menu ?

Sliedrecht

't Orleans 12

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 218.500,- k.k.


3 324 m³ 140 m² 94 m²

De woning heeft een gunstige rustige ligging met vrij uitzicht over een plantsoen!

 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 1
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 2
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 3
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 4
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 5
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 6
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 7
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 8
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 9
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 10
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 11
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 12
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 13
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 14
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 15
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 16
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 17
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 18
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 19
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 20
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 21
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 22
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 23
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 24
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 25
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 26
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 27
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 28
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 29
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 30
 • Eengezinswoning Sliedrecht Verkocht 31

Op een schilderachtige groene locatie langs een autoluwe straat met uitzicht op een idyllisch plantsoentje met waterpartij en knotwilgen staat deze zeer charmante en werkelijk tot in de puntjes onderhouden eengezinswoning. EEN TOPPER, zo mooi afgewerkt komen we woningen werkelijk weinig tegen! Mooi, sfeervol én instap klaar! Wij bieden de woning aan ’t Orleans te koop aan en u kunt er zo in! De woning is voorzien van een tuingerichte woonkamer, een half open keuken, badkamer, 3 slaapkamers, een grote zolderverdieping (4e slaapkamer mogelijk), een voortuin met eigen parkeerplaats en een fantastische 11 meter diepe zonnige achtertuin. Kant en klaar dus verhuizen maar! Enthousiast geworden? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

INDELING BEGANE GROND

Entree – ca. 3.4 m²
Parkeren op eigen terrein. Bij binnenkomst heeft u direct een goed beeld van deze keurig verzorgde woning. De entree met droogloopmat verleent toegang tot het toilet, de meterkast (voorzien van 4 groepen en 1 aardlekschakelaar), de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vloer: PVC vloer, eiken naturel. Wanden: behang, sauswerk, beige. Plafond: spuitwerk.

Toilet – ca. 1.19 m²
De nette toiletruimte is voorzien van een staand toilet met een fonteintje. Vanuit het toilet is een installatiekast bereikbaar met opstelplaats van de combiketel, type Remeha, bouwjaar 2012, de mechanische ventilatie en warmte-terugwin unit. Vloer: vloer tegels in een crème kleurstelling. Wanden: geheel betegeld in een zacht grijze kleurstelling. Plafond: kunststof.

Woonkamer – ca. 27 m²
De woning beschikt over ruime leefruimtes die u het beste kunt inschatten door ze te ervaren, de woonkamer krijgt door de raampartijen veel licht binnen en u heeft geen last van inkijk. De woonkamer is een zeer lichte ruimte door de grote raampartijen en de tuindeur (hordeur), hier is het heerlijk vertoeven. De woonkamer staat in een halfopen verbinding met de aan de voorzijde van de woning gelegen keukenruimte. In deze kamer is een ruime trapkast aanwezig, met voldoende bergruimte. Vloer: PVC vloer, eiken naturel. Wanden: structuur behang met lambrisering effect in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk.

Keuken – ca. 8.6 m²
De halfopen keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. De uitstraling van deze strak landelijke hoekkeuken zal de liefhebber van de landelijke stijl zeker bevallen. De keukenopstelling is uitgevoerd met lichte crèmekleurige kastfronten, gecombineerd met een zwart granieten aanrechtblad, rustieke opengewerkte grepen en wit betegelde (witjes) achterwand. De keuken is voorzien van diverse apparatuur o.a. een combioven, vaatwasmachine, koelkast, vriezer (3 laden), 4-pits gascomfort en een afzuigkap (apparatuur is van het merk Pelgrim en Whirlpool). De kastjes zorgen voor voldoende bergruimte. Vanuit de keuken heeft u een prachtig uitzicht op de voorgelegen woonomgeving op een levend schilderij met veel groen, water en mooie knotwilgen. Vloer: PVC vloer, eiken naturel. Wanden: structuur behang met lambrisering effect in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop – ca. 3 m²
De overloop verleent toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: laminaat. Wanden: granol. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 1 – ca. 11.5 m²
De (ouder)slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning met groot Velux dakraam. Door het grote Velux dakraam (recent voorzien van Velux plisségordijn + zonwering + verduistering) is dit een heerlijk lichte slaapkamer. Vloer: laminaat. Wanden: behang, lichtblauw. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 2 – ca. 8.3 m²
Deze tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een lichtraam (verhuisraam) in de voorgevel. Vloer: laminaat. Wanden: deels granol, deels mooi behang. Plafond: spuitwerk. Het lichtdoorlatende crème rolgordijn blijft achter.

Slaapkamer 3 – ca. 6.6 m²
Deze derde kleinere slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een Velux dakraam (recent voorzien van Velux plisségordijn + zonwering + verduistering) is dit een heerlijk lichte slaapkamer. Vloer: laminaat. Wanden: deels behang, deels sauswerk. Plafond: spuitwerk.

