menu ?

Gorinchem

Jip en Janneke 81

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 265.000,- k.k.


3 404 m³ 129 m² 121 m²

GEWELDIGE LIGGING. VRIJ UITZICHT OVER EEN BREDE WATERGANG!

 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 1
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 2
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 3
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 4
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 5
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 6
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 7
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 8
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 9
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 12
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 13
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 14
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 15
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 16
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 17
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 18
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 19
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 20
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 21
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 22
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 23
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 24
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 25
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 26
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 27
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 28
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 29
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 30
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 31

Deze woning met verspringende voorpui is gesitueerd in een geliefde woonomgeving in Gorinchem-Oost met heerlijk vrij uitzicht aan de voorzijde over een brede watergang met groenstrook! Een sfeervol huis met drie grote slaapkamers en een fijne badkamer. Er is vrij uitzicht aan de voorzijde en vrijwel alle voorzieningen zijn in de directe nabijheid. Met de tuin op het zuidoosten is het heerlijk vertoeven op deze zonnige plek. Enthousiast geworden? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. U bent van harte welkom. Kortom: riant wonen op zowel vrije- als centrale locatie.

INDELING BEGANE GROND

Entree – ca. 3.4 m²
De entree geeft direct een goede indruk van deze prachtige woning. De entree verleent toegang tot de woonkamer en de meterkast. Vloer: eiken parketvloer. Wanden: spuitwerk, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Woonkamer – ca. 31.4 m²
De woning kenmerkt zich door de praktische indeling. Deze Z-vormige woonkamer is zeer gunstig ingedeeld met een mooi zitgedeelte en volop privacy aan de voorzijde en een zonnige tuingerichte eethoek aan de achterzijde. In de woonkamer bevinden zich tevens een vaste trapkast en een dichte trapopgang. Een leuke eyecatcher is de strakke (hout gestookte) open haard. Het grote lichtraam aan de voorzijde is speels verdeeld in 3 horizontale brede vakken met vrij uitzicht over de straat, groenstrook en singel. De woonkamer staat in een halfopen verbinding met de aan de achterzijde van de woning gelegen keuken. Vloer: eiken parketvloer. Wanden: spuitwerk, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Keuken – ca. 6 m²
Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een deur naar de tuin. De ruimte is voorzien van een eenvoudige L-vormige keuken en uitgevoerd in een crème kleurstelling gecombineerd met een kunststof houtdessin aanrechtblad. De achterwand is betegeld. De keuken beschikt over een keramische kookplaat, afzuigkap, een oven, vaatwasmachine, een koelkast en een vriezer. Vloer: eiken parketvloer. Wanden: spuitwerk, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Tussenhal/trapportaal – ca. 1.50 m²
Vanuit de woonkamer is het trapportaal bereikbaar. De tussenhal/trapportaal geeft toegang tot de eerste verdieping en het toilet.

Toilet – ca. 1.50 m²
Toiletruimte voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Vloer: tegels, wit. Wanden: deels tegels, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop– ca. 5.5 m²
De overloop verleent toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: tapijt. Wanden: behang. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 1 – ca. 24 m² (van origine 2 slaapkamers)
De zeer royale hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Door de twee raampartijen is dit een heerlijk lichte kamer. Deze hoofdslaapkamer is nu als 1 riante slaapkamer ingedeeld, maar van origine zijn het 2 slaapkamers. Vloer: tapijt. Wanden: behang. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 2 – ca. 14.4 m²
Dit slaapvertrek bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Vloer: tapijt. Wanden: behang. Plafond: spuitwerk, wit.

Badkamer – ca. 5.5 m²
De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, een 2e toilet en een nieuw wastafelmeubel met spiegelkastjes en verlichting. Vloer: tegels, wit. Wanden: tegels, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Overloop – ca. 6.1 m²
Via de vaste trapopgang is de overloop bereikbaar en verleent toegang tot slaapkamer 3 en een aparte c.v.-/wasruimte. Klein dakraam aanwezig. Vloer: tegels. Wanden: behang. Plafond: spuitwerk, wit.

Wasruimte – ca. 4.7. m²
Hier zijn de opstelplaats van de CV installatie (type Vaillant Ecotec plus HR CV ketel, bouwjaar: maart 2013), de mechanische ventilatie-unit en de witgoed aansluitingen gerealiseerd.

