menu ?

Gorinchem

Pippeloentje 15

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 287.500,- k.k.


4 541 m³ 106 m² 160 m²
  •  Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 1
  •  Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 2
  •  Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 3
  •  Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 4

Direct verkocht via social media en ons woonmatchsysteem. Ook als eerste op de hoogte zijn of snel uw woning verkopen? Neem dan contact met ons op.

VERRASSEND RUIME WONING MET EEN ZONNIGE TUIN AAN HET WATER! Royale drive-in woning (maar liefst 4 woonlagen) met vrij uitzicht aan een brede waterpartij!! Uniek wonen in Gorinchem Oost, kom eerst kijken en laat u overtuigen door wat deze woning aan de binnenzijde te bieden heeft. Zoveel privacy als hier vind je zelden! De woning heeft een moderne woonkeuken op de begane grond met schuifpui naar de terrastuin gelegen aan het water en pal op het zuiden, een lichte woningdiepe woonkamer van ca. 45 m² op de eerste verdieping, op de tweede verdieping zijn 2 zeer royale slaapkamers, een slaap/bergingskamer, een badkamer en een separate toiletruimte te vinden. Vervolgens is er op de 3e verdieping nog een 3e slaapkamer en een dakterras op het zuiden te vinden met prachtig uitzicht. Parkeren kan in de inpandige garage of op eigen terrein.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem

Een buitenkans. Nu in prijs verlaagd en hierdoor is dit een ongekende lage vraagprijs voor een vorstelijk woonhuis van 564 m³.

Geertruidenberg - Walgang 15

Geweldig vrij uitzicht en groot zonnig dakterras op woonniveau!

Vraagprijs: €259.500 k.k. meer

Gorinchem - Verdistraat 26

MOOI HUIS OP EEN PRIMA PLEK! EXTRA UITBOUW WOONKAMER ZIJKANT! 2 PARKEERPLEKKEN OP EIGEN TERREIN!

Vraagprijs: €298.000 k.k. meer

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]