Badkamer – ca. 4.4 m²
De keurige en frisse badkamer is voorzien van een ligbad met douche en thermostaatkraan, een tweede zwevend toilet en een badkamermeubel met spiegel en verlichting. Mechanische ventilatie. Vloer: vloertegels in een antraciet kleurstelling. Wanden: geheel betegeld in een licht grijze kleurstelling met decor tegels. Plafond: spuitwerk. De nieuwe luxaflex blijft achter.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Riante open zolder verdieping / slaapkamer 4 – ca. 15 m²
Via de vaste trapopgang is de tweede verdieping bereikbaar. Een geweldige open ruimte waar met gemak een vierde slaapkamer van gemaakt kan worden met een afmeting 5.80 m x 5.17 m. Deze ruime kamer is voorzien van een Velux dakraam(inclusief verduisterend rolgordijn en zonwerend rolgordijn). Aan beide zijden is er bergruimte achter de knieschotten gecreëerd alsmede een insteekzoldertje gemaakt voor extra bergruimte. Tevens is hier aanwezig; de aansluiting voor de wasmachine. Vloer: vloerbedekking, blauw. Wanden: behang en verfwerk. Plafond: behang.

ALGEMEEN

Achtertuin
De totale kavel meet circa 25.92 m x 5.40 m breed. De sfeervolle achtertuin is circa 11 meter diep en gesitueerd op het zonnige zuidoosten, is nagenoeg onderhoudsvrij ingericht met sierbestrating en enkele perken met buxus en diverse planten en boom op stam. Het waterornament zorgt voor een zeer levendige en sfeervol element in deze tuin. De erf afscheiding bestaat uit houten schuttingen. Tevens is er een achterom aanwezig met afgesloten poort naar de brandgang. Achter in de tuin is een stenen fietsenberging. De tuin is zo ontworpen dat de schaarse vrije tijd kan dan worden besteed aan het genieten van de tuin en het buitenleven in plaats van het onderhouden ervan.

Voortuin – parkeren op eigen terrein
De voortuin (5.50 m x 5.40 m) is gelegen op het westen en voorzien van sierbestrating met mogelijkheid voor het parkeren op eigen erf.

Berging - ca. 6 m²
Achter in de tuin is een (fietsen) berging gesitueerd met een afmeting van 3 x 2 m.

Omgeving
De woning ligt in een rustige straat waar alleen bestemmingsverkeer komt. De woning is gebouwd aan de oostkant van Sliedrecht vlakbij de Rivierdijk en in de directe omgeving vindt u diverse openbare voorzieningen als scholen, winkels, supermarkt, centrum, openbaar vervoer en uitvalswegen.

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

Fundering
De woning is gefundeerd op betonnen heipalen.

Begane grondvloer
De begane grondvloer van de woning is een betonnen systeemvloer in geïsoleerde uitvoering. De vloeren van de verdieping en zolder zijn van gewapend betonnen vloeren.
De vloer van de berging is van prefab beton.

Bouwmuren
De dragende wanden zijn van beton, dik 23 cm, resp. 17 cm. t.p.v. de kopgevel. De langsgevels van de woningen zijn voorzien van binnenspouw elementen voorzien van 90 mm isolatie materiaal.

Binnenwanden
De niet dragende binnenscheidingswanden bestaat uit een droogwandsysteem voorzien van metalen regelwerk waarop 12,5 mm gipsplaten is aangebracht.

Binnenkozijnen en –deuren
De binnenkozijnen zijn plaatstalen montagekozijnen zonder bovenlichten. De binnendeuren zijn uitgevoerd als vlakke beige opdekdeuren met houtstructuur. De binnenkozijnen zijn van plaatstaal

Gevelkozijnen
De kozijnen en ramen in de gevels zijn gemaakt van dark red meranti.

Isolatie voorzieningen
Toepassing van hoogwaardige isolatie voor beneden vloer, wanden en dakconstructie. De begane grondvloer is voorzien van ca. 6 cm isolatie, de dakconstructie van ca. 14 cm, de langsgevels ca. 9 cm en de kopgevels van ca. 10 cm isolatie.

Dubbele beglazing
Alle glasopeningen in de gevelkozijnen inclusief de bewegende delen, behoudens de bergingsdeur, zijn voorzien van isolerend dubbel glas

Mechanische ventilatie en warmte-terugwinning
Warmte-terugwinning door een warmtewisselaar in het ventilatiesysteem, zodat de woning bijzonder energie efficiënt is. In de installatiekast is de ventilatie en warmte-terugwin unit. Lucht wordt afgezogen in de badkamer, keuken, toilet en woonkamer, door de kruisstroomwisselaar geleid en naar buiten afgevoerd. Verse buitenlucht wordt door de ventilator unit aangezogen via de kruisstroomwisselaar. De mechanische afzuiging is voorzien van een 2-standen schakelaar, welke bediend wordt vanuit de keuken.

Trappen
De trappen zijn uitgevoerd van vurenhout.

Inbraakpreventief hang- en sluitwerk
De draai-kiep ramen zijn uitgerust met draai-kiep beslag. De voor- en achterdeur van de woning is voorzien van een driepuntssluiting. Alle buitendeuren zijn voorzien van gelijksluitende cilindersloten.

Rolluiken
De voorzijde van de woning is voorzien van rolluiken.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM

Papendrecht

Spijk

Hardinxveld-Giessendam

Gorinchem

Twee balkons aanwezig, hartje binnenstad!

Sleeuwijk - Waterlinie 169 1

Koopprijs: €239.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 2

Koopprijs: €223.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 3

Koopprijs: €223.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 4

Koopprijs: €223.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 5

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]