menu ?

HARDINXVELD-GIESSENDAM

Peulenstraat 186

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 399.000,- k.k.


5 695 m³ 550 m² 190 m²
 • Eengezinswoning HARDINXVELD-GIESSENDAM Verkocht 1
 • Eengezinswoning HARDINXVELD-GIESSENDAM Verkocht 2
 • Eengezinswoning HARDINXVELD-GIESSENDAM Verkocht 3
 • Eengezinswoning HARDINXVELD-GIESSENDAM Verkocht 4
 • Eengezinswoning HARDINXVELD-GIESSENDAM Verkocht 5
 • Eengezinswoning HARDINXVELD-GIESSENDAM Verkocht 6
 • Eengezinswoning HARDINXVELD-GIESSENDAM Verkocht 7
 • Eengezinswoning HARDINXVELD-GIESSENDAM Verkocht 8
 • Eengezinswoning HARDINXVELD-GIESSENDAM Verkocht 9
 • Eengezinswoning HARDINXVELD-GIESSENDAM Verkocht 10
 • Eengezinswoning HARDINXVELD-GIESSENDAM Verkocht 11
 • Eengezinswoning HARDINXVELD-GIESSENDAM Verkocht 12
 • Eengezinswoning HARDINXVELD-GIESSENDAM Verkocht 13
 • Eengezinswoning HARDINXVELD-GIESSENDAM Verkocht 14
 • Eengezinswoning HARDINXVELD-GIESSENDAM Verkocht 15
 • Eengezinswoning HARDINXVELD-GIESSENDAM Verkocht 16
 • Eengezinswoning HARDINXVELD-GIESSENDAM Verkocht 17
 • Eengezinswoning HARDINXVELD-GIESSENDAM Verkocht 18
 • Eengezinswoning HARDINXVELD-GIESSENDAM Verkocht 19

Deze prachtige en zeer royale woning moet u zien!

Deze karakteristieke woning is de afgelopen jaren verbouwd naar een luxe en gemoderniseerde woning. De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, 5 slaapkamers, 2 toiletruimtes, een badkamer, een zolder, een souterrainkamer en de gewelfde kelder is dé meerwaarde van deze woning. De achtertuin is zeer royaal en gelegen op het oosten. De garage is via de achtertuin bereikbaar.

INDELING DIJKNIVEAU

Entree – ca. 3 m²
De entree geeft een goede indruk van de woning. Via dubbele deuren met blank glas in lood is er toegang tot het woongedeelte waaronder de woonkamer en de woonkeuken. In de entree is de meterkast aanwezig, welke is voorzien van 9 groepen. Vloer: grenen houten vloerdelen, wanden: stucwerk en muurverf, plafond: gips.

Woonkamer – ca. 40 m²
Royale zonnige en sfeervolle woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over de diepe tuin. Via de openslaande deuren is het balkon bereikbaar. De woonkamer beschikt over een openhaard, waardoor het in de winter heerlijk vertoeven is. De woonkamer biedt toegang naar de verdieping en het souterrain. Vloer: grenen houten vloerdelen, wanden: stucwerk en muurverf, plafond: gips.

Keuken – ca. 9,8 m²
Prachtige woonkeuken gelegen aan de voorzijde van de woning. De keuken is uitgevoerd in lichte kastfronten gecombineerd met een houten aanrechtblad. Door de vele laden is er voldoende opbergruimte aanwezig. De keuken is voorzien van een inbouwvaatwasser. De koelkast, het gasfornuis (5-pits) en de oven zijn los geplaatst. Bouwjaar keuken 2005. Vloer: grenen houten vloerdelen, wanden: stucwerk en muurverf, plafond: gips.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop – ca. 11 m²
Royale overloop, welke toegang verleent tot de vier slaapkamers, de badkamer, het toilet en de trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: laminaat, wanden: stucverf en muurverf, plafond: gips.

Slaapkamer 1 – ca. 7,5 m²
Ruime en lichte slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning. Vloer: laminaat, wanden: muurverf, plafond: gips.

