menu ?

Leerdam

Frans L. Blomlaan 3

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.


4 520 m³ 312 m² 154 m²
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 1
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 2
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 3
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 4
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 5
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 6
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 7
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 8
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 9
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 10
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 11
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 12
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 13
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 14
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 15
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 16
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 17
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 18
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 19
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 20
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 21
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 22
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 23
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 24
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 25
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 26
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 27
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 28
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 29
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 30
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 31
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 32
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht 33

In een heerlijk ruim opgezette kindvriendelijke omgeving van Leerdam gelegen zeer royale twee-onder-een-kapwoning. Uiterst comfortabel en ruim bemeten met tuin op het zonnige zuiden. De binnenkant is recent grondig aangepakt: o.a.: moderne keuken, toilet, woonkamer, alle vloeren en wanden. Aan de voorzijde heeft u een vrije sfeervolle ligging met uitzicht over de singel. Deze groene woonomgeving met vrij uitzicht en ruim voldoende parkeermogelijkheden is een prachtige woonplek. De woning is keurig onderhouden en gebouwd met gebruikmaking van hoogwaardige materialen. Op de begane grond kunnen we spreken van een grote leefruimte van ca. 35,1 m², waarbij iedere woonplek zijn eigen identiteit uitstraalt. Tot hoog in de kap zijn 4 slaapkamers en een complete badkamer te vinden. Welkom!

INDELING BEGANE GROND

Entree - ca. 7.2m²
De voordeur, die onder een overstek ligt, geeft toegang tot de hal. Deze hal verleent u toegang tot de woonkamer, keuken,toilet, meterkast (12 groepen, 3 aardlekschakelaars) en heeft een dichte trap naar de eerste verdieping. Tevens bevind er zich een ruime trapkast welke via de entree te bereiken is. Vloer: Tegels antraciet kleur. Wanden: Stucwerk. Plafond: Stucwerk.

Toilet
De toiletruimte is rechts naast de voordeur gesitueerd en voorzien van een Grohe hangend toilet met fonteintje. Vloer: Tegels antraciet kleur. Wanden: Witte tegels met een grijze tegel achter het toilet. Plafond: Stucwerk

Woonkamer - ca. 35.1m²
Vanuit de entree bereiken we de L-vormige woonkamer. Aan de voorzijde van de woning is plaats voor een zithoek met uitzicht op de straat en de voorliggende singel. Aan de achterzijde is de woning voorzien van 2 openslaande deuren welke in verbinding staan met de tuin. Hier is tevens plaats voor een eethoek. De gehele beneden verdieping is in 2012 voorzien van vloerverwarming. Vloer: Grote tegels antraciet kleur. Wanden: Deels stucwerk in lichte kleurstelling en 1 wand voorzien van behang. Plafond: Amsterdamsplafon stucwerk lichte kleurstelling.

Keuken - ca. 10.5m²
De keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en is voorzien van wit houten kastjes gecombineerd met een composietaanrechtblad (blue Stone) en apparatuur o.a. Combioven, Vaatwasser, koelkast, vrieskast en 5 pits gaskookplaat. De achterwand is voorzien van stucwerk. Bouwjaar keuken 2012. Via de keuken is er een deur welke toegang geeft tot de bijkeuken. Vloer: Tegels antraciet kleur. Wanden: Stucwerk witte kleurstelling. Plafond: Stucwerk.

Bijkeuken - ca. 20m²
De bijkeuken is in 2012 bij de woning betrokken wat voorheen een garage was. De bijkeuken is voorzien van 2 radiators en hier is tevens de wasmachine en droger aansluiting geplaatst. Via de achterdeur in de bijkeuken is de ruime tuin te bereiken. Vloer: Tegels antraciet. Wanden: Stucwerk lichte kleurstelling. Plafond: Gipsplaten.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop
Via de trap komt u op een ruime overloop welke toegang geeft tot 3 slaapkamers en de badkamer en een trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: Laminaat donker kleur stelling. Wanden: Stucwerk lichte kleurstelling. Plafond: Stucwerk.

Slaapkamer 1 - ca. 15.8m²
De (ouder) slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van het huis. Door 2 grote openslaande ramen heeft u mooi uitzicht op de voorgelegen singel. Beide ramen zijn voorzien van handbediende rolluiken. Vloer: Laminaat donkere kleurstelling. Wand: Stucwerk lichte kleurstelling. Plafond: Stucwerk lichte kleurstelling.

