menu ?

Hardinxveld-Giessendam

Wibautstraat 10

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 200.000,- k.k.


4 347 m³ 201 m² 97 m²
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 1
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 2
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 3
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 4
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 5
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 6
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 7
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 8
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 9
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 10
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 11
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 12
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 13
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 14
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 15
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 16
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 17
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 18
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 19
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 20
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 21
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 22
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 23
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 24
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 25
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 26
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 27
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 28
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 29
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 30
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 31
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 32

Bieden vanaf €200.000,-!
Kansen die zelden voorbij komen moet je grijpen! Een UITGEBOUWDE HOEKwoning door middel van een nokverhoging, waardoor er maar liefst 4 comfortabele slaapkamers te vinden zijn. Een mooie bijkomstigheid is dat de dakkapellen aan zowel de voor- als achterzijde in kunststof zijn uitgevoerd met draai-/kiepvensters en HR++ glas. In 2002/2003 is de woning compleet verbouwd en gemoderniseerd. Deze woning is perfect gelegen in een autoluwe straat op loopafstand van het winkelcentrum en scholen. Naast de lichte doorzon woonkamer met half open keuken beschikt de woning o.a. over 4 slaapkamers, een fijne badkamer, een slim ingedeelde tweede verdieping en een royale zonnige achtertuin van maar liefst 14 meter diep met garage en berging! Kortom: een huis wat u echt eens gezien moet hebben! Welkom!

INDELING BEGANE GROND

Hal – ca. 3.7 m²
Via een mooie Mahoniehouten deur met glas-in-loodraam is de hal bereikbaar. De hal is voorzien van een meterkast met 9 groepen en 3 aardlekschakelaars, geheel vernieuwd in 2002/2003, vaste gesloten trap naar de 1ste etage, ruime toiletruimte en een praktische verdiepte trap-/kelderkast met watermeter. Vloer: laminaat, Kersen. Wanden: spachtelputz, wit. Plafond: Novolux plafond platen.

Toilet – ca. 1.7 m²
Deze keurige en ruime toiletruimte is in 2002 vernieuwd en uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Aan sanitair is een staand toilet, een urinoir en fonteintje aanwezig. Vloer: natuursteen. Wanden: deels marmer, deels structuurverf wit. Plafond: Novolux plafond platen.

Woonkamer – ca. 22.7 m²
De verzorgde doorzon woonkamer is verdeeld in twee ruimtes, het zitgedeelte aan de voorzijde en het eetgedeelte aan de achterzijde, praktisch nabij de half open keuken. De woonkamer heeft zowel aan de voor- als achterzijde grote raampartijen (dubbel glas) en een extra zijraam, waardoor er ruim voldoende lichtinval is. Aan de voorzijde heeft men zicht op de voorgelegen straat. De achterzijde kijkt uit over de eigen tuin. Het wandmeubel kan worden overgenomen. Vloer: laminaat, Kersen. Wanden: spachtelputz, wit/grijs. Plafond: Novolux plafond platen, volledig zwevend plafond met isolatie.

Keuken – ca. 5.4 m²
De keukenruimte bevindt zich aan de achterzijde van de woning met deur naar de tuin. Nette U-vormige keuken in een lichte perenhout kleurstelling met kunststof houtlook aanrechtblad. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a. een inductie kookplaat, combimagnetron, vaatwasmachine en afzuigkap. De keuken is door middel van een halfhoge afscheiding van de woonkamer gescheiden en voorzien van een koof met inbouwspots. In de onderbouw met werkblad is een tafelmodel koelkast en vriezer geplaatst (alle apparatuur wordt ter overname aangeboden). Vloer: natuursteen. Wanden: lichte tegels. Plafond: Novolux plafond platen.

INDELING 1E VERDIEPING

Overloop – ca. 4.2 m²
Deze overloop met vaste kast verleent toegang tot een tweetal (voorheen drietal) slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: tapijt, blauw. Wanden: spachtelputz, wit. Plafond: Novolux plafond platen, kleurstelling beuken.

Wasruimte – ca. 3.2 m²
Praktische wasruimte met opstelplaats van de was-/droogapparatuur. Ook is hier de vaste trap naar de tweede verdieping opgesteld.

Slaapkamer 1 – ca. 12 m²
Deze riante (ouder) slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van twee lichtramen. Airconditioning aanwezig. Vloer: laminaat, antraciet. Wanden: behang, zachtgroene kleurstelling. Plafond: Novolux plafond platen.

Slaapkamer 2 – ca. 9.4 m²
Deze tweede slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en voorzien van een wastafel met close-in boiler (overname) en twee lichtramen. Vloer: laminaat, beuken. Wanden: behang. Novolux plafond platen.

