menu ?

SLEEUWIJK

Munnikenland 63

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 375.000,- k.k.


4 630 m³ 315 m² 169 m²
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 1
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 2
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 3
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 4
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 5
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 6
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 7
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 8
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 9
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 10
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 11
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 12
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 13
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 14
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 15
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 16
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 17
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 18
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 19
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 20
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 21
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 22
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 23
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 24
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 25
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 26
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 27
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 28
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 29
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 30
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 48
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 49
 • Eengezinswoning SLEEUWIJK Verkocht 50

RUIME CHARME! Reusachtige, jonge, keurig onderhouden twee-onder-één-kap-woning met 4 grote slaapkamers (5 mogelijk), een study, een oprit, een garage (thans omgebouwd tot bijkeuken en berging) en een fraai aangelegde onderhoudsvrije achtertuin.Naast de aanzienlijke inhoudsmaat heeft dit aanbod ook de beschikking over een prachtig aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin en eigen oprit voor meerdere auto’s. Het is gebouwd in 2004 en dat betekend dat het huis voldoet aan veel hedendaagse eisen op het gebied van veiligheid en isolatie. De goede isolatie en het gebruik van een zonneboiler is energie besparend en dat zal u merken in de maandelijkse lasten. Het is een plezierig en ruim opgezet huis op een schitterende locatie in Sleeuwijk. Op kleine afstand vindt u alles wat u dagelijks nodig heeft: winkels, scholen, verenigingen, sportclubs etc. Ook kunt u heerlijk wandelen in de uiterwaarden of even aan een strandje langs de Merwede zitten. De A27 en A15 zijn met 5 minuten bereikbaar. Deze woning heeft alle ruimte om ieders hart te veroveren.

INDELING BEGANE GROND

Hal – ca. 8 m²
Deze entree met droogloopmat verleent toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. Daarnaast is er plaats voor de meterkast (7 groepen en 1 aardlekschakelaar), garderoberuimte en het toilet. Vloer: vloertegels gecombineerd met vloerverwarming, kleurstelling beige. Wanden: spachtelputz, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Toilet – ca. 1.2 m²
Keurige nieuwe design toiletruimte uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Voorzien van een zwevend toilet. Sanitair is van het merk Sphinx. Vloer: tegels in een donkerbruine kleurstelling. Wanden: tegels tot aan het plafond doorbetegeld met verticale sierstreep in een zwart/witte kleurstelling. Plafond: houten delen met inbouwspotjes.

Woonkamer – ca. 29.5 m²
De royale tuingerichte “lichte” woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning met prettige daglichttoetreding door de grote ramen en de dubbele openslaande tuindeuren. De openslaande tuindeuren zorgen ervoor dat de tuin als het ware naar binnen komt. De woonkamer verleent toegang tot de luxe woonkeuken en er is een ruime praktische trapkast aanwezig. De trapopgang vormt de scheiding van de woonkamer en de woonkeuken. Dan is er nog een diepe trapkast aanwezig, praktisch dicht bij de keuken gesitueerd dus ideaal voor het bewaren van proviand. Vloer: vloertegels gecombineerd met vloerverwarming, kleurstelling beige. Wanden: spachtelputz, wit. Plafond: spuitwerk, wit met koof en inbouwspotjes.

Woonkeuken – ca. 16.5 m²
De keukenruimte is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en biedt plaats aan een mooie tijdloze U-vormige keuken unit (2004) en is uitgevoerd met zwarte kastfronten gecombineerd met een grijs/zwart/wit gemêleerd granieten aanrechtblad. In het werkblad zitten stopcontacten verwerkt. Tevens is er veel berg en kastruimte aanwezig door middel van kasten en lades. De unit is verder voorzien van diverse inbouwapparaten, waaronder een 5-pits gaskookplaat (Atag) en een vaatwasmachine. In een aparte kastenunit, opgesteld tegen een wand, zijn de koelkast en de combioven (Siemens) geïntegreerd. Boven het kookgedeelte is een afzuigkap met strakke koof aanwezig en langs het plafond is een koof met inbouwspots. De woonkeuken heeft zicht op de voorgelegen gezellige straat en is voorzien van twee lichtramen. De vensterbanken zijn mooi afgewerkt met natuursteen. Vloer: vloertegels gecombineerd met vloerverwarming, kleurstelling beige. Wanden: spachtelputz, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Bijkeuken met entree – ca. 8 m²
De voormalige garage van circa 20 m² is voorzien van een pui met deur en lichtraam en thans ingedeeld met een bijkeuken/entree en berging. Direct vanuit de keuken is de praktische bijkeuken binnendoor bereikbaar met grote maatwerk kastenwand, een uitstortgootsteen en er is een aparte deur (extra entree) welke uitkomt op de oprit aan de voorzijde en een deur naar de binnendoor bereikbare berging aan de tuinzijde. Vloer: zwarte tegelvloer. Wanden: spachtelputz.

Berging – ca. 11.7 m²
De berging is in gebruik als inpandige schuurruimte en is via de bijkeuken bereikbaar en gesitueerd aan de achterzijde van de woning met loopdeur naar de tuin. Deze ruimte is de voormalige garage welke opgedeeld is in een berging en bijkeuken met entree aan de voorzijde. Vloer: tegels, zwart.

