menu ?

Hoornaar

De Schans 93

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 179.500,- k.k.


5 380 m³ 158 m² 111 m²
 • Eengezinswoning Hoornaar Verkocht (voorbehoud) 1
 • Eengezinswoning Hoornaar Verkocht (voorbehoud) 2
 • Eengezinswoning Hoornaar Verkocht (voorbehoud) 3
 • Eengezinswoning Hoornaar Verkocht (voorbehoud) 4
 • Eengezinswoning Hoornaar Verkocht (voorbehoud) 5
 • Eengezinswoning Hoornaar Verkocht (voorbehoud) 6
 • Eengezinswoning Hoornaar Verkocht (voorbehoud) 7
 • Eengezinswoning Hoornaar Verkocht (voorbehoud) 8
 • Eengezinswoning Hoornaar Verkocht (voorbehoud) 9
 • Eengezinswoning Hoornaar Verkocht (voorbehoud) 10
 • Eengezinswoning Hoornaar Verkocht (voorbehoud) 11
 • Eengezinswoning Hoornaar Verkocht (voorbehoud) 12
 • Eengezinswoning Hoornaar Verkocht (voorbehoud) 13
 • Eengezinswoning Hoornaar Verkocht (voorbehoud) 14
 • Eengezinswoning Hoornaar Verkocht (voorbehoud) 15
 • Eengezinswoning Hoornaar Verkocht (voorbehoud) 16
 • Eengezinswoning Hoornaar Verkocht (voorbehoud) 17
 • Eengezinswoning Hoornaar Verkocht (voorbehoud) 18
 • Eengezinswoning Hoornaar Verkocht (voorbehoud) 19
 • Eengezinswoning Hoornaar Verkocht (voorbehoud) 20
 • Eengezinswoning Hoornaar Verkocht (voorbehoud) 21
 • Eengezinswoning Hoornaar Verkocht (voorbehoud) 22
 • Eengezinswoning Hoornaar Verkocht (voorbehoud) 23
 • Eengezinswoning Hoornaar Verkocht (voorbehoud) 24

We zoeken allemaal zo onze plekjes waar we denken dat het goed wonen is. Op deze locatie waar we deze ruime eengezinswoning met riante berging en dakopbouw aanbieden komt niet vaak een woning te koop. De woning blinkt uit in woonruimte maar ook in bergruimte, de grote dakopbouw aan de achterzijde over de volledige breedte van de woning zorgt voor twee extra ruime slaapkamers van in totaal vijf. We benoemen graag een aantal positieve wooneigenschappen van deze woning; extra woonruime gecreëerd door dakopbouw, 5 slaapkamers, uitstekende ligging aan een autoluwe kindvriendelijke straat, groene en sfeervolle woonomgeving, tuin pal op het zuiden, nabij diverse voorzieningen zoals scholen en supermarkt etc. We laten u graag de mogelijkheden zien van deze woontopper. Wees er snel bij want we verwachten dat deze woning snel is verkocht. Welkom!

INDELING BEGANE GROND

Entree – ca. 5.8 m²
Bij binnenkomst heeft u direct een goed beeld van deze keurig verzorgde woning. De entree met droogloopmat verleent toegang tot de meterkast (voorzien van 4 groepen en een aardlekschakelaar), de woonkamer, de keuken, garderobe nis en de trapopgang naar de eerste verdieping. Ook is er een ruime trapkast aanwezig, met voldoende bergruimte. Vloer: vinyl in een lichtgrijze kleurstelling. Wanden: deels lambrisering van houten schrootjes en deels structuurverf in een witte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in een witte kleurstelling.

Toilet – ca. 1.1 m²
De toiletruimte is voorzien van een staand toilet met een fonteintje. Vloer: tegels in een lichte kleurstelling. Ventilatie door middel van een klepraampje in de voorgevel. Wanden: deels betegeld in een lichte kleurstelling, deels structuurverf, geel gesausd. Plafond: spuitwerk in een witte kleurstelling.

