menu ?

Gorinchem

Annie M.G. Schmidtlaan 49

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 287.500,-


4 442 m³ 260 m² 122 m²
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 1
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 2
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 3
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 4
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 5
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 6
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 7
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 8
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 9
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 10
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 11
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 12
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 13
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 14
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 15
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 16
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 17
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 18
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 19
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 20
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 21
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 22
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 23
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 24
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 25
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 26
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 27
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 28
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 29
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 30

Wonen op een hoek geeft net wat meer vrijheid!
HET MOOISTE UITGEBOUWDE HOEKHUIS VAN DE STRAAT (TYPE GORCUMER) AAN DE ANNIE M.G. SCHMIDTLAAN STAAT NU TE KOOP! De speelse woning is echt uniek omdat het compleet is uitgebouwd en voorzien is van een zonnige diepe achtertuin en een extra zijtuin heeft. De mooie achtertuin is gelegen op het zonnige zuidoosten, is ca. 11 meter diep en extra breed (9.00 m) en voorzien van een spectaculaire loungeruimte/veranda. Het is in elk opzicht een goed doordacht familiehuis onder bijzondere architectuur; zowel qua indeling, ruimte (4 slaapkamers) als functionaliteit. Enthousiast geworden? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. U bent van harte welkom.

De luxe van mooi wonen!
FRAAIE UITBOUW ACHTERZIJDE OVER DE VOLLE BREEDTE UITGEBOUWD 2.50 M – RIANTE KAVEL – UITSTEKEND ONDERHOUDEN – BEGANE GRONDVLOER AFGEWERKT MET FRANS EIKEN VLOERDELEN – OVERDEKTE LOUNGERUIMTE IN DE TUIN – VOORZIJDE VRIJ STRAATZICHT – 4 PARKEERPLAATSEN OP EIGEN ERF zijn zeven belangrijke kenmerken die horen bij deze fijne hoek eengezinswoning aan de ANNIE M.G. SCHMIDTLAAN 49 TE GORINCHEM. Deze bijzondere hoekwoning (type Gorcumer) is volgens traditionele wijze in 1998 verrezen als onderdeel van ‘Apotheose’ in Gorinchem-Oost. De locatie is zeer aantrekkelijk te noemen, omdat de woning gelegen is in een rustige buurt met lange lanen met uitzicht op groen, met alle dagelijkse voorzieningen in de nabijheid en aan de voorzijde vrij zicht over de straat. De woning voldoet aan alle hedendaagse eisen en er is parkeerruimte op eigen terrein voor 4 auto’s. De begane grond is voorzien van een entree, woonkeuken, uitgebouwde woonkamer met dubbele openslaande deuren en een tussenhal met vernieuwd toilet. De eerste verdieping is voorzien van een overloop, 3 slaapkamers en een complete strakke badkamer. De tweede verdieping is middels een vaste trap bereikbaar en herbergt een ruime overloop met insteekzolder en een 4e slaapkamer. Het is in elk opzicht een goed doordacht huis; zowel qua indeling, ruimte als functionaliteit.

INDELING BEGANE GROND

Entree – ca. 3.2 m²
De entree geeft direct een goede indruk van deze prachtige woning. De entree verleent toegang tot de woonkamer en de meterkast (voorzien van 6 groepen en aardlekschakelaars). Vloer: massief Frans eiken vloerdelen. Wanden: spack spuitwerk. Plafond: spuitwerk.

Woonkamer – ca. 44 m²
Bij binnenkomst maakt deze woonkamer ongetwijfeld een buitengewone indruk. Deze riante woonkamer is met 2.50 m over de volle breedte uitgebouwd en voorzien van dubbele openslaande deuren en een extra zijraam, zodat deze woonkamer heerlijk licht is. Het raam in de achtergevel zijn roede verdeeld in 4 vakken. Alle ramen zijn voorzien van prachtige schutters met een eigentijdse strakke look. Met deze houten binnenluiken met verstelbare lamellen is de ruimte omgetoverd tot een exclusieve uitstraling en bovendien isoleert het ook goed (overname). De woonkamer staat in een halfopen verbinding met de aan de voorzijde van de woning gelegen keuken. De grote living biedt talloze mogelijkheden voor een inrichting passend bij uw wensen. Vloer: massief Frans eiken vloerdelen. Wanden: spack spuitwerk en deels lambrisering. Plafond: spuitwerk met inbouwspots.