INDELING 1E VERDIEPING

Overloop – ca.13 m²
Deze overloop verleent toegang tot een drietal slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: siergrind. Wanden: spachtelputz. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 1 – ca. 14.3 m²
Deze (ouder)slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en voorzien van lichtramen in de voorgevel en de zijgevel. Vloer: siergrind. Wanden: spachtelputz in een donkerbruine kleur gesausd en wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 2 – ca. 13 m²
Deze slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning met leuk zicht in de achtertuin. Daglichttoetreding door middel van twee lichtramen in de achtergevel. Vloer: siergrind. Wanden: muurverf en fotobehang. Plafond: spuitwerk, wit

Slaapkamer 3 – ca. 11.7 m²
Deze slaapkamer is eveneens gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Het daglicht komt hier
binnen door middel van een tweetal raamopeningen in de achtergevel en zijgevel. Vloer: siergrind. Wanden: muurverf en fotobehang. Plafond: spuitwerk, wit

Badkamer – ca. 8.1 m²
De badkamer is volledig betegeld en voorzien een ligbad, een doucheruimte met douchegordijn en thermostaatkraan, een wastafel en een tweede zwevend toilet. Er is een lichtraam (draai-/kiep) aanwezig in de voorgevel. Vloer: terra kleurige tegels. Wanden: beige tegels met sierrand, tot aan het plafond doorbetegeld. Plafond: spuitwerk, wit.

INDELING 2E VERDIEPING

Grote open ruimte naar eigen wens in te delen – ca. 20.2 m²
Door de hoge kapconstructie is de tweede verdieping ook echt een volwaardige etage welke plaats kan bieden aan meerdere kamers. Mogelijkheden genoeg. Thans is deze ruimte in gebruik als studie ruimte aan de voorzijde en een kastenkamer met schuifwandkast aan de achterzijde. Vloer: siergrind. Wanden: muurverf en behang. Plafond: sauswerk, wit.

Aparte c.v. kast
Ook is hier een aparte bergkast met de witgoed aansluitingen en de opstelplaats van de Intergas HR cv-ketel bouwjaar 2004 en een Agpo zonneboiler en zonnepaneel (voorraad boiler 120 liter). Vloer: siergrind. Wanden: muurverf en fotobehang. Plafond: sauswerk, wit.

Slaapkamer 4 – ca. 13.6 m²
Royale 4e slaapkamer gesitueerd aan de achterzijde van de woning voorzien van twee lichtramen. Dan is er nog een luik met vlizotrap naar de bergzolder. Vloer: siergrind. Wanden: muurverf en fotobehang. Plafond: houten panelen.

Tuin
De totale kavel van 315 m² meet circa 12.00 m x 26.25 m. De achtertuin (144 m²) is gesitueerd op het noordoosten. Er is de gehele dag zon mede door de twee terrassen. De achtertuin meet circa 12.00 m x 12.00 m. Een mooie strakke en onderhoudsvriendelijke achtertuin voorzien van een heerlijk bestraat terras (antraciet) welke aansluit op de openslaande deuren van de woonkamer, een pad van sierbestrating naar een tweede terras in de hoek van de tuin, een opgemetselde strakke vijverpartij en mooi kunstgras voor een perfect groen gazon. U zit er heerlijk vrij door de degelijke schuttingen gecombineerd met een deels stenen muurtje en klimop. Voor de tuinspullen is er een extra houten berging geplaatst. De voortuin is eveneens keurig ingericht met bestraat pad naar de voordeur en grind met als blikvanger twee berk treurbomen. De oprit is bestraat en biedt mogelijkheden voor het parkeren op eigen erf.

Omgeving
Op loopafstand van de uiterwaarden, de jachthaven en het voetveer naar hartje Gorinchem. Op kleine afstand treft u veel voorzieningen: scholen, kinderdagverblijf, zwembad, sportclubs, jachthaven, uiterwaarden, natuurgebied, winkelcentrum “de nieuwe S” met een grote Albert Heijn, horeca, weekmarkt en een pontverbinding met Gorinchem. Bij de op-/afrit "De Tol" zijn veel carpool plaatsen en bushaltes (o.a. interliner Breda-Utrecht). Zeer gunstig gelegen op 5 minuten vanaf de A27 en de A15.

U krijgt het allemaal
Er zijn heel veel redenen om te kiezen voor dit huis. De centrale rustige ligging middenin het dorp met een prachtig aangelegde tuin. Of wellicht de ruimte van drie bouwlagen met onder meer vier slaapkamers en een badkamer. Gelukkig hoeft u niet te kiezen. U krijgt het allemaal. Kom kijken en laat u verrassen door dit heerlijke ruime huis.

Oplevering
In overleg

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Goudriaan

Werkendam - Werkensedijk 21

€375.000 k.k. meer

Werkendam - Vissersdijk 39

EEN DIJK VAN EEN VRIJSTAANDE STRAKKE WONING MET GARAGE OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM!

Vraagprijs: €359.000 k.k. meer

SLEEUWIJK

Gorinchem

Gorinchem - Sportlaan 2 128

Koopprijs: €339.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Spion 25

Koopprijs: €350.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Spion 30

Koopprijs: €357.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sergeant 47

Koopprijs: €357.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sergeant 48

Koopprijs: €349.500 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]