menu ?

Leerdam

Graaf Adolfstraat 2

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 169.000,- k.k.


3 301 m³ 179 m² 76 m²
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 1
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 2
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 3
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 4
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 5
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 6
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 7
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 8
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 9
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 10
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 11
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 12
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 13
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 14
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 15
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 16
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 17
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 18
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 19
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 20
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 21
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 22
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 23
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 24
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 25
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 26

Starters opgelet! Ruime HOEK eengezinswoning met een zonnige achtertuin (westen) gelegen in een kindvriendelijke buurt nabij het centrum van Leerdam. In de gezellige geliefde woonwijk Leerdam Oost ligt deze eengezinswoning met voor-zij en achtertuin en stenen berging op een prachtig hoekperceel van circa 179 m². De woning is voorzien van een woonkamer met open keuken en 3 slaapkamers. De binnenzijde van de woning is gedateerd maar zal na opknapwerk/modernisering zeker garant staan voor veel woonplezier! Het voordeel is dat je de woning geheel naar je eigen wens kunt inrichten. Hoe handiger je bent, hoe meer je zelf doet, hoe betaalbaarder het wordt. De c.v. ketel is recent vernieuwd. Het geheel is in een rustige straat gelegen nabij verschillende voorzieningen zoals het onderwijs, het stadscentrum en openbaar vervoer. Ook is er op korte afstand een kinderspeelplaats aanwezig.

INDELING BEGANE GROND

Hal – ca. 5,7 m²
Deze entree is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en verleent toegang tot de woonkamer, het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vloer: parket. Wanden: behang. Plafond: hout.

Toilet – ca. 1 m²
Deze toiletruimte is voorzien van een verhoogd staand toilet en een fonteintje. Vloer: tegels. Wanden: tegels + stucwerk. Plafond: stucwerk.

Woonkamer – ca. 24.32 m²
In de zonnige woonkamer kunt u een geheel eigen leven leiden, waarbij twee grote ramen in de voor- en achtergevel voor daglichttoetreding zorgen. De genoemde raamopeningen zetten deze besloten woonkamer in een grote dosis daglicht. Meteen zorgen ze ook voor een gezellig uitzicht in de eigen achtertuin. De openhaard met gietijzeren inzethaard zorgt voor een gezellige sfeer in de woonkamer. De woonkamer staat in een halfopen verbinding met de aan de achterzijde van de woning gelegen keuken ruimte. Het raam aan de voorzijde is voorzien van een elektrische screen en de achterzijde is voorzien van een zonnescherm. Vloer: tapijt. Wanden: deels behang + deels granol. Plafond: houten delen met inbouwverlichting.

Keuken – ca. 7 m²
De keuken ruimte bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is door middel van een eetbar gescheiden van de woonkamer. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de eigen achtertuin. De keuken ruimte biedt plaats aan een wit houtnerf keukenblok gecombineerd met een kunststof aanrechtblad en 1 1/2 spoelunit met mengkraan. Tevens is er veel kast-/bergruimte beschikbaar. De keuken is voorzien van diverse inbouw apparaten waaronder een keramische kookplaat, een klein model vaatwasser, een combi oven, een vriezer en een afzuigkap. Tevens is er een deur naar de naastgelegen trapkast, ideaal voor het proviand. Vloer: plavuizen, groen. Wanden: witte tegels. Plafond: schroten.

INDELING 1E VERDIEPING

Overloop – ca. 3.80 m²
Deze overloop verleent toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens is er een luik met harmonica trap naar de ruime bergzolder. Vloer: tapijt. Wanden: behang. Plafond: schroten.

Slaapkamer 1 – ca. 12 m²
Deze riante slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een vaste inbouwkast. Dankzij het grote raam betreft dit een heerlijk lichte kamer. Vloer: tapijt. Wanden: granol + behang. Plafond: schroten.

Slaapkamer 2 – ca. 10.36 m²
Deze tweede slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en is tevens voorzien van een vaste inbouwkast. Vloer: tapijttegels. Wanden: behang. Plafond: schroten.

Slaapkamer 3 – ca. 5,4 m²
Deze derde slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Vloer: tapijttegels. Wanden: behang. Plafond: schroten.

Badkamer –ca. 3.60 m²
Deze eenvoudige badkamer is voorzien van een ligbad, een wastafel en een tweede toilet. Vloer: tegels. Wanden: tegels, wit en deels groen gesausd stucwerk. Plafond: stucwerk, groen gesausd.

Zolder - gebruiksoppervlakte ca. 7.6 m²
Bereikbaar via een luik met harmonica trap vanaf de overloop. Multifunctionele bergruimte met opstelplaats van de combi c.v. ketel, type Nefit, bouwjaar circa 2012.

Achtertuin
De totale kavel van 179 m² heeft een afmeting van circa 21.05 m x 8,50 m. De achtertuin, 8.5 meter breed en 8.5 meter lang, heeft een zonnige ligging op het westen. De achtertuin is ingericht met siergrindtegels en diverse perken. Naast de woning is een strook van circa 2.50 m en wordt afgesloten met een zijpoort. De erf afscheiding bestaat uit houten schuttingen. Tevens is er aan de achterzijde van de tuin een houten poort gesitueerd naar de brandgang.

Voortuin
De voortuin is keurig ingericht en voorzien van sierbestrating en diverse planten.

Berging - ca. 8 m2
Achterin de achtertuin is een stenen berging gesitueerd met aangebouwde overkapping.

Isolatie
De woning is voorzien van dubbele beglazing.

Ligging
Het centrum van Leerdam en diverse voorzieningen, waaronder scholen, liggen op loop- en fietsafstand. Leerdam, met circa 21.000 inwoners, ligt op de grens van Zuid-Holland en Gelderland in het gebied ‘Vijfheerenlanden’ aan het riviertje de Linge. Een afwisselend landschap van weilanden, boomgaarden, grienden en rietvelden. Leerdam is zeer centraal gelegen in het land, in directe omgeving treft u de A27, A2 en A15. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten. De stad heeft een rijke geschiedenis, welke terug te vinden is in goedbewaarde historische gebouwen, zoals de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden, de stadswallen aan de Zuidwal en het Oude Raadhuis. Met de vestiging van de eerste glasblazerij in 1765 werd een onuitwisbaar stempel op Leerdam gedrukt. Tot op heden staat Leerdam internationaal als Glasstad bekend. Leerdam biedt een compleet pakket qua sport, zorg en onderwijs (basis- en voortgezet onderwijs). Het sfeervolle stadscentrum beschikt over uitstekende winkelvoorzieningen.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

WERKENDAM - Zevenhuizen 4

Bod gevraagd!

€168.500 k.k. meer

Schelluinen

Gorinchem

Hardinxveld-Giessendam

Arkel - Prins Bernhardstraat 7

Vraagprijs: €175.000 k.k. meer

WOUDRICHEM

Leerdam - Poorterij 6

Vraagprijs: €175.000 k.k. meer

Gorinchem

Gorinchem - Paddemoes 6

Vraagprijs: €185.000 k.k. meer

Vuren - Molenlaan 28

Vraagprijs: €185.000 k.k. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]