Keuken – ca. 10 m²
Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft door het flinke gevelraam een mooi uitzicht op de voorgelegen woonomgeving en er is een extra zijraam. De L-vormige keuken is uitgevoerd in een lichte kleurstelling gecombineerd met een kunststof (graniet look) aanrechtblad en een koof met verlichting. De dubbele spoelunit is onder het zijraam gesitueerd. De keuken beschikt over een 4-pits keramische kookplaat, een combioven, een vaatwasmachine (Miele 2016), een koel-/vriescombinatie en een afzuigkap. Vloer: massief Frans eiken vloerdelen. Wanden: spack spuitwerk. Plafond: spuitwerk.

Tussenhal/trapportaal – ca. 1 m²
Vanuit de woonkamer is het trapportaal bereikbaar. De tussenhal/trapportaal geeft toegang tot de eerste verdieping en het toilet. Vloer: massief Frans eiken vloerdelen. Wanden: spack spuitwerk. Plafond: spuitwerk.

Toilet – ca. 1.5 m²
Prachtige toiletruimte in 2013 geheel vernieuwd en voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje. Door de combinatie van lichte en donkere kleuren is er een spannend effect gecreëerd. Vloer: keramische tegels in een moderne grijze kleurstelling (natuursteen look). Wanden: geheel betgeld met keramische grijze en witte tegels (natuursteen look). Plafond: gesausd in een witte kleurstelling.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop– ca. 5.5 m²
De overloop verleent toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: laminaat. Wanden: spack spuitwerk. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 1 – ca. 15.5 m²
De royale slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van twee lichtramen met strakke shutters. Door de grote raampartijen is dit een heerlijk lichte kamer. Vloer: laminaat. Wanden: spack spuitwerk. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 2 – ca. 11.8 m²
Ruime tweede slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. Het raam is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. Vloer: laminaat. Wanden: spack spuitwerk. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 3 – ca. 9 m²
Dit slaapvertrek bevindt zich eveneens aan de achterzijde van de woning. Het raam is voorzien van een rolluik. Vloer: laminaat. Wanden: spack spuitwerk. Plafond: spuitwerk.

Badkamer – ca. 6.8 m²
Riant en luxe is deze badkamer met wit wastafelmeubel, ligbad, inloopdouche met stortdouche en handdouche en wandcloset. Verwarming door middel van een design radiator. Zowel in de voor- als zijgevel zijn ramen aanwezig met strakke shutters. Sanitair is van het merk Ben. Vloer: keramische tegels in een moderne grijze kleurstelling. Wanden: geheel betgeld met witte tegels. Plafond: spuitwerk.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Overloop – ca. 10.2 m²
Via de vaste trapopgang is de overloop bereikbaar en verleent toegang tot de vierde slaapkamer. Hier zijn de opstelplaats van de CV installatie (HR CV ketel, type Remeha, bouwjaar: november 2013), de mechanische ventilatie-unit, de wasmachine aansluiting en de wasdroger aansluiting gerealiseerd. Tevens is hier extra bergruimte gecreëerd door middel van een insteekzolder en opbergplanken boven de trap.

Slaapkamer 4 – ca. 14,7 m²
Een heerlijke vierde slaapkamer gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Zowel in de voor- als zijgevel zijn ramen aanwezig. Vloer: laminaat. Wanden: spack spuitwerk. Plafond: gipsplaten en inbouwverlichting.

