menu ?

Gorinchem

Dokter Bauerstraat 194

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 192.500,- k.k.


4 418 m³ 164 m² 116 m²

Leuke eengezinswoning voor de handige starter!

 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 1
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 2
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 3
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 4
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 5
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 6
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 7
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 8
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 9
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 10
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 11
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 12
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 13
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 14
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 15
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 16
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 17
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 18
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 19
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 20
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 21
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 22
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 23
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 24
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 25
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 26
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 27
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 28
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 29
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 30

Kans voor klussers! Deze voormalige huurwoning dient intern nog wel opgeknapt te worden maar dan heb je ook een heerlijke eengezinswoning met veel ruimte en een royale tuin op het zonnige zuiden. De woning is gesitueerd op een rustige locatie, aan een woonerf in de gewilde verkeersluwe wijk “Stalkaarsen”, in de directe nabijheid van scholen, winkels en overige voorzieningen. Zowel van binnen als van buiten is er toegang tot de berging. Verder is de woning voorzien van een lichte tuingerichte woonkamer, een keuken aan de voorzijde, 4 slaapkamers, een badkamer en een 13 meter diepe achtertuin pal op het zuiden. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing.

INDELING BEGANE GROND

Entree – ca. 5.6 m²
U komt in de hal welke toegang verleent tot de woonkamer en berging. Daarnaast is er plaats voor de meterkast (5 groepen + 1 aardlekschakelaar), het toilet en de trapopgang naar de verdieping. Vloer: beton. Wanden: behang. Plafond: spuitwerk, wit.

Berging – ca. 6.1 m²
De berging/bijkeuken is bereikbaar vanuit centrale hal maar ook via de voorzijde van de woning middels een deur. Deze ruimte is voorzien van een tweetal keukenkastjes.

Toiletruimte – ca. 1.4 m²
Het toilet is voorzien van een staand toilet met fonteintje. Vloer: tegels in een bruine kleurstelling. Wanden: deels betegeld met licht beige tegels. Plafond: spuitwerk, wit.

Woonkamer – ca. 28.2 m²
De woonkamer is een zeer lichte ruimte door de grote raampartijen en de tuindeur, hier is het heerlijk vertoeven. De woonkamer staat in een halfopen verbinding met de aan de voorzijde van de woning gelegen keukenruimte. In deze kamer is een ruime trapkast aanwezig, met voldoende bergruimte. Vloer: beton. Wanden: behang. Plafond: spuitwerk, wit.

Keuken – ca. 10.8 m²
De halfopen keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. De keuken is voorzien van een eenvoudig wit keukenblok met 4 onder- en 4 bovenkastjes en een afzuigkap. Naast het keukenblok is plaats voor een kooktoestel.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop – ca. 4.9 m²
De trap naar de verdieping is bekleed met tapijt. De overloop verleent toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en de vaste open trapopgang naar de tweede verdieping. Ook is er naast de trap een bergkast aanwezig. Vloer: beton. Wanden: behang. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 1 – ca. 13.6 m²
De (ouder)slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Vloer: beton. Wanden: behang. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 2 – ca. 11.3 m²
Deze tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Vloer: beton. Wanden: behang. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 3 – ca. 8 m²
Deze derde kleinere slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning. Vloer: beton. Wanden: behang. Plafond: spuitwerk, wit.

Badkamer – ca. 4.3 m²
De badkamer is voorzien van een inloop douchecabine met douchestoel, een tweede staand toilet en een wastafel. Aansluiting voor de wasmachine. Natuurlijke ventilatie door middel van een klepraampje. Vloer: tegels in een bruine kleurstelling. Wanden: lichte tegels tot aan het plafond doorbetegeld. Plafond: spuitwerk, wit.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Overloop – ca. 8.1 m²
Via de vaste trapopgang is de tweede verdieping bereikbaar. De verdieping is ingedeeld met een overloop en een ruime 4e slaapkamer met dakraam. Deze ruime overloop is voorzien van een klein dakraam en er is bergruimte achter de knieschotten gecreëerd. Tevens is hier aanwezig; de opstelplaats van de CV combiketel (gas gestookt c.v.-combiketel, type Intergas Kompact 24/18, bouwjaar april 2014.

Slaapkamer 4– ca. 15.7 m²
Ruime vierde slaapkamer voorzien van een groot dakraam. Ook hier is bergruimte achter de knieschotten aanwezig.

ALGEMEEN

Achtertuin
De totale kavel meet circa 27,33 m x 6 m breed. De achtertuin is circa 13 meter diep en gesitueerd op het zuiden, is ingericht met sierstraatwerk en diverse planten en struiken. De erf afscheiding bestaat uit houten schuttingen en deels een schutting van staaldraad. Tevens is er een achterom aanwezig met afgesloten poort naar de brandgang

Ligging
De woning ligt aan een verkeersluwe straat in de ruim opgezette wijk “Stalkaarsen”, in de directe nabijheid van scholen, winkels, ziekenhuis, winkelcentrum “Piazza centra” en overige voorzieningen. Ideaal voor het gezin of de starter, mede door de ligging in een rustige woonwijk en de prettige indeling van de woning.

Onderhoud
De woning is compleet geïsoleerd, geheel voorzien van dubbele beglazing en geheel voorzien van kunststof raamkozijnen.

Parkeren
In de autoluwe straat zijn diverse openbare parkeerplaatsen met diverse parkeervakken.

Bereikbaarheid Gorinchem
Gorinchem is centraal gelegen. Vanaf knooppunt Gorinchem kunt u gemakkelijk alle kanten op via de A27, A2 en A15. Steden als Breda, Utrecht, Den Bosch en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten. Amsterdam is circa 45 minuten rijden.

Bijzonderheden
Omdat het hier om een onroerend goed gaat waarin de eigenaar zelf nooit heeft gewoond (voormalige huurwoning) worden door de verkoper de onderstaande clausules en bepalingen opgenomen in de koopovereenkomst.

Notaris
Projectnotaris van toepassing.

Staat van het onroerend goed, gebruik
Aan de verkoper is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt, anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd, te doen gebruikelijk was. Bij eventuele verwijdering van de asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enige asbesthoudende stof in de onroerende zaak kan voortvloeien.

Onderhoudstoestand woning
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en daardoor koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM

Hardinxveld-Giessendam - Wibautstraat 10

Vraagprijs: €200.000 k.k. meer

Schelluinen

WERKENDAM

Gorinchem

Gorinchem

SCHELLUINEN

Gorinchem - Sportlaan 2 101

Koopprijs: €208.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 103

Koopprijs: €208.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 104

Koopprijs: €208.000 k.k. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]