ca. 75 m x 43.76 m en is gelegen op het oosten. Tevens is er voldoende parkeerruimte op eigen (verhard) terrein en er is een deel ingericht als siertuin met hoge bomen. Ook de voortuin is heerlijk royaal en voorzien van een gazon en prachtige bomen. Dan is er nog een zelfstandig gastenverblijf aanwezig met badkamer. Kavelgrootte 3.282 m². Aanvullend wordt er aan de achterzijde een grondstrook gehuurd van de gemeente ca. 600 m². De voortuin is voorzien van een gazon met bomen grenzend aan een sloot.
Woonwensen die voor u belangrijk zijn
Dit huis koopt u niet uit oogpunt van de ‘top in luxe wonen’. Het huis is gebouwd in 1975. Voor de nieuwe eigenaar zal de grootte van het perceel, van maar liefst 3.282 m², net als de locatie echter absoluut doorslaggevend zijn. Daarna is er alle keus dit woonhuis zo te bewonen, het aan te passen aan de woonwensen die voor u belangrijk zijn of volledige nieuwbouw van uw droomhuis. Het is een afweging die u zelf zult maken. Voor ondernemers op bedrijventerrein “Papland” kan dit een ideale locatie zijn om dicht bij het bedrijf te gaan wonen.

Vergezichten en gelijk centraal
De definitie van mooi wonen is voor iedereen anders. Bent u op zoek is naar een plek waar rust, ruimte en vergezichten worden gecombineerd met alledaagse voorzieningen in de buurt? Naar een plek op een steenworp van het centrum van Gorinchem, bedrijventerrein “Papland” en op luttele kilometers afstand van verschillende snelwegen? En naar een locatie die zich wellicht onderscheidt van alle eerdere locaties die u heeft gezien of overwogen? Dan nodigen wij u graag uit voor een rondleiding.

Ligging
Gorinchem is een stad met een rijk historisch verleden wat u onder andere nog terug kunt vinden in de vestingwal met zijn bastions uit de 16e eeuw, het voormalige stadhuis met de bijbehorende pittoreske markt en natuurlijk de vele karakteristieke straatjes en steegjes. Gorinchem heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een stad met allure en telt momenteel meer dan 35.000 inwoners. Met zowel aansluitingen op de A15 als de A27 zijn grote steden, zoals Utrecht, Rotterdam en Breda gemakkelijk bereikbaar. In Gorinchem vindt u de alledaagse voorzieningen als supermarkten, basisscholen, middelbare scholen, uitgaansgelegenheden en diverse winkels. Het centrum van Gorinchem ligt op loopafstand van de woning. Alle scholen zijn binnen 3 km afstand bereikbaar. Het Merwedekanaal werd ruim een eeuw geleden aangelegd om de scheepvaart een goede en snelle verbinding te bieden tussen Amsterdam, Utrecht en de Boven-Merwede. Het kanaal is nog steeds een belangrijke verbinding tussen Zuidwest-, Midden- en Noord-Nederland. Elk jaar varen ongeveer 15.000 recreatievaartuigen en 7000 binnenvaartschepen door het Merwedekanaal. Wie hier vaart kan genieten van het prachtige landschap dat deel uit maakt van het groene hart. Het Merwedekanaal is een geliefde plek om te wonen. De woning ligt op een heerlijk groot perceel en kijkt aan de voorzijde vrij uit over het kanaal. De woning is met de auto te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid.

Oplevering
In overleg

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Spijk - Zuiderlingedijk 40

"Dit huis leeft met de seizoenen mee en dat geeft een permanent vakantiegevoel”. Buitengevels recent opnieuw gevoegd!

Vraagprijs: €575.000 k.k. meer

Gorinchem

Gorinchem

Werkendam - Wilgenlaan 55

MOOIE HOEKKAVEL!

Vraagprijs: €479.000 k.k. meer

Herwijnen

Werkendam

Rijswijk NB - Slagboomstraat 4

€495.000 k.k. meer

WERKENDAM - Sasdijk 73

Superlocatie aan de rivier "de Merwede"

Vraagprijs: €575.000 k.k. meer

Werkendam - Sasdijk 77 D

Vraagprijs: €575.000 k.k. meer

Schelluinen

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]