menu ?

Werkendam

Burchtstraat 31

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 259.000,- k.k.


4 500 m³ 223 m² 137 m²
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 1
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 2
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 3
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 4
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 5
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 6
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 7
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 8
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 9
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 10
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 11
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 12
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 13
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 14
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 15
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 16
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 17
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 18
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 19
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 20
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 21
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 22
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 23
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 24
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 25
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 26
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 27
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 28
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 29
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 30
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 31
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 48
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 49
 • Eengezinswoning Werkendam Verkocht 50

Wauw… wat is deze twee-onder-één-kapwoning met garage mooi verbouwd en uitgebouwd! MODERN - LUXE - IN 2012 COMPLEET VERBOUWD - KANTOOR – GARAGE – GROTE BIJKEUKEN - LUXE KEUKEN EN SANITAIR - 4 SLAAPKAMERS – DUBBELE BEGLAZING – STRAKKE WANDEN, PLAFONDS EN VLOEREN – CENTRAAL STOFZUIGSYSTEEM ETC. Dit zijn de kernwoorden van dit fraaie instapklare woonhuis. De woning is heerlijk ruim en gelegen in een rustige- en kindvriendelijke omgeving, vlakbij alle voorzieningen en het centrum. Aan de voorzijde van de woning is alleen sprake van bestemmingsverkeer. Kortom: een comfortabele 2/1 kap woning met 4 slaapkamers voor degene die op zoek is naar ruimte, sfeer en alle voorzieningen binnen handbereik wil!

In-stap-klaar woongenot! De eerste indruk aan de voorzijde toont een bescheiden maar zeer charmante hoek twee-onder-één-kapwoning met binnendoor bereikbare garage en kantoorruime aan huis. Eenmaal binnen wordt de bezoeker verrast door een compleet verbouwd woonhuis. Deze woning is recent compleet verbouwd en verkeert dus nog in nieuwstaat. Tussen de garage en het woonhuis zijn een kantoor en bijkeuken gebouwd, welke binnendoor bereikbaar zijn. Aan de achterzijde op de zolderverdieping is een dakkapel gebouwd die geheel aansluit op de architectuur van het oorspronkelijke huis. De afwerking is superieur o.a. nieuwe keuken met Amerikaanse koelkast, nieuwe badkamer en toilet, strakke stucwanden en dito plafonds, nieuwe elektra en er is een stofzuigsysteem. Stijlvol en echt stap voor stap mooi vormgegeven. Wie wil genieten van het leven, kan eigenlijk niet om deze verbouwde, karakteristieke twee-onder-één-kapwoning heen. Zeer veel privacy aan de zijkant is een heerlijke tuin/terras (zuidwesten) gerealiseerd. Kortom: Een pareltje van een woning!

De boven en onderstaande tekst dekt de lading van de werkelijkheid niet, u kunt dit echt uitsluitend beoordelen door een bezichtiging te plannen. Zien is kopen!

INDELING BEGANE GROND

Hal – ca. 5.2 m²
Aan de voorzijde van de woning prijkt de originele voordeur. Laten we een kijkje achter deze deur gaan nemen. Binnenshuis ligt er in het verlengde van de voordeur een gang met toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping, de woonkamer, een trap-/kelderkast en de toiletruimte. Daarnaast is er plaats voor de compleet vernieuwde meterkast met meer dan voldoende groepen en aardlekschakelaar en er is een alarmsysteem aanwezig. Vloer: laminaat in brede eiken delen. Wanden: spuitwerk. Plafond: spuitwerk + inbouwspots.

Toilet – ca. 1.3 m²
Deze keurige vernieuwde (2012) toiletruimte is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Deze ruimte is voorzien van een zwevend toilet. Vloer: tegels in een lichte kleurstelling. Wanden: sfeervolle witte tegels, 1 wand achter het toilet grijze tegels. Plafond: Friese witjes. Plafond: steigerhouten delen + inbouwspots.