Slaapkamer 2 – ca. 10,8m²
Deze slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en heeft een mooi uitzicht op de tuin. Doormiddel van het grote openslaande raam is er veel licht inval. Ook deze kamer is voorzien een rolluik. Vloer: Laminaat. Wanden: Stucwerk lichte kleurstelling. Plafond: Stucwerk.

Slaapkamer 3 - ca. 8,1m²
Deze slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en heeft een raam aan de zijkant welke uitkijkt op de oprit van de woning. Ook op deze kamer is er een rolluik aanwezig. Vloer: Laminaat donkere kleurstelling. Wanden: Stucwerk. Plafond: Stucwerk.

Badkamer - ca 5,3m²
De badkamer is aan de achterkant van de woning gesitueerd en voorzien van een inloop douche, staand tweede toilet en een crème kleurig badkamermeubel. Daglichttoetreding door middel van een klapraam welke voorzien is van een handbediend rolluik. Verwarming door middel van een designradiator. Vloer: Betegeld lichte kleur stelling. Wanden: Betegeld in lichte kleurstelling. Plafond: Stucwerk.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Overloop - ca 7m²
Via de vaste trapopgang is de voorzolder te bereiken. Vanaf de voorzolder heeft u toegang tot de vierde slaapkamer en de CV- ruimte. Tevens is hier bergruimte achter de knieschotten. Vloer: Laminaat. Wanden: Stucwerk. Plafond: Gipsplaten.

Slaapkamer 4 - ca 16m²
De vierde slaapkamer is voorzien van een groot Velux dakraam met rolluik welke op zonne-energie werkt aan de achterzijde, en bergruimte achter de knieschotten. Deze kamer is voorzien van een eigen wastafel. Vloer: Laminaat. Wanden: Stucwerk. Plafond: Gipsplaten.

CV- ruimte – ca. 4.3m².
De opstelling van de CV combiketel, type AWB, bouwjaar 2012. Tevens is hier nog een bergruimte aanwezig en zit er een klein raam in de kap.

ALGEMEEN

Tuin
De achtertuin is gesitueerd op het zuiden en zonnig. De achtertuin straalt rust uit en is voorzien van een grasveld met sierbestrating. In de achtertuin is een houtenberging aanwezig ca. 7,1m². Aan de voorkant van de woning is een eigen oprit aanwezig en is met sierbestrating aangelegd.

Schilderwerk
In 2014 is de aan de buitenzijde geschilderd.

Rolluiken
Alle rolluiken blijven achter behoudens het rolluik van het dakraam op de zolderverdieping deze is ter overname.

Beglazing
De gehele woning is voorzien van dubbel glas. Het glas aan de achterzijde van de woning is voorzien van dubbel gelaagd veiligheidsglas.

Ligging
In het zuiden van de Vijfheerenlanden, aan de Linge, is Leerdam gelegen, een stad wereldwijd bekend om haar glasfabriek, die eveneens aan de rivier de Linge ligt. Leerdam heeft een regiofunctie voor de omliggende dorpen, gelegen in de provincies Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. U vindt hier dan ook verscheidene basisscholen van diverse origine en verschillende onderwijsmethoden. Ook de middelbare scholen van voorbereidend beroepsonderwijs tot atheneum zijn hier goed vertegenwoordigd. Het centrum van Leerdam is door zijn regiofunctie zeer divers in zijn winkelvoorraad. Ook het oude centrum draagt bij aan de gezellige sfeer die Leerdam uitstraalt. De prachtige omgeving kent goed gemarkeerde fiets- en looproutes die een uitstekende indruk geven van de schoonheid van het landschap. Door de centrale ligging van Leerdam is zij zeer gewild als woon- en werkstad. Via de A15, A2 en A27 zijn alle delen van Nederland gemakkelijk te bereiken, zowel van oost naar west als van noord naar zuid. Leerdam ligt op ca. 30 autominuten van Utrecht, Den Bosch en Tiel en op ca. 40 autominuten van Amsterdam, Rotterdam en Breda. Tevens bevindt zich in Leerdam een centraal station met een rechtstreekse verbinding naar Gorinchem, Dordrecht, Geldermalsen en Utrecht.

Oplevering
In overleg.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Goudriaan

HERWIJNEN - Waaldijk 68 .

€325.000 meer

SLEEUWIJK

Gorinchem - Sportlaan 2 128

Koopprijs: €339.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 129

Koopprijs: €335.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 130

Koopprijs: €302.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 133

Koopprijs: €308.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Spion 25

Koopprijs: €350.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Spion 27

Koopprijs: €298.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Spion 28

Koopprijs: €299.000 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]