Slaapkamer 3 – ca. 14 m²
Slaapkamer 3 is voorzien van een groot dakvenster en er is bergruimte achter de knieschotten. Vloer: tapijt. Wanden: sauswerk. Plafond: hout.

ALGEMEEN

Tuin
De totale kavel van 129 m² meet circa 5.50 m breed x 23.46 m diep. De achtertuin meet circa 10 m x 5.50 m. De royale achtertuin is gelegen op het zonnige zuidoosten en is onderhoudsvriendelijk ingericht met grijze sierbestrating, border met grassen en diverse bomen. Buitenkraan aanwezig. De erf afscheiding bestaat uit houten schuttingen; u zit er volledig vrij. De voortuin is eveneens voorzien van grijze sierbestrating en twee mooie Catalpa bomen.

Stenen berging – ca. 7.9 m²
Achter in de tuin is een stenen fietsenberging gesitueerd. Afmeting 2.54 x 3.09 m.

Zonwering
Elektrisch bedienbaar zonnescherm aan de achtergevel in een grijze streep.

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

Fundering
De woning is gefundeerd op betonnen heipalen, waarover een raster van betonnen funderingsbalken.

Begane grondvloer
De woning is uitgevoerd met een systeemvloer type ribcassette, aan de onderzijde voorzien van isolatie (Rc = 2,5 m² K/W), aan de bovenzijde afgewerkt met een cementdekvloer dik 50.
De vloer is voorzien van een kruipluik (hal), dat aan de onderzijde geïsoleerd is.

Verdiepingsvloeren
De vloeren van de verdiepingen en de zolder is uitgevoerd van gewapend beton en afgewerkt met een cementdekvloer dik 50.

Bouwmuren
De woningscheidende wanden zijn gemaakt van beton dik 230. De eindwanden van beton dik 160.

Voor- en achtergevels
Opgebouwd uit geprefabriceerde, houten binnenspouwbladen, bestaande uit een vurenhouten regelwerk, waartussen isolatie. Aan de binnenzijde een gipsplaat, aan de buitenzijde een gewapende folie – een luchtspouw – een gemetseld buitenspouwblad van gevelsteen. De door de plaatsing van de voorgevel op de begane grond ontstane “luifel” is afgewerkt d.m.v. een geschilderde betimmering op regelwerk en voorzien van isolatie.

Binnenwanden
De binnenwanden van de woning zijn uitgevoerd in gipsblokken dik 70.

Inspectiepaneel
De leidingkoker is gesitueerd in de slaapkamer aan de voorzijde en voorzien van een inspectiepaneel van wit spaanplaat.

Gevelkozijnen
De kozijnen en ramen in de gevels zijn gemaakt van verduurzaamd vurenhout en afgewerkt met een dekkende beitsverf. De ventilatie geschiedt door thermisch gescheiden aluminium ventilatieroosters.

Beglazing
Alle glasopeningen in de gevelkozijnen inclusief de bewegende delen, behoudens de bergingsdeur, zijn voorzien van isolerend dubbel glas van ongelijke dikte volgens het zogenaamde “droge beglazingssysteem” (glas geplaatst met behulp van kunststof profielen zonder gebruik van kit).

Daken
De schuine daken van de woning zijn opgebouwd uit een geïsoleerde sporenkap met een binnenbekleding van houtvezelplaat, aan de bovenzijde een mandragende folie, en afgedekt met betonpannen, type sneldek.

Het is in elk opzicht een goed doordacht huis; zowel qua indeling, ruimte als functionaliteit. Enthousiast geworden? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. U bent van harte welkom. Kortom: riant wonen op zowel vrije- als centrale locatie.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem - Wijnkoperstraat 383

Een buitenkans. Nu in prijs verlaagd en hierdoor is dit een ongekende lage vraagprijs voor een vorstelijk woonhuis van 564 m³.

Vraagprijs: €275.000 k.k. meer

Geertruidenberg - Walgang 15

Geweldig vrij uitzicht en groot zonnig dakterras op woonniveau!

Vraagprijs: €259.500 k.k. meer

Gorinchem - Vissersdijk 68

Vraagprijs: €250.000 k.k. meer

Giessenburg

Hoekwoning met uitgebouwde erker. Garagebox optioneel te koop koopsom € 20.000,-- k.k.

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]