Badkamer – ca. 5.1 m²
De huidige eigenaren hebben 1 slaapkamer opgeofferd om een mooie badkamer te bouwen. Een aanwinst dus. Deze badkamer is in 2003 gerealiseerd, is voorzien een douchecabine met glazen douchedeur, een wastafelmeubel met kastruimte en spiegel en een Whirlpool ligbad met thermostaatkraan. Verwarming door middel van een witte design radiator. Lichtraam in de voorgevel. Mechanische ventilatie aanwezig. Vloer: tegels. Wanden: tegels in marmereffect + sierrand. Plafond: Novolux plafond platen met inbouwspots.

INDELING 2E VERDIEPING

Nokverhoging voor extra leefcomfort
De gehele tweede verdieping is door een aannemer in 2009 voorzien van een nokverhoging wat veel extra wooninhoud geeft en veel daglicht door de woningbrede kunststof dakkapellen met draai-/kiepramen (HR++ dubbele beglazing) aan zowel voor als achterzijde. Door de verhoogde kap is een ruime en volledige tweede verdieping gecreëerd waar een voorzolder met toiletruimte en 2 extra slaapkamers te vinden zijn.

Voorzolder/overloop – ca. 7.6 m²
Via een glazen deur is de voorzolder met kunststof dakkapel bereikbaar. De voorzolder is voorzien van diverse vaste kast-/bergruimtes, wastafelmeubel met koud- en warmwater en een kast met de opstelplaats van de combiketel, type Nefit, bouwjaar december 2002. Vanuit deze ruimte zijn twee slaapkamers toegankelijk alsmede een separate tweede toiletruimte met een sanibroyeur toilet. Airconditioning aanwezig. Vloer: laminaat, hoogglans wit. Wanden: structuurverf en deels behang. Plafond: Agnes plafond platen.

Slaapkamer 3 – ca. 6.4 m²
Leuke slaapkamer met kunststof dakkapel gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Bergruimte achter de knieschotten onder de dakkapel. Dit is een leuke kinderkamer waarin een verhoogd bed is gerealiseerd. Vloer: laminaat, hoogglans wit. Wanden: structuurverf en deels behang. Plafond: Agnes plafond platen.

Slaapkamer 4 – ca. 8.2 m²
Deze vierde slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en voorzien van een kunststof dakkapel, een inloop kast, leuke bedstede en vast op maat gemaakt bureau. Ook hier is weer kastruimte achter de knieschotten aanwezig onder de dakkapel. Vloer: laminaat, hoogglans wit. Wanden: structuurverf en deels behang. Plafond: Agnes plafond platen.

BUITENOM

Tuin
De tuin is voorzien van een voor-/zij en achtertuin. De achtertuin heeft een optimale bezonning op het zonnige zuidoosten, waardoor u de hele dag volop van de zon kan genieten. De totale kavel van 201 m² heeft een afmeting van circa 25,12 m x 8 m breed. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk ingericht met uitgewassen grindtegels, kunstgras, speeltoestel en er is een uitstortgootsteen met waterkraan. De erf afscheiding bestaat uit houten schuttingen, deels rolschutting. Achter in de tuin is de vrijstaande garage met berging bereikbaar.

Garage met berging – ca.30.5 m²
De rolschutting is eenvoudig op afstand bediening te openen waardoor de garage in de achter tuin eenvoudig bereikbaar is en de auto op eigen terrein geparkeerd kan worden. Achter in de tuin is een vrijstaande garage gesitueerd en is voorzien van een op afstand bedienbare sectionaal deur en een aparte loopdeur. Aansluitend is de berging bereikbaar. Elektra en wateraansluiting aanwezig. Vloerafwerking: beton. Dak: shingles.

ALGEMEEN

Zonwering
De achtergevel is voorzien van een zonnescherm. De voorgevel is voorzien van een markies met gestreept doek.

Isolatie
De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing, spouwisolatie en de nokverhoging is in 2009 door een aannemer vernieuwd en voorzien van nieuw dakbeschot met de originele pannen. Het plafond in de woonkamer is zwevend gelegd en geïsoleerd, het heeft daardoor zeer goede geluidsabsorberende eigenschappen.

Schilderwerk
In 2015 is er buitenom geschilderd.

Diverse lasten meerpersoons huishouding
WOZ-waarde € 203.000,-- peildatum: 1-1-2016
Onroerende zaakbelasting € 272,--
Afvalstoffenheffing € 242,-- per jaar
Rioolbelasting € 247,-- per jaar
Gas/elektra € 135,-- per maand, Eneco
Water € 50,-- per kwartaal, Oasen

Ligging en bereikbaarheid
De ligging van deze woning is perfect! Op loopafstand van het centrum van Hardinxveld-Giessendam, nabij de snelweg A15, met vele openbare voorzieningen in de nabijheid, zoals openbaar vervoer voorzieningen, treinstation, scholen, winkels, Chinees restaurant, buurtsuper, cafetaria etc.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM

Papendrecht

Sliedrecht

De woning heeft een gunstige rustige ligging met vrij uitzicht over een plantsoen!

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]