ALGEMEEN

Tuin
De achtertuin meet circa 11 m x 9 m. De royale achtertuin is gelegen op het zonnige zuidoosten en is voorzien van sierbestrating, een stenen berging, vijver en een heerlijke loungeruimte/veranda met overkapping en vlonderplanken. Er is op deze manier een mogelijkheid om je terug te trekken en te genieten van de tuin. Het resultaat is een sfeervolle en praktische loungetuin waarin je met meerdere personen heerlijk kunt loungen, relaxen, of een leuk feestje kunt geven. De BBQ kan altijd doorgaan. De erf afscheiding bestaat uit houten schuttingen; u zit er volledig vrij. De extra zijtuin is voorzien van een poort. De voortuin is geheel voorzien van sierbestrating en twee leibomen. Zowel aan de achtergevel als voorgevel zijn kranen aanwezig. Aan de voorzijde biedt het perceel de mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein voor circa 4 auto’s.

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

Fundering
De woning is gefundeerd op betonnen heipalen.

Begane grondvloer
De woning is uitgevoerd met een systeemvloer, type ribcassette, aan de onderzijde voorzien van isolatie (Rc=2,5² K/W), aan de bovenzijde afgewerkt met een cementdekvloer, dik 50 cm.

Verdiepingsvloeren
De vloeren van de verdiepingen en de zolder van de woning zijn gemaakt van gewapend beton.

Bouwmuren
De woningscheidende wanden zijn gemaakt van beton, dik 230. De eind- en dilatatiewanden van beton, dik 160.

Voor – en achtergevels
Deze zijn opgebouwd uit: - geprefabriceerde, houten binnen spouwbladen, bestaande uit een vurenhouten regelwerk waartussen isolatie. Aan de binnenzijde een gipsplaat, aan de buitenzijde gewapende folie; - een luchtspouw; - een gemetselde buiten spouwblad van gevelsteen. De totale Rc-waarde van de constructie bedraagt 2,5 m² K/W.

Binnenwanden
De binnenwanden zijn uitgevoerd in gipsblokken, dik 70. Op de zolder is een berging met montagepaneel aangebracht t.b.v. de mechanische ventilatie-unit en de aansluitingen t.b.v. de wasmachine en droger.

Ventilatie
De keuken, het toilet en de badkamer zijn middels een ventilatiekanaal aangesloten op een mechanische ventilatie-unit die nabij de c.v. ketel is geplaatst.

Verwarmingsinstallatie
Gasgestookte cv-wandketel met ingebouwde warmwatervoorziening type combiketel type Remeha, bouwjaar 2013 (locatie 2e verdieping).

Entree
Ten plaatse van de entreedeur is een luifel aangebracht.

Eindgevels
Deze zijn opgebouwd uit: -een binnen spouwblad van beton, dik 160; -mineraalwol, dik 75; -een spouw, breed 100, waarin de mineraalwol is opgenomen; -een gemetselde buiten spouwblad van gevelsteen.

Gevelkozijnen
De kozijnen en ramen in de gevels zijn gemaakt van vurenhout en de kozijnen en ramen van de aanbouw zijn uitgevoerd in hardhout.

Beglazing
Alle glasopeningen in de gevelkozijnen, inclusief de bewegende delen zijn voorzien van isolerende beglazing.

Binnentrappen
De verdiepingstrap is van vurenhout en is uitgevoerd als een gesloten trap met stootborden in brandvertragende uitvoering. De trap naar de 2e zolderverdieping is uitgevoerd als open vurenhouten trap.

Schilderwerk
De woning is in 2010 buitenom geschilderd.

Zonnescherm/markiezen
Aan de voorzijde (keukenzijde) is een zonnescherm aanwezig en aan de achterzijde op de eerste verdieping zijn de slaapkamers voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.

Overname roerende zaken
De raam shutters worden ter overname aangeboden.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Kedichem

Gorinchem - Wijnkoperstraat 383

Een buitenkans. Nu in prijs verlaagd en hierdoor is dit een ongekende lage vraagprijs voor een vorstelijk woonhuis van 564 m³.

Vraagprijs: €275.000 k.k. meer

GORINCHEM

Gorinchem

Gorinchem - Sportlaan 2 111

Koopprijs: €262.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 130

Koopprijs: €302.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 131

Koopprijs: €289.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 132

Koopprijs: €281.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 133

Koopprijs: €308.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 134

Koopprijs: €265.500 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]