menu ?

Leerdam

Riga 23

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 379.000,- k.k.


3 440 m³ 283 m² 145 m²
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 1
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 2
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 3
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 4
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 5
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 6
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 7
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 8
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 9
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 10
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 11
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 12
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 13
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 14
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 15
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 16
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 17
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 18
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 19
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 20
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 21
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 22

"Wat een waanzinnig mooie ligging!" Verrassend ruime woning met een heerlijke diepe zonnige achtertuin aan vaarwater! Laat hier je permanente vakantiegevoel beginnen. Een geschakelde 2/1- kapwoning met garage en dakterras aan vaarwater van de rivier “de Linge” en op korte loopafstand van het bruisende stadscentrum met treinstation. Een unieke combinatie. Hier meer je je boot af direct aan je eigen terras. Bovendien is de situering t.o.v. de uitvalswegen (A2, A15, A27) richting het randstedelijke gebied ideaal te noemen. Dit moet u komen ervaren. Welkom!

Een woonhuis voor liefhebbers van rust en natuur en toch dichtbij de stad!
De ligging behoort tot de mooiste van Leerdam met veel privacy en een prachtige aanlegsteiger: Aan het water op het grote vlonderterras is het genieten. Hier kunt u in uw bootje/kano stappen om lekker te gaan varen. Vissen kan hier bij uitstek en u kunt natuurlijk ook gewoon genieten van de natuur: prachtige waterlelies in de zomer, in het voorjaar jonge eendjes en wat dacht u ervan als het ‘s winters vriest: zo vanuit uw eigen tuin het ijs op en schaatsen maar!

De indeling luidt als volgt:
Begane grond: hal met trap naar de eerste verdieping, toiletruimte, binnendoor te bereiken garage/berging, prachtige L-vormige woonkamer, halfopen keuken voorzien van een uitgebreide keukenunit en diverse inbouwapparatuur. Eerste verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers en een mooie badkamer met onder meer een ligbad, separate inloop douche, wastafel en tweede zwevend toilet. Tweede verdieping: grote open zolderruimte met voldoende ruimte voor het inrichten van een extra slaapkamer.

INDELING BEGANE GROND (CA. 78m²)

Entree
Deze verkeersruimte maakt de toiletruimte, de inpandige garage, een werkkast en de woonkamer bereikbaar. Ook de meterkast is binnen de muren van de toegangshal geïnstalleerd alsmede een vaste trap naar de verdieping. Vloer: marmer, grijs/wit. Wanden: spachtelputz. Plafond: spuitwerk.

Toiletruimte
Aan sanitair is er een toilet en een fonteintje aanwezig. Vloer: marmer, grijs/wit. Wanden: witte tegels. Plafond: spuitwerk, wit.

Woonkamer met eetkamer en keuken – ca. 55 m²
NIETS IS WAT HET LIJKT! Een schijnbaar groot contrast van ‘moderne architectuur in een oer-Hollands en waterrijk landschap’ vervaagt en vloeit samen in een unieke woonsensatie. Met de omschrijving ‘unieke ligging’ doelen we hier op het feit dat de achtertuin grenst aan de rivier “De Linge”. Een van de grootste troeven van deze woning is de zithoek, die een prachtig uitzicht biedt over de tuin en het water. Het open gevoel en de eenheid met de natuur worden versterkt door de plafondhoge glaspuien, die zoveel mogelijk van het buitenlicht naar binnen laten. Via een aluminium schuifpui is het terras en de tuin bereikbaar. De sfeervolle hoek openhaard maakt het mogelijk om aan twee zijden van het haardvuur te genieten. Zo kunt u zowel in de eetkamer als in de zitkamer de natuurlijke hoge en brede vlammen zien. Achter de haard en ter hoogte van de keuken is ruim plaats voor een grote eettafel. In open verbinding met de eetkamer is de keuken gesitueerd welke doorloopt tot aan de voorzijde van de woning. All met al spreken we ook hier van een heerlijke plek om te genieten van het unieke karakter dat dit object u zowel binnen als buitenshuis te bieden heeft. Vloer: marmer, grijs/wit diagonaal verband gelegd, dit versterkt het ruimtelijk effect gecombineerd met vloerverwarming. Wanden: spachtelputz. Plafond: spuitwerk, wit.

Half open keuken
Deze culinaire ruimte is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en staat in een half open verbinding met de eetkamer, is ingericht met een zeer uitgebreide Miele keukenunit, welke uitgevoerd is met witte kastfronten gecombineerd met roestvrijstalen grepen. De huidige kleurstelling sluit overigens naadloos aan bij de sfeer die deze woning kenmerkt. De unit bestaat uit veel kastruimte, grote aanrechtbladen, spoelunits en open vakken. Op het keukenblok liggen fraai vormgegeven werkbladen, deels vervaardigd van zwat/wit Corian en deels van zwart graniet. De achterwand is voorzien van smoke gekleurde spiegels, de vensterbanken zijn van Corian. De unit is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur o.a. een nieuwe Miele vaatwasmachine juli 2009 geplaatst, een koelkast , een magnetron, een keramische kookplaat, een oven en een afzuigkap, merk: Miele. De keuken is voorzien van een close-in boiler. Vloer: marmer, grijs/wit. Wanden: spachtelputz. Plafond: spuitwerk, wit.