Woonkamer – ca. 26.3 m²
Vanuit de gang is via een landelijke deur met glas de woonkamer bereikbaar. De doorzon woonkamer is een zeer lichte ruimte door de grote hardhouten raampartijen, hier is het heerlijk vertoeven. Het zitgedeelte van de woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning met leuk zicht op de voorgelegen straat. Het grote voorraam is voorzien van verwijderbare roedeverdeelde ramen en een openslaand raam. Aan de achterzijde is ruim plaats voor de eettafel met zicht op de achtertuin en praktisch dicht bij de keuken gesitueerd. Vloer: vinyl in een zacht okergele kleurstelling. Wanden: structuurverf in een zachtgele kleurstelling. Plafond: spuitwerk in een lichte kleurstelling.

Dichte keuken – ca. 7.3 m²
Vanuit de woonkamer alsmede de hal is de dichte keuken bereikbaar. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning. De rechte keukenopstelling met onder-/ en bovenkasten is uitgevoerd met lichte kastfronten, gecombineerd met een kunststof gemêleerd aanrechtblad (hardsteen effect) en wit betegelde achterwand. Bouwjaar keuken circa 2004. De keuken is voorzien van een 4-pits gascomfort, afzuigkap, vaatwasmachine (Siemens) en er is ruimte voor het plaatsen van een losse koelkast. Vanuit de keuken is via een loopdeur direct de achtertuin bereikbaar. Vloer: vinyl in een zacht okergele kleurstelling. Wanden: structuurverf in een zachtgele kleurstelling. Plafond: spuitwerk in een lichte kleurstelling.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop – ca. 5 m²
De trap naar de verdieping is bekleed met tapijt. De overloop verleent toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: tapijt. Wanden: structuurverf in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in een lichte kleurstelling.

Slaapkamer 1 – ca. 11.6 m²
De (ouder)slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Door het grote lichtraam met openslaand raam en klepraam is dit een heerlijk lichte slaapkamer. Tevens zijn er diverse praktische inbouwkasten aanwezig. Vloer: tapijt. Wanden: structuurverf in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in een lichte kleurstelling.

Slaapkamer 2 – ca. 12.4 m²
Deze tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en ook heerlijk ruim. Door het grote lichtraam met openslaand raam en klepraam is dit een heerlijk lichte slaapkamer met leuk uitzicht in de achtertuin. Vloer: tapijt. Wanden: structuurverf in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in een lichte kleurstelling.

Slaapkamer 3 – ca. 7.4 m²
Deze derde kleinere slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van 1 inbouwkast. Door het lichtraam met openslaand raam en klepraam is er uitzicht op de achtertuin. Vloer: tapijt. Wanden: structuurverf in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in een lichte kleurstelling.

Badkamer – ca. 4.6 m²
De badkamer is voorzien van een wastafel met diverse kastjes en twee spiegels, een inloop douche met opstaande betegelde rand en thermostaatkraan. Tevens zijn hier de witgoed aansluitingen aanwezig. Ventilatie door middel van een klepraampje. Vloer: tegels, lichte kleurstelling. Wanden: geheel betegeld met witte tegels. Plafond: spuitwerk in een lichte kleurstelling.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Dakopbouw
Door de forse dakopbouw over de gehele breedte aan de achterzijde van de woning is er enorm veel leefruimte ontstaan en ingedeeld met een overloop en twee extra slaapkamers. Ook is er heerlijk veel bergruimte achter de knieschotten.

Overloop - 4 m²
De overloop geeft toegang aan twee slaapkamers en bergruimte achter de knieschotten.
Vloer: tapijt. Wanden: kunststof delen. Plafond: het dak is geïsoleerd en afgewerkt met kunststof delen in een lichte kleurstelling.

Slaapkamer 4 – ca. 11.3 m²
Aan de achterzijde is een riante vierde slaapkamer gesitueerd, mede door de grote dakopbouw is het een mooie lichte ruimte. Ook is hier veel bergruimte achter de knieschotten aanwezig door middel van white wash schuifdeuren. Vloer: tapijttegels. Wanden: white wash schroten wand in een lichte kleurstelling. Plafond: het dak is geïsoleerd en afgewerkt met kunststof delen in een lichte kleurstelling.

