menu ?

Gorinchem

Jip en Janneke 26

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 349.500,- k.k.


4 582 m³ 181 m² 166 m²

Tuin gesitueerd aan waterpartij, balkon op het zuiden, 4 slaapkamers, inpandige garage!

 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 1
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 2
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 3
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 4
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 5
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 6
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 7
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 8
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 9
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 10
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 11
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 12
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 13
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 14
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 15
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 16
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 17
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 18
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 19
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 20
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 21
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 22
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 23
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 24
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 25
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 26
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 27
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 28
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 29
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 30
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 31
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 32

Ruime, moderne drive-in waterwoning met inpandige garage en fraai aangelegde tuin aan het water. Deze tussenwoning is gelegen in een kindvriendelijke wijk in Gorinchem-Oost nabij diverse voorzieningen. Het goed onderhouden woonhuis uit omstreeks 1997 ligt aan een rustige straat met aan de voorzijde uitzicht op een plantsoen en aan de achterkant gelegen aan een waterpartij en tegenover een stadspark. De woning heeft een royale multifunctionele slaap-/tuinkamer op de begane grond, een woonkamer met half open keuken op de 1e woonverdieping en 3 slaapkamers, wasruimte, separaat toilet en een moderne badkamer op de 2e slaapverdieping. De multifunctionele tuinkamer (thans slaapkamer) op de begane grond is voor veel doeleinden geschikt en te gebruiken als extra praktijk of kantoorruimte. Parkeren op eigen terrein is eveneens mogelijk. De voor- en achtertuin zijn fraai aangelegd.

INDELING BEGANE GROND (1E WOONLAAG)

Entree – ca. 12.6 m²
Ruime overdekte entree met toegang tot de ruime ontvangsthal voorzien van een meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars) en toilet. De hal geeft toegang tot de inpandige garage met stalen kanteldeur en de slaapkamer (of kantoor/tuinkamer) op de begane grond. Daarnaast is er de trapopgang naar de 1e woonverdieping. Vloer: marmer, beige. Wanden: spuitwerk. Plafond spuitwerk.

Toilet – ca. 1.3 m²
Keurige toiletruimte uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Voorzien van een duoblok toilet en een fonteintje. Sanitair is van het merk Sphinx. Vloer: tegels, beige. Wanden: tegels in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk.

Inpandige garage/berging – ca. 17.5 m²
De garage is binnendoor bereikbaar vanuit de entree en voorzien va een kanteldeur. Vloer: beton.

Slaapkamer 1/multifunctionele ruimte – ca. 29.3 m²
Een heerlijke ruimte thans in gebruik als slaapkamer maar ook te gebruiken als extra woonkamer of kantoor aan huis. Deze ruimte is aan de achterzijde van de woning gesitueerd met grote schuifpui naar de tuin. Ook zijn er diverse lichtramen aanwezig. Meteen zorgen ze ook voor een gezellig uitzicht in de eigen achtertuin. Vloer: deels marmer, beige en deels zwart tapijt. Wanden: behang. Plafond spuitwerk.

INDELING EERSTE VERDIEPING (WOONVERDIEPING)

Living – ca. 50 m²
De prachtige royale living meet ca.11.45 meter diep en is opgedeeld in een gezellige eetkamer aan de voorzijde en een zitkamer met spectaculaire raampartijen aan de achterzijde. De originele vide op de 1e verdieping is dichtgezet vanuit de bouw waardoor er een extra ruime woonkamer is ontstaan. Prachtig uitzicht over het water en park. Vloer: gepolijst graniet (hoogglans), zwart gecombineerd met vloerverwarming. Wanden: spuitwerk. Plafond: spuitwerk.

Half open keuken – ca. 8.5 m²
De keuken is voorzien van een L-vormige keukenunit in een Annegré hout kleurstelling gecombineerd met een zwart granieten aanrechtblad. De achterwand is voorzien van gehard glas. Aan apparatuur is er een koelkast, keramische kookplaat met afzuigkap, combi magnetron (2015) en een vaatwasmachine (2014 Miele). De overige apparatuur is van het merk Siemens. Koof met inbouwspots. Vanuit de keukenruimte is een deur naar het zonnige balkon op het zuiden. Vloer: gepolijst graniet (hoogglans), zwart gecombineerd met vloerverwarming. Plafond: spuitwerk.

Balkonterras – ca. 9 m²
Een heerlijk zonnig balkon (zuiden) gesitueerd aan de voorzijde van de woning en bereikbaar vanuit de keuken. Vloer: houten balkontegels. Zonnescherm aanwezig.

INDELING TWEEDE VERDIEPING (SLAAPVERDIEPING)

Overloop en portaal- ca. 8.3 m²
Deze L-vormige overloop verleent toegang tot een drietal slaapkamers, een separaat toilet, een badkamer en de wasruimte met bergruimte. Vloer: vloerbedekking, bordeaux. Wanden: spuitwerk. Plafond: spuitwerk.

Separate 2e toiletruimte – ca. 1.40 m²
Keurige toiletruimte uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Voorzien van een duoblok toilet. Vloer: tegels, beige. Wanden: tegels in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 2 – ca. 15.2 m²
Deze slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Vloer: vloerbedekking, bordeaux. Wanden: behang. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 3 – ca. 11 m²
Deze tweede slaapkamer is eveneens gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Vloer: vloerbedekking, bordeaux. Wanden: behang. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 4 – ca. 12.2 m²
De derde slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Vloer: vloerbedekking, bordeaux. Wanden: behang. Plafond: spuitwerk.