Slaapkamer 2 – ca. 8 m²
Slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning. In deze slaapkamer is de wasmachine- en wasdrogeraansluiting aangebracht. Vloer: laminaat, wanden: muurverf, plafond: gips.

Slaapkamer 3 – ca. 13 m²
Ouderslaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. De ouderslaapkamer geeft toegang tot het balkon. Vloer: laminaat, wanden: muurverf, plafond: gips.

Slaapkamer 4 – ca. 8,2 m²
Slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. Vloer: laminaat, wanden: muurverf, plafond: gips.

Toilet
Gedeeltelijk betegelt modern toiletruimte voorzien van een hangend toilet met fonteintje. Vloer: tegels in grijze kleurstelling, wanden: gedeeltelijk betegeld in lichte kleurstelling, gedeeltelijk stucwerk, plafond: gips.

Badkamer – ca. 4 m²
Moderne badkamer welke is voorzien van een ligbad, douche, wastafelmeubel en designradiator. Vloer: tegels in grijze kleurstelling, wanden: tegels in lichte kleurstelling, plafond: gips.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Voorzolder – ca. 26,8 m²
Ruime voorzolder waar de opstelplaats voor de CV ketel (bouwjaar 2012) en de boiler is. Tevens is er voldoende ruimte voor het opbergen van uw spullen.

Slaapkamer 5 – ca. 29 m²
Zeer royale en lichte zolder-/ slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. Vloer: laminaat, wanden: muurverf en houten delen, plafond: houten delen.

INDELING SOUTERRAIN

Achterentree/hal
Vanuit de achtertuin en de verdieping op dijkniveau is het souterrain bereikbaar. Het souterrain heeft een goede stahoogte en is daarmee aan te merken als een volwaardige woonruimte. De entree verleent toegang tot het toilet, de souterrainkamer en de trapopgang. Vloer: oude granieten vloer, wanden: stucwerk, plafond: stucwerk.

Toilet
Gedeeltelijk betegelt toiletruimte voorzien van een staand toilet met fonteintje. Vloer: oude granieten vloer, wanden: gedeeltelijk betegelt, gedeeltelijk stucwerk, plafond: stucwerk.

Souterrainkamer – ca. 18 m²
Royale souterrainkamer welke voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt, momenteel wordt deze kamer gebruikt als biljartkamer. Deze kamer verleent toegang tot de gewelfde kelder en via de deur in de achtergevel is de achtertuin bereikbaar. Vloer: houten vloerdelen, wanden: stucwerk, plafond: stucwerk.

Kelder – ca. 8,5 m²
De gewelfde kelder is een heerlijke ruimte, dit mede omdat hier een constante temperatuur is. Hierdoor is het mogelijk om levensmiddelen of een goede fles wijn te bewaren. Een absolute meerwaarde voor deze woning! Vloer: vloertegels, wanden: stucwerk, plafond: stucwerk.

ALGEMEEN

Ligging
De ligging van deze woning is perfect! Middenin het karakteristieke centrum van Hardinxveld-Giessendam, nabij de snelweg A15, met vele openbare voorzieningen in de nabijheid, zoals openbaar vervoer voorzieningen, scholen, winkels etc.

Tuin
De woning is gelegen op een zeer royaal perceel van 550 m2. De tuin heeft een aanzienlijke diepte en is heerlijk beschut gelegen op het oosten. U kunt de hele dag genieten van de zon, maar er zijn ook voldoende schaduwrijke plekjes. Er is voldoende ruimte voor het creëren voor verschillende terrassen.

Garage
Achter in de tuin staat een garage. Met de auto kunt u vanuit de Houweningenweer in de tuin en bij de garage komen.

Oplevering
In overleg

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem

Werkendam - Werkensedijk 21

€375.000 k.k. meer

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem - Steurgat 27

Koopprijs: €425.000 k.k. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 211

Koopprijs: €380.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 212

Koopprijs: €380.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 214

Koopprijs: €379.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 215

Koopprijs: €376.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 225

Koopprijs: €373.900 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]