Garage – ca. 14 m²
De garage is gelegen aan de voorzijde van de woning. De garage heeft aan de voorzijde een geïsoleerde kunststof deur met aparte loopdeur en is binnendoor bereikbaar vanuit de hal. Er past gemakkelijk een auto in, maar de garage heeft thans de bestemming berging gekregen. Elektra en waterkraan aanwezig. Vloer: beton.

INDELING EERSTE VERDIEPING (55m²)

Overloop
De overloop is de verkeersruimte op deze slaapverdieping. Het zorgt voor de toegankelijkheid van een drietal comfortabele slaapkamers en een badkamer, alsmede een vaste trap naar de 2e verdieping. Vloer: vinyl. Wanden: spachteputz, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 1 – ca. 21 m²
Deze slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van een dakopbouw en een grote schuifwandkast met inbouwspots en inloopkast. Vloer: vinyl. Wanden: spachtelputz. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 2 – ca. 13 m²
De tweede slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en voorzien van een design wastafel. Vloer: vinyl. Wanden: spachtelputz. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 3 – ca. 15 m²
De derde slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van een deur naar het balkonterras, een design wastafel en een luik met vlizotrap naar de zolderberging. Vloer: vinyl. Wanden: spachtelputz. Plafond: spuitwerk, wit.

Badkamer – ca. 4.5 m²
Deze sanitaire ruimte is ingericht met een inloop doucheruimte met Grohe thermostaatkraan, een 2e Sphinx toilet en een Clairpool Ucosan ligbad met Grohe thermostaatkraan. Verder is er een Corian wastafel en een design radiator aanwezig. Vloer: tegels, grijs. Wanden: tegels, wit tot aan het plafond betegeld. Plafond: spuitwerk, wit.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Zolder
Via een vaste open trap is de 2e verdieping bereikbaar voorzien van een open zolderruimte met groot Velux dakraam. Deze ruimte is multifunctioneel te gebruiken en geschikt tot het creëren van een extra slaapkamer. Tevens zijn hier opgesteld de mechanische ventilatie-unit, de witgoed aansluitingen en de combi-ketel (huur). Vloer: vinyl. Wanden: stucwerk. Plafond: Unideck platen.

Tuin
De totale kavelgrootte bedraagt 283 m². Met een directe ligging aan “De Linge” en een werkelijk optimale bezonning (zuiden) en privacy is het hier heerlijk toeven. Het is een intensief samenzijn met de natuur en het verloop van de seizoenen. Het leven achter de woning is een complete belevenis! Rustzoekers en vrijbuiters, kunnen hier dan ook in alle rust genieten van de vrijheid om hun heen. De achtertuin is in 2007 fraai aangelegd en voorzien van niveauverschillen, zonneterras, vlonderterras (bankirai), buitenverlichting, planten, bomen en struiken. Het grote bankirai vlonderterras, direct gesitueerd aan “De Linge” is een juweeltje om te zitten, zwemmen, vissen, staren vul zelf maar in…..en natuurlijk mag het bootje niet ontbreken. In 2007 is de beschoeiing langs de waterkant vervangen en voorzien van een roestvrijstalen zwemtrap en een rvs boot aanlegoptie. Parkeren op eigen terrein en langs de openbare weg.

Algemeen
• Het woonhuis is volledig geïsoleerd en voorzien van mechanische ventilatie.
• Er is vloerverwarming op de begane grond aanwezig.
• Rondom is isolerende beglazing in hardhouten puien toegepast.
• Spouwmuren met mineraalwol isolatie.
• De schuine dakvlakken van de woning zijn voorzien van beton pannen.

Ligging
Leerdam, met circa 21.000 inwoners, ligt op de grens van Zuid-Holland en Gelderland in het gebied ‘Vijfheerenlanden’ aan het riviertje de Linge. Een afwisselend landschap van weilanden, boomgaarden, grienden en rietvelden. Leerdam is zeer centraal gelegen in het land, in directe omgeving treft u de A27, A2 en A15. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten.

De stad heeft een rijke geschiedenis, welke terug te vinden is in goedbewaarde historische gebouwen, zoals de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden, de stadswallen aan de Zuidwal en het Oude Raadhuis. Met de vestiging van de eerste glasblazerij in 1765 werd een onuitwisbaar stempel op Leerdam gedrukt. Tot op heden staat Leerdam internationaal als Glasstad bekend.

Leerdam biedt een compleet pakket qua sport, zorg en onderwijs (basis- en voortgezet onderwijs). Het sfeervolle stadscentrum beschikt over uitstekende winkelvoorzieningen.

Kortom
Het huis is net zo geschikt voor een gezin met opgroeiende kinderen –waar vind je zo’n mooi speelparadijs als “De Linge” – als voor een stel dat in alle rust thuis wil genieten. De ligging van dit huis, de natuur (de vele watervogels), de mogelijkheden om te varen, vissen en zwemmen maken deze plek uniek in Leerdam. Het is met recht een bevoorrecht plekje en een genot om hier te wonen

Welkom!

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Werkendam - Werkensedijk 21

€375.000 k.k. meer

Werkendam - Vissersdijk 39

EEN DIJK VAN EEN VRIJSTAANDE STRAKKE WONING MET GARAGE OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM!

Vraagprijs: €359.000 k.k. meer

SLEEUWIJK

Gorinchem

Gorinchem - Sportlaan 2 210

Koopprijs: €355.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 211

Koopprijs: €380.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 212

Koopprijs: €380.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 213

Koopprijs: €355.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 214

Koopprijs: €379.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 215

Koopprijs: €376.900 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]