Woonkamer – ca. 38.6 m² (inclusief open keuken)
De woonkamer is zeer sfeervol en biedt talloze mogelijkheden voor een inrichting passend bij uw wensen. Dankzij de diverse ramen en zijramen wordt deze huiskamer rijkelijk voorzien van daglicht, zo is er overal zicht naar buiten. Let u tot slot op de goed gekozen afwerkingen van vloeren, wanden en het plafond. De woonkamer staat in half open verbinding met de keuken. Vloer: laminaat in brede eiken delen. Wanden: spuitwerk. Plafond: spuitwerk + inbouwspots 10 stuks.

Half open keuken - ca. 8.6 m²
Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar. De keuken is in 2012 geplaatst en heeft een L-vormige opstelling in een strakke stijl (grijze kastfronten) met een licht werkblad. De keukenapparatuur omvat een geweldig kooktoestel met 5 pitten inclusief wokbrander en een horeca afzuigkap met een scoop (unit die ideaal te gebruiken is voor het warmhouden van gerechten), een combioven, een vaatwasmachine en een stoere roestvrijstalen Amerikaanse koel-/vrieskast (Profile) met waterdispenser, ijsblokjes. Vloer: laminaat in brede eiken delen. Wanden: spuitwerk. Plafond: spuitwerk + inbouwspots.

Bijkeuken – ca. 11.3 m²
Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken bereikbaar met inbouwkast met aansluitingen voor de was-/droogapparatuur en garderoberuimte. Vanuit de bijkeuken is het kantoor bereikbaar alsmede een deur naar de tuin. Vloer: tegels in een lichte kleurstelling. Wanden: spuitwerk. Plafond: spuitwerk + inbouwspots.

Kantoor – ca. 9.4 m²
Een prachtige kantoor-/praktijkruimte met pantry en toegang tot de multifunctionele garage/berging. Vloer: tegels in een lichte kleurstelling. Wanden: spuitwerk. Plafond: spuitwerk + inbouwspots.

Garage – ca. 11.7 m²
Praktische multifunctionele ruimte/garage met openslaande dubbele deuren, zijramen, vide en zolderberging. Tevens is er een technische ruimte (kast) met opstelplaats van de c.v. combiketel, type Remeha Calenta, bouwjaar circa 2012 en de waterontharderinstallatie. Ook de centrale stofzuiginstallatie (motor) heeft hier een plaats gekregen. Verder is hier een schuifdeur met direct toegang tot het kantoor en de woning. Er is een sloophouten zitgedeelte en bar met koelkast gemaakt, leuke ruimte voor het houden van een feestje. Vloer: tegels in een lichte kleurstelling. Wanden: deels lambrisering van sloophout en stucwerk. Plafond: spuitwerk + inbouwspots

INDELING 1E VERDIEPING

Overloop – ca. 6.5 m²
Via de trappartij vanuit de hal komt u uit op de overloop van de verdieping. Deze overloop verleent toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer. Vloer: tapijt in een donkere kleurstelling. Wanden: spuitwerk. Plafond: spuitwerk + inbouwspots.

Slaapkamer 1 – ca. 13.4 m²
Deze ruime (ouder)slaapkamer met airco is gesitueerd aan de achterzijde van de woning met deur naar het dakterras. Vloer: tapijt in een donkere kleurstelling. Wanden: spuitwerk. Plafond: spuitwerk + inbouwspots.

Dakterras – ca. 7.9 m²
Het dakterras is vanuit slaapkamer 1 bereikbaar en voorzien van vlonder planken.

Slaapkamer 2 – ca. 10.6 m²
Deze slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en voorzien van een inbouwkast. Vloer: tapijt in een donkere kleurstelling. Wanden: spuitwerk. Plafond: spuitwerk + inbouwspots.

Slaap-/kastenkamer 3 – ca. 3.8 m²
Kamer voor hobby, werk, kast of eventueel als slaapkamer. Deze slaapkamer is eveneens gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Vloer: tapijt in een donkere kleurstelling. Wanden: spuitwerk. Plafond: spuitwerk + inbouwspots.

