menu ?

Schelluinen

Voordijk 16

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 175.000,- k.k.


3 308 m³ 183 m² 77 m²
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 1
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 2
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 3
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 4
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 5
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 6
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 7
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 8
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 9
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 10
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 11
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 12
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 13
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 14
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 15
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 16
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 17
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 18
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 19
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 20
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 21
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 22
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 23
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 24
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 25
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 26
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 27
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 28
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 29
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 30

RUIME HOEK EENGEZINSWONING - LEUK UITZICHT OVER DE SCHELLUINSE VLIET – DIEPE ZONNIGE ACHTERTUIN – PARKEREN OP EIGEN ERF. Dit zijn slechts een aantal kenmerken die passen bij deze hoekwoning. De woning is voorzien van een woonkamer, een aparte uitgebouwde keuken, 3 slaapkamers en een vaste trap naar de zolderverdieping. De binnenzijde van de woning is gedateerd maar zal na opknapwerk/modernisering zeker garant staan voor veel woonplezier!

INDELING BEGANE GROND

Hal – ca. 4 m²
Deze entreehal is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en verleent toegang tot de hal, de meterkast (3 groepen + aardlekschakelaar) en het toilet. Via een roedeverdeelde glasdeur is de hal bereikbaar met toegang tot de woonkamer, de keuken en de trapopgang naar de eerste verdieping. De trap is bekleed met tapijt. Onder de trap is een open ruime met plaats voor de garderobe. Vloer: plavuizen, bruin. Wanden: stucwerk. Plafond: stucwerk.

Toilet – ca. 1 m²
Deze toiletruimte is voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Ventilatie door middel van een raampje in de voorgevel. Vloer: tegels, wit. Wanden: tegels, wit + stucwerk. Plafond: stucwerk.

Woonkamer – ca.22 m²
Vis een schuifdeur vanuit de hal is de woonkamer bereikbaar. De sfeervolle doorzon woonkamer (6.81 m x 3.56 m) is verdeeld in een zit- en een eetgedeelte. Vanaf uw bank kunt u heerlijk genieten van het uitzicht over de Schelluinse Vliet. De ramen zijn voorzien van HR dubbele beglazing. Het raam aan de voorzijde is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. Het raam aan de achterzijde is voorzien van een zonnescherm. Ook is er een schoorsteenkanaal aanwezig voor het plaatsen van een haard of kachel. Vloer: plavuizen, bruin. Wanden: granol + glasvlies behang. Plafond: stucwerk.

Keuken – ca. 10 m²
De gesloten keuken is vanuit de hal bereikbaar via een rechte toog en is aan de achterzijde uitgebouwd. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de eigen achtertuin. De keuken ruimte biedt plaats aan een eenvoudig wit keukenblok met kunststof grijs gemêleerd aanrechtblad, onder- en bovenkastjes, 4-pits gaskookplaat, oven en afzuigkap. Ook zijn hier de witgoed aansluitingen aanwezig. De losse koelkast gaat mee. Vloer: plavuizen, bruin. Wanden: witte tegels. Plafond: stucwerk.

INDELING 1E VERDIEPING

Overloop – ca. 4.1 m²
Deze overloop verleent toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens is er een vaste trap naar de zolderverdieping. Vloer: tapijt. Wanden: stucwerk. Plafond: gipsplaten.

Slaapkamer 1 – ca. 14.2 m²
Deze riante slaapkamer (afmeting 3.97 m x 3.57 m) is gesitueerd aan de achterzijde van de woning met zicht in de eigen achtertuin. Dankzij het grote raam met dubbele beglazing betreft dit een heerlijk lichte kamer. Vloer: laminaat. Wanden: behang. Plafond: gipsplaten.

Slaapkamer 2 – ca. 7.7 m²
Deze tweede slaapkamer (afmeting 2.15 m x 3.57 m) is gesitueerd aan de voorzijde van de woning met leuk uitzicht op de Schelluinse Vliet. Het raam is voorzien van dubbele beglazing. Vloer: tapijt. Wanden: stucwerk. Plafond: gipsplaten.

Slaapkamer 3 – ca. 6.9 m²
Deze derde kleinere slaapkamer (afmeting 3.10 m x 2.23 m) is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Het raam is voorzien van dubbele beglazing. Vloer: tapijt. Wanden: stucwerk. Plafond: gipsplaten met inbouwverlichting.

Badkamer –ca. 2.60 m²
Deze eenvoudige badkamer is voorzien van een douche met douchegordijn, een wastafel met planchet en spiegelkastje en een design radiator. Vloer: tegels, crème. Wanden: tegels, wit. Plafond: stucwerk.