Slaapkamer 5 – ca. 5.7 m²
Deze kamer met dakopbouw is thans in gebruik als kantoorruimte. Tevens is er een inbouwkast met de opstelplaats van de Intergas combiketel, bouwjaar 2011. Vloer: tapijt. Wanden: schroten, mintgroene kleurstelling. Plafond: het dak is geïsoleerd en afgewerkt met kunststof delen in een lichte kleurstelling.

BUITENOM

Achtertuin
De totale kavel heeft een oppervlakte van 158 m². De achtertuin is circa 13.50 m diep en 6 m breed. De achtertuin heeft een heerlijke zonnige ligging op het zuiden en is grotendeels voorzien van beton sierstraatwerk en enkele plantvakken. U zit er volledig vrij door de geplaatste schuttingen met klimop en hoge hagen. Achter in de tuin is een (fietsen) berging geplaatst (ca. 13.8 m²).

ALGEMEEN
*In 2011 is de woning buitenom geschilderd.
*De achterzijde is voorzien van zonwering.
*De slaapkamers zijn voorzien van rolhorren.
*De woning is voorzien van dubbele beglazing, en dakisolatie.
*Het zadeldak is met pannen gedekt.
*gasgestookte c.v. combiketel, Intergas, bouwjaar 2011

Indicatie energiekosten
Gas en elektra € 75,00
Water € 16,00

Hoornaar
Hoornaar, een dorp met ruim 1.700 inwoners, ligt in de gemeente Giessenlanden (Zuid-Holland). In Hoornaar is het gemeentehuis van de gemeente Giessenlanden gevestigd. De naam komt van Hornedamme. Hoorn en Horn duiden op een bocht in een oude weg of in een water. Lang geleden liep de rivier de Linge achter Hoogblokland en mondde uit in de Giessen. Daar werd een dam gelegd en zo ontstond Hoornaar. Bruisend hart van de Alblasserwaard. Het dorp kent een rustige geschiedenis, maar tegenwoordig is Hoornaar bekend als het bruisende hart van de Alblasserwaard. Het is dan ook niet toevallig dat het zalencentrum in Hoornaar de naam Het Bruisend Hart kreeg. Landelijke bekendheid heeft Hoornaar dankzij de jaarlijkse Fokveedag Boerenlandfeest) en het beeld van stier Dirk IV. Bijzonder prettig is dat u als inwoner van Hoornaar gebruik kunt maken van tal van goede voorzieningen. Zo zijn er twee basisscholen, een supermarkt, slager, kapper, zorgcentrum en sportschool. Ook vindt u in het dorp een aantal horecavoorzieningen, een natuurzwembad en diverse sportverenigingen waaronder voetbalvereniging Stedoco die topklasse voetbalt.

Ligging
Hoornaar ligt in de Alblasserwaard, een uniek polderlandschap tussen de rivieren de Merwede, de Lek en de Noord. In dit hoofdzakelijk agrarische gebied is veel van het verleden bewaard gebleven in de vorm van het Middeleeuwse copelandschap,de vele boerderijen en de talloze molens, waaronder de wereldberoemde molens van Kinderdijk. Bekend is veenrivier de Giessen, geschikt om te varen, zwemmen, vissen en soms schaatsen. Het gebied is van oudsher georiënteerd op Gorinchem en Dordrecht. De zuidkant langs de Merwede heeft zich economisch sterk ontwikkeld en sluit naadloos aan op de Drechtstreek en natuurlijk de Rotterdamse agglomeratie. Zo liggen wonen en werken kort op elkaar. Ook dat maakt de Alblasserwaard tot een ideaal woongebied. Voeg daaraan toe de centrale ligging middenin Nederland. Want binnen enkele minuten staat u op de uitvalswegen. Hoornaar ligt in de Alblasserwaard dichtbij het belangrijke knooppunt Gorinchem (A15-A27). De steden Gorinchem (8 km), Dordrecht (34 km), Utrecht (36 km) en Rotterdam (50 km) zijn goed bereikbaar.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

WERKENDAM - Zevenhuizen 4

Bod gevraagd!

€168.500 k.k. meer

Schelluinen

WERKENDAM

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Hardinxveld-Giessendam

Arkel

Arkel - Prins Bernhardstraat 7

Vraagprijs: €175.000 k.k. meer

WOUDRICHEM

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]