Badkamer – ca. 5.6 m²
Deze geheel betegelde badkamer is keurig afgewerkt en voorzien van een douchecabine, een badkamermeubel met spiegelkast en een ligbad. Verwarming door middel van een radiator. Ventilatie door middel van een klepraam en mechanische ventilatie. Vloer: tegels, beige. Wanden: tegels, wit. Plafond: spuitwerk.

Berging – wasruimte – ca. 4.9 m²
Ruime berging met witgoedaansluitingen en opstelplaats voor de combi c.v. ketel, bouwjaar 2012, type Remeha Avanta 28C. Tevens bevindt zich hier de mechanische ventilatie unit weke in 2015 is vernieuwd.

Tuin
De woning heeft een fraai aangelegde voor- en achtertuin. Aan de voorzijde is er ruimte voor het parkeren van twee auto’s. De achtertuin is grotendeels voorzien van sierbestrating en fraaie borders met diverse planten. Door de geplaatste schuttingen met klimop is er maximale privacy gecreëerd. De tuin grenst aan de achterzijde aan een waterpartij. Buitenkraan + verlichting aanwezig. Tuinligging: noordoosten. De tuin meet circa 11 meter diep.

Algemeen
Het woonhuis verkeert in goede staat van onderhoud en is volledig geïsoleerd.

Ligging
Gorinchem is zeer centraal gelegen in het land. Vanaf knooppunt Gorinchem kunt u snel alle kanten op via de A 27, A 15 en de A 2. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten.

De woning is gelegen in de moderne nieuwbouwwijk Gorinchem-Oost. Deze kindvriendelijke wijk is voorzien van alle denkbare faciliteiten, zoals een winkelcentrum, sportcomplex, scholen en een apotheek.

Gorinchem is een stad met historie. Dat kunt u onder andere nog terugvinden in de vestingwal met zijn bastions uit de 16e eeuw, het voormalige stadhuis met gezellig plein met vele restaurants en terrasjes op de Grote Markt en natuurlijk de vele oude karakteristieke straten, grachten en steegjes. Het sfeervolle centrum van Gorinchem ligt op zo'n vijf minuten fietsen.

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

Fundering
De woning is gefundeerd op betonnen heipalen, waarover een raster van betonnen funderingsbalken.

Begane grondvloer
De woning is uitgevoerd met een systeemvloer type ribcassette, aan de onderzijde voorzien van isolatie (Rc = 2,5 m² K/W), aan de bovenzijde afgewerkt met een cementdekvloer dik 50.
De vloer is voorzien van 2 kruipluiken (1 in de garage en 1 in de entreehal), dat aan de onderzijde geïsoleerd is.

Verdiepingsvloeren
De vloeren van de verdiepingen zijn uitgevoerd van gewapend beton en afgewerkt met een cementdekvloer dik 50.

Bouwmuren
D woning scheidende wanden zijn uitgevoerd als ankerloze spouwmuur van kalkzandsteen, dikte 120-60-120. De dragende tussenmuur is uitgevoerd in kalkzandsteen, dik 120. De spouw van de woning scheidende wand tussen de garage en de naastliggende woning is voorzien van isolatie.

Voor- en achtergevels
De uitgebouwde gedeelten van de voor- en achtergevels van de 1e en 2e verdieping zijn opgebouwd uit: een binnenspouwblad van kalkzandsteen, dik 150, een isolatielaag, dik 90 en een afwerklaag van stucwerk.

Binnenwanden
De dragende binnenwanden zijn uitgevoerd in kalkzandsteen. De overige binnenwanden van de woning zijn uitgevoerd in gipsblokken dik 70.

Gevelkozijnen
De kozijnen en ramen in de gevels zijn gemaakt van gevingerlast verduurzaamd vurenhout en afgewerkt met een dekkende beitsverf. De schuifpuien zijn uitgevoerd in dark red meranti.

Beglazing
Alle glasopeningen in de gevelkozijnen inclusief de bewegende delen, zijn voorzien van isolerend dubbel glas van ongelijke dikte volgens het zogenaamde “droge beglazingssysteem” (glas geplaatst met behulp van kunststof profielen zonder gebruik van kit).

Daken
De platte daken zijn gemaakt van beton, aan de bovenzijde voorzien van afschot isolatieplaten waarop een bitumineuze dakbedekking met ballastgrind. De totale Rc-warde van de dakconstructie bedraagt 2,5 m² k/W. Boven de trapopgang is een dubbelwandige kunststof lichtkoepel aangebracht.

Ventilatie
De keuken, de toiletten, de badkamer en de c.v./wasruimte zijn middels metalen ventilatiekanalen aangesloten op een mechanische ventilatie-unit, welke in de c.v.-ruimte is geplaatst en in 2015 is vernieuwd.

Schilderwerk
Buitenom geschilderd in 2015/2016
Binnen schilderwerk in 2013-2015

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Werkendam - Werkensedijk 21

€375.000 k.k. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 7

Kopen = Bouwen!

Koopprijs: €379.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 8

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 9

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 10

Koopprijs: €369.900 v.o.n. meer

HERWIJNEN

Werkendam

EEN DIJK VAN EEN VRIJSTAANDE STRAKKE WONING MET GARAGE OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM!

Gorinchem - Vaandrig 79

Koopprijs: €355.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 84

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 80

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]