ZOLDERVERDIEPING

Zolder – 9.5 m²
De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Deze zolder is verdeeld in twee ruimten; een voorzolder en een bergkamer met dakraam. Indien een dakkapel geplaatst wordt kan er een extra slaapkamer gerealiseerd worden. De voorzolder is voorzien van de opstelplaats van de c.v. combiketel, type VR-Vaillant, bouwjaar 2004. Het dak is geïsoleerd met glaswol. Er is voldoende bergruimte achter de knieschotten.

Achtertuin
De totale kavel van 183 m² heeft een afmeting van circa 22,87 m x 8,00 m. De achtertuin, 8 meter breed en 11 meter lang, heeft een zonnige ligging op het zuidoosten. De achtertuin is ingericht met siergrindtegels en diverse perken. Naast de woning is een strook van circa 2.00 m en wordt afgesloten met een zijpoort. De erf afscheiding bestaat uit houten schuttingen. Tevens is er aan de achterzijde van de tuin een houten poort gesitueerd naar de brandgang.

Berging - ca. 12.2 m²
In de achtertuin is een stenen berging gesitueerd.

Parkeren
Parkeren van 1 auto op eigen terrein mogelijk alsmede in de openbare vakken aan de voorzijde.

Isolatie
De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing, m.u.v. de aanbouw.
De buitenmuur aan de noordzijde is voorzien van spouwmuur isolatie.
Het dak van de zolder is geïsoleerd met glaswol.

Ligging
De woning is gelegen aan de rand van Schelluinen met vrij uitzicht over de Schelluinse Vliet. Alle soorten diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, overdekt winkelcentrum “Piazza Center”, ziekenhuis bevinden zich in de buurt van Gorinchem.

Dicht bij uitvalswegen
De situering t.o.v. de uitvalswegen (A2 en A27) richting het Randstedelijke gebied en de dorpskern van Schelluinen prima te noemen. Kortom: dé ideale stek voor mensen die de vrijheid van het landleven prefereren boven de hectiek van de stad, maar toch met belangrijke voorzieningen als scholen en winkels op betrekkelijk korte afstand.

Schelluinen
Schelluinen wordt ook wel het dorp aan de Vliet genoemd. De Schelluinse Vliet is de waterloop die in Gorinchem begint en haar einde vindt aan de Appelmansheul, waar de Vliet uitmondt in het riviertje de Giessen. Na de Tweede Wereldoorlog, kwamen de stadsmensen, die de stadsdrukte wensten te ontvluchten om te genieten van het wonen op het platteland. In de laatste decennia wordt de Voordijk wel de “Goudkust” van Gorinchem genoemd. Gelukkig is aan dit dorp aan de rand van de Alblasserwaard het merendeel van de drukte voorbijgegaan en zal het dorp tot in lengte van jaren haar eigen karakter qua gezelligheid en saamhorigheid wel weten te behouden. Het vriendelijke Schelluinen ligt ingeklemd tussen Gorinchem en Giessenburg. Het dorp Schelluinen maakt deel uit van de gemeente Giessenlanden, waartoe ook Arkel, Giessenburg, Giessen-Oudekerk, Hoornaar, Hoog-Blokland en Noordeloos behoren. Nabij Schelluinen, tussen het Kanaal van Steenenhoek en de rivier Merwede ligt het natuurgebied De Dordtse Avelingen. In dit buitendijks natuurgebied zijn wandelpaden langs grienden, riet- en hooilanden. Over deze naam gaan veel verhalen. Eén spreekt over "Scaerluin", grappenmaker of spotvogel. Het dorp herbergde vroeger blijkbaar veel mensen die het leven van de vrolijke kant benaderden. Een andere verklaring noemt "Schele Luintje", een bijvrouw van één der Heren van Arkel. Zeer waarschijnlijk is Schelluinen een verbastering van het bijbelse "Ascalon", havenstad van Jeruzalem, waarvan het bezit tijdens de kruistochten vaak is bevochten. De vroegste schrijfwijze voor Schelluinen (te weten "Scalun" in een oorkonde van 1220), vertoont veel gelijkenis met "Skalon", de middeleeuwse schrijfwijze voor Askalon. Het dorp heeft 1230 inwoners. Schelluinen heeft een basisschool genaamd o.b.s. Het Tweespan en die school heeft ook een vestiging in Giessenburg. Verder heeft het dorp een speeltuin, een voetbalkooi, een kinderboerderij, een tennis-, voetbal-, schaats- en gymvereniging. Het dorp heeft ook nog een Dorpshuis.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

WERKENDAM - Zevenhuizen 4

Bod gevraagd!

€168.500 k.k. meer

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Hardinxveld-Giessendam

Arkel - Prins Bernhardstraat 7

Vraagprijs: €175.000 k.k. meer

WOUDRICHEM

Leerdam - Poorterij 6

Vraagprijs: €175.000 k.k. meer

Arkel

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]