Badkamer – ca. 6.00 m²
De sfeervolle badkamer uit 2012 beschikt over een kwartronde stoomdouche-/badcabine met whirlpool combinatie. De cabine is voorzien van ingebouwde body jets, radio, verlichting en een luidspreker welke te gebruiken zijn tijdens het douchen. Verder is er een wastafelmeubel met twee waskommen, spiegel en mengkraan, een tweede zwevend toilet en een design radiator. Vloer: tegels in een lichte kleurstelling. Wanden: sfeervolle witte tegels. Plafond: spuitwerk + inbouwspots.

INDELING 2E VERDIEPING

Overloop – ca. 4.1 m²
Via een vaste rechte trap met donker tapijt is de overloop bereikbaar. De overloop geeft toegang tot de slaapkamer. Achter de knieschotten is bergruimte gecreëerd met louvredeurtjes. Vloer: tapijt in een donkere kleurstelling. Wanden: spuitwerk. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 4 – ca. 16.00 m²
Deze kamer heeft een vloeroppervlakte van circa 16 m² en meet circa 4.00 m x 4.00 m. Deze ruimte is voorzien van een prachtige dakkapel en bergruimte achter de knieschotten. Vloer: tapijt in een donkere kleurstelling. Wanden: spuitwerk. Plafond: spuitwerk + inbouwspots.

Rondom de woning
Aan de voorzijde treffen we een bestraat pad richting de voordeur. De voortuin is een representatieve ruimte voorzien van grijs grind, meerpalen en als afscheiding is een lage schutting geplaatst. Aan de westzijde is de garage bereikbaar met oprit. Er is hier voldoende plaats om de auto te parkeren op eigen terrein. Aan de westzijde is een heerlijke zonnige en privacy biedende tuin aanwezig geheel omheind door schuttingen en ingericht met grijs grind en tegels. Ter hoogte van de bijkeuken is een overkapping geplaatst. De erf afscheiding bestaat uit houten schuttingen, u zit er volledig vrij. De totale afmeting van de kavel meet ca. 18,58 meter diep en 12 meter breed.

ALGEMEEN

Isolatie
De woning is compleet geïsoleerd, dak en spouwmuren + isolatie. De verdiepingsvloeren zijn van hout. Mechanische ventilatie, elektra (9 groepen), riolering vernieuwd. De woning is van 2011-2012 tot heden compleet luxe verbouwd en vernieuwd en geheel voorzien van dubbele beglazing. Schilderwerk buitenom 2014.

Extra’s
-centraal stofzuigsysteem
-waterontharder
-airco
-deels vloerverwarming
-Amerikaanse koel-/vrieskast

Zonneschermen en rolluik
De begane grond is voorzien van elektrisch bedienbare zonneschermen en een rolluik.

Ligging
Dit aanbod maakt zijn entree op een van de meest vooraanstaande plaatsen in het dorp, waarbij het centrum met een hoog voorzieningenniveau zich op loopafstand van de woning bevind. Het geheel is gelegen nabij het centrum maar de omgeving is toch rustig. De woning zelf grenst aan een autoluwe straat met alleen bestemmingsverkeer. Het geheel ligt op enkele autominuten vanaf de A27 en A15. Landelijk gezien zéér centraal. In het dorp vindt u alle voorzieningen om er plezierig te kunnen wonen: scholen, kerken, winkels, natuur, jachthaven, sportclubs, horeca, verenigingen, uiterwaarden, voet/fietsveer naar Gorinchem, etc... Alles dichtbij. Kortom: een fantastische plek nabij alle (winkel) voorzieningen.

Oplevering
In overleg

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem - Wijnkoperstraat 383

Een buitenkans. Nu in prijs verlaagd en hierdoor is dit een ongekende lage vraagprijs voor een vorstelijk woonhuis van 564 m³.

Vraagprijs: €275.000 k.k. meer

Geertruidenberg - Walgang 15

Geweldig vrij uitzicht en groot zonnig dakterras op woonniveau!

Vraagprijs: €269.500 k.k. meer

Gorinchem

Unieke locatie gelegen aan waterpartij en pal tegen de oude vestingwal!

Giessenburg

Hoekwoning met uitgebouwde erker. Garagebox optioneel te koop koopsom € 20.000